Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izjava g. Pavlihe! ABSURD!!!

Izjava g. Pavlihe! ABSURD!!!

Ljubi jezus, zakaj vam gre pa to v nos? Saj je pisal ZASE, ne za VAS. njemu se bo vsak evro poznal, ker se je pač navadil na določen standard. Verjetno ima temu primerno hišo, avto, kredite, stroške za obleke … Meni je izjava čisto razumljiva. Vsakemu se pozna nižja plača, pa če je znižana z desetih milijonov, petih, enega, polovičke, četrtinke ali osminke. Težko se je posloviti od standarda, ki si ga vajen. Potem si pa najslabši in grd, pa ne vem, kaj, če pojamraš? Saj vas ni prosil za denar!!

@bodoča poslanka : glede na tvoje pisanje sploh ni čudno da imate take dohodke, saj si večjih niti ne zaslužite….da pa boš bodoča poslanka, pa kar malce dvomim, lahko sicer ustanoviš stranko “tistih, ki se samemu sebi smilijo”….

Eh… izjavil je, da mu vsak evro prav pride. Komu pa ne?
Sicer pa, me prav zanima, kaj bi ti in tebi podobni jamravci dejali če bi rekel recimo kaj takega: “Jebatga, jurja evrov gor al pa dol”.

Se mi zdi, da vam tud ne bi blo všeč.

ravno zaradi takih reakcij so podobne izjave od ljudi na položajih, ki niso v neki eksistenčni krizi milo rečeno neumestne.

mislim, da si v tujini ljudje, ki bi želeli ostati v politiki kaj takega niti slučajno ne bi privoščili

In če ne bo poslanec, kaj pa bo? Verjetno je to bruto plača, se pravi, pol odpiši.

Absurd pri vsem tem je, da poslanci menjavajo stranko med mandatom in s tem ne izgubijo poslanskega mesta. V našem proporcionalnem volilnem sistemu volimo stranko in ne posameznikov. Damo lahko preferenčni glas, vendar to ni to.

Volilci LDS-a so volili za LDS in ne za SD. Če bi pa volili za točno določeno osebo (kot na predsedniških in županskih volitvah) je pa druga pesem.

G. Pavliha je izgubil samo funkcije v parlamentu (ni več podpredsednik), svoj poslanski mandat pa ne.

Verjetno se je pa s to izjavo malo pohecal in je bila potem vzeta ven iz konteksta. In da ni imel namena žaliti večine. To je moje mnenje. Res pa je, da je navajen na visok standard, ki ga ob znižanju plače gotovo izgubiš.

Kaj češ, prakso so nakazali že ministri, ki menjajo stranko, tako da so lahko stalno ministri….

kaj je takega, mislim ejga, pejd spat!!!

ne zna se obnasat in kaj nas zanima ali bo prezvel ali ne, briga me k..zanj, torej naj ne joka o tem po tv!!!

Pa saj to ni neki posebno velik denar. Očitno bi slovenska fovšija če bi gorela bila res najboljša kurjava. Edina napaka, ki sem jo našel pri Pavlihi je, da je bil v napačni stranki.

*****Pa saj to ni neki posebno velik denar. Očitno bi slovenska fovšija če bi gorela bila res najboljša kurjava. Edina napaka, ki sem jo našel pri Pavlihi je, da je bil v napačni stranki. *****

Ah saj pametnemu politiku plača predstavlja manjši del dohodkov. Ostalo zaslužijo z lobiranjem……..

New Report

Close