Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style izjemno poškodovani lasje.

izjemno poškodovani lasje.

Če rabiš pomoč, ker se bojiš da ti bodo odpadli laski, vprašaj Mirijam Korez od Živa centra. Ker če ona ne ve, potem nobeden ne ve.

Nevem ce je se tok aktualna tema ampak da se jaz nekaj povem kar lahko marsikateri pomaga. In ja imam barvane lase(se vedno) blond.

Stara sm 18 let in od 13do16,5 leta sem imela lase totalka poskodovane(likanje,spreji,kodranje,tono sampona med pranjem pa barvanjem, ene 9sm se zihr). Mela sm raven las ampak so se mi med spanjem hrdo zalezali zato sem pac likala..

No enkrat sm vidla eno res z lepomi dougimi ravnimi lasmi in sm si rekla da bom neki casa poskusla brez in si kupila oljcek za lase po pranju ki disi za znort lepo, sampon dajala minimalno vec sm dajala balzama ter masko pred pranjem in velikokrat ko sem imela cas pustila da se sami posusijo tut mlek sm mela ucasih na laseh pred umivanjem..
Zadnje4tedne jem zelo zdravo posledicno zaradi alergije ker veliko stvari nesmem ampak tudi sadje in zelenjava zelo ucinkujeta pri laseh kot pri kozi.. vse to skupi povezan se mi zdi pa da je ena zdrava bomba kokr za duso tako pa tut za telo in lase. Strizem jih pa tako tako zdej sem jih mal vec ucasih kksn mesc tut pozabm ampak ni to taksne panike.

Lase so se mi tok popravl mam lepe zdrave sijoce dolge in ravne.. in sm tok zadovoljna.

Nehite dajat kemijo na sebe prevec
-stran iz likalnikom,minimalno barvanje(ce ze morte),uporabljite oljcek po pranju,manj sampona in sprejev, naravno susenje se posebi polet gres na balkon/pred hiso 15min pa mas suhe ce ne se prej in vse kar sem povedala.

Sori za tale razpis ampak upam da usaj keri kej pomaga 🙂 lepo bodte punce!

Jaz sem stara 17 let. Včasih sem imela zelo lepe lase,pri 13 so se mi lasje uničili. Sploh nis vedela zakaj. Šla sem k frizerki in mi je povedala da imam unicene lase zaradi krtače in da lase premalo negujem. Krtačo sem zamenjala,ko si uperem lase si nanesem sprej za poškodovane lase(uporabiš ga lahko tudi pred likanjem las) in šampon subrina ter balzam. Čez kakšno leto ali pol so se mi lasje res obnovili,dobili sijaj in so zelo mehki

Jaz sem stara 17 let. Včasih sem imela zelo lepe lase,pri 13 so se mi lasje uničili. Sploh nis vedela zakaj. Šla sem k frizerki in mi je povedala da imam unicene lase zaradi krtače in da lase premalo negujem. Krtačo sem zamenjala,ko si uperem lase si nanesem sprej za poškodovane lase(uporabiš ga lahko tudi pred likanjem las) in šampon subrina ter balzam. Čez kakšno leto ali pol so se mi lasje res obnovili,dobili sijaj in so zelo mehki

New Report

Close