Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek izgubljeno vozniško dovoljenje

izgubljeno vozniško dovoljenje

Fant je nekje izgubil vozniško dovoljenje :/ Ker greva za dva tedna na morje, bi si do takrat moral to uredit. Na internetu sem pogledala kakšen je postopek da dobi novo vozniško, nikjer pa ne piše kako dolgo treba čakat na nadomestno vozniško dovoljenje. A ga takoj dobiš ali traja dlje časa?
Hvala za kakršnokoli informacijo.
Lep pozdrav!

Če mal pojamraš pa rečeš da gresta na dopust mu bojo pomoje takoj zrihtal.

Takoj dopis potrdilo, ki velja namesto vozniskega dovoljenja in sicer je veljaven mesec dni.

Kar pa se dovoljenja tice … Mislim, da je tako … Ti ga moras preklicati v uradnem listu. In sele potem ti lahko izdajo novega. Torej je veliko odvisno od tega, kdaj izzide naslednji uradni list.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Danes sem ugotovila, da sem nekje izgubila vozniško dovoljenje.
Moram izgubo prijaviti na policiji ali grem lahko kar na upravno enoto naročit novo?
Kje dobim potrdilo da je vozniško v izdelavi, ker bi v tem času vseeno rada vozila avto brez skrbi?
Hvala za pomoč. 🙂

Ne vem, zakaj tu sprašujete, če pa na upravni enoti vse lepo povedo tako glede novega vozniškega dovoljenja kot glede preklica.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close