Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Izjava tedna

Izjava tedna

Poslušal sem komentarje na temo “Spolne navade Slovencev” in več kot 90 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} je bilo takih odgovorov, ki jih lahko berem na forumu! Mater, a ste vi komentiral?

kje pa je to blo? mal težko verjamem.

Kje si to poslušal?

olala, lepo presenečenje :)) tut ob sovotah zajadrate sem :)))

Seveda….:))

Val 202, aviv

Že napisano zgoraj, M.

itak….. komaj čakamo, da na Valu načnejo temo o spolnih navadah. potem pa juriš vsi na telefon! ta glavna sva pa jst pa La Lunca :)))) …….. pa backa se je tut javila, pa rekla, kolk sem jst fajn :)))))……..tebe pa nekak ni omenila…. :))))

LP

Remedy

Kolikor sem jaz brala razne ankete, pa ostale, solate, smo pa menda Slovenci bolj hladni. Kaj pa jaz vem. Imam nekej kolegov v Dalmaciji, ki pravijo, da znamo bit Slovenke prov hude, 😉 Pa ne vem zakaj: (a) Ker smo res hude in vroče ali (b) ker nam naši vrli Janezi ne dajo in ne znajo dat dost??? 😉 Vsaj moje izkušnje s slovenskimi fanti so ble porazne, nikakor pa ne posplošujem, jih nisem cele vojske sprobala, tako da ne vem kakšni smo Slovenci. Sicer pa splošno, po mentaliteti, smo hladen narod, tudi do otrok (ne me prehitro napasti), se nam pozna vpliv trde nemške roke in hladna klima. Predstavljajte si eno Kubo in jo primerjajte z nami. Saj ne rečem, tudi drugi narodi ne tepejo otroke, ampak so narodi, kjer je samo odnos do otrok precej drugačen, bolj ljubkovalen. Bolj topli so tudi odnosi med ljudmi, se mi zdi, da je to pogojeno s (toplejšo) klimo. Pa še ena in ne me linčat, ampak (upam, da se motim) meni slovenski moški sploh niso seksapilni, rada mam temnolase, malo zagorete, blond me nikoli ni privlačila. Govorim o nekem delu moških, ne o vseh, tako, da tile, ki ste tukej na forumu ste lah 100krat blond, pa me boste (ste me) brez tega prepričal 😉

New Report

Close