izjava janeza janše Če bi ljudje videli sejo šarčeve vlade, bi bežali iz slovenije, totalen kaos
Včeraj je janez janša izjavil na prvi tiskovki, da če bi rtv slovenija prenašala sejo ali kaj že šarčevega kabineta, vlade, kaj vem česa, prevrtite si na tv slo 1 pa poglejte, BI BEŽALI IZ SOVENIJE, TOTALEN KAOS.
jaz sem vedel, da je šarec nesposeoben, samo poglejte njegovo proračunsko rezervo 12 milijonov in to v času debelih krav. to še za en kofe za vsacga sloenca ni v portorožu edino kar so kvalitetno opravili da so lenuhom in delomrznežem na socialnah mladim, zdravim delomrznežem, talali socialne za brezdelje. saj ne pravim, da so vsi taki, večina pa. upam da tole janša sedaj takoj postriže
Sedaj ko ima SMC, SD, DeSUS v vladi so pa pametni. Ti gnoji so sedeli takrat v vladi Šarca, kaj so delali! Skrbeli za svoje stolčke v parlamentu z JJ na čelu. Koliko so ljudje naivni, boh pomagaj.
Janša ga je opozarjal, pa ga Šarec ni šlijvil. Šabeder je s svetovalkama zasral najbolj kritični del začetne faze in zdaj smo skoraj pred apokalipso. Vsi, ki se malo spoznamo na stvar, smo se ob tiskovkah Šabedra z državno sekretarko in NIJZ-jevko držali za glavo. Veterinarji bi boljše peljali stvar, veterinarji!
Šarec ni mogel nič, ko je imel v vladi podlasice skorumpirane SMC, SD, DeSUS. Razlog, ker so se menili, kako bodo do naslednjih volitev mešali zrak v parlamentu na državnih jaslih.
In sedaj zagovarjaš svojega malika JJ
Kdo je že izjavil, da sedaj ni čas za delitev na leve in desne? Ima morda probleme s kratkoročnim spominom, dvojna osebnost, demenca…?
[/quote]
To velja za druge, ne zanj! Prav tako njegovo besedičenje ‘Stopimo skupaj’ velja, da vsi sodelujejo z njim in mu ne ugovarjajo. Svoj odnos do reševanja problema koronavirusa pa je lepo pokazal z uporabo mask v parlamentu, medtem, ko jih zdravniki nimajo. Raji pa je prepovedal prodajati tako maske kot tudi dezinfekcijska sredstva! Kdo bo zdaj odgovarjal za vse več okuženih?
Ja in njemu naj verjamem. Jaz bi zdajle najraje bežala. Pa s kom bom jaz skupaj stopila se bom odločala sama. Samo kazanje s prstom ga je, kot otroci v vrtcu. In kaj je bilo tako groznega nenarejeno? Ponavljajo zdaj 2 dni kar so že prej večkrat povedalj, le da so prej jasno povedali- vrtci, šole se zaprejo. Bolnice se zaprejo. Zdaj pa enkrat bomo zrihtali varstvo, ne se družit, naslednji dan varujte otroke eden drugemu, nič ne bo z varstvom. Meje se odprejo, meje se zaprejo.