Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Izkoristila bi vavčerje – a okužbe naraščajo

Izkoristila bi vavčerje – a okužbe naraščajo

V novembru bi izkoristila vavčerje na Obali, zdaj pa ne vem, kaj naj?
Ali naj prekličem rezervacijo, saj ‘napovedi’ niso obetavne in okužbe naraščajo.
Od dopusta, kjer bom morala biti ‘previdna’ na vsakem koraku ne bom imela nič.
Kaj bi vi naredili?

Življenje ni za strahopetce.

Teden ali dva in boš omejena na občino, ti bi pa bone koristila…

Novembra bodo mogoče hotele že zaprli. Vem vsaj za dva hotela, ki bosta zaprla svoja vrata, ne glede na veleume naše vlade.

Mi gremo v oktobru. Bili smo tudi ta vikend, in je bilo krasno.

Je mogoče komu jasno zakaj v Sava hotelih ni mogoče rezervirat sobe oktobra – nič ni na voljo. Pa imajo šest ogromnih hotelov.

Konec oktobra v Prekmurje ( ali Mala nedelja, ali Banovci). Tam smo spraševali, čakamo le na potrditev rezervacije. Upajmo, da bo še odprto. Malo me je strah ( gužva v bazenu, razkuževanje sob- predvsem blazin za spanje !! ).

Po vsem tem lahko sklepam, da tisti, ki do sedaj nismo koristili vavčerje – ki veljajo do konca decembra (!), jih tudi sedaj ne bomo mogli!
Kaj se bo zgodilo z mojim vavčerjem (200 €), ki ga očitno ne bom koristila, ker se bo vse začelo zapirati? Bo poniknil?
Mislim, da bodo v roku 14 dni hoteli začeli zapirati svoja vrata, če bo šlo tako naprej z okužbami.

Čudno, res? Lahko je vse zasedeno. Sem gledala v Strunjanu, mislim da je hotel Svoboda, vse rdeče (kao zasedeno) do konca novembra. Vse, čisto vse. Za december pa še ni tabele.

NIč se ne bo zgodilo z njim, bo pač ostal neizkoriščen. Kaj se pa zgodi s Spar jokerjem za 10% popust, če ne greš v trgovino?

Čudno, res? Lahko je vse zasedeno. Sem gledala v Strunjanu, mislim da je hotel Svoboda, vse rdeče (kao zasedeno) do konca novembra. Vse, čisto vse. Za december pa še ni tabele.
[/quote]

Nemogoče, da bi bilo zasedeno ravno v Sava hotelih, drugje pa prosto. Očitno predčasno zapirajo.

Ločiš ti med popustom in dobropisom? Tudi mi smo čakali z unovčitvijo, da bo gneča mimo. Zdaj pa zapirajo.

Jah, smola za vas. A ste bili na marsu do danes zjutraj, da niste vedeli, da se na jesen/zimo obeta drugi val in je zelo verjetno, da se bo stvari ponovno zapiralo? Ste se pač zakalkulirali, če ne boste mogli izkoristit. Nič hudega, saj ni obvezno, vas ne bo nobena sankcija doletela 🙂

Enako ti propade tudi Zvezdarjev bon (de facto dobropis, če že dlakocepiš), če ga ne izkoristiš.

Pomoje bodo podaljsali se za pol leta. Vsaj upam, mi imamo se polovico za koristit.

Naslednji vikend, če bo “zdržalo vreme” – se pravi, če nam bo Kacin pustil.
Toplice, mobilna hiška, že konec avgusta so bile razprodane.

Zakaj potem vavčerji veljajo do decembra, če so že spomladi -vedeli- , da se bo jeseni zapiralo?
Veljavni naj bi bili do septembra in to je to!

Krava, zakaj pa vlada ni vedela, da bo jeseni drugi val in je izdala bone do decembra?

Ločiš ti med popustom in dobropisom? Tudi mi smo čakali z unovčitvijo, da bo gneča mimo. Zdaj pa zapirajo.
[/quote]

Ker poleti je bilo treba na hrvaško?

Krava, zakaj pa vlada ni vedela, da bo jeseni drugi val in je izdala bone do decembra?
[/quote]

Boni so bili za podpiranje domačega turizma. Kdor je podpiral tujega, se mu je zgodilo to, kar tebi …

Kje pa piše da jih morate izkoristiti? Ni obvezno.

Ker poleti je bilo treba na hrvaško?
[/quote]

Jaz nisem bila na nobeni Hrvaški, ampak v službi, kravetina, da si ti lahko namakala svojo pokvarjeno rit! In poleti in septembra se na obali postelje ni dalo dobit, razen v najdražjih hotelih! To je tako, kot bi vam nekdo za rojstni dan podaril bon, ki velja do konca leta – ampak ups, ne. Državljani bi morali imeti vso pravico izkoristiti bone takrat, kot je veljavnost na njem! Če so pa izredne razmere, naj pa veljavnost podaljšajo! Ampak glavno, da ste ve prišle na svoj račun, za preostali svet vas pa briga.

Jaz nisem bila na nobeni Hrvaški, ampak v službi, kravetina, da si ti lahko namakala svojo pokvarjeno rit! In poleti in septembra se na obali postelje ni dalo dobit, razen v najdražjih hotelih! To je tako, kot bi vam nekdo za rojstni dan podaril bon, ki velja do konca leta – ampak ups, ne. Državljani bi morali imeti vso pravico izkoristiti bone takrat, kot je veljavnost na njem! Če so pa izredne razmere, naj pa veljavnost podaljšajo! Ampak glavno, da ste ve prišle na svoj račun, za preostali svet vas pa briga.
[/quote]

Bone lahko koristiš v turističnih objektih po celi Sloveniji. Ne verjamem, da so vse kapacitete trenutno zasedene?!

[/quote]

Zakaj sem jaz kravetina? Vsi imamo 12 mesecev na leto in odmerjen dopust. Samo eni ste tako pomembni, da firma brez vas ne more. Ne zmerjaj mene, če se ne znaš postaviti za svoje pravice. Moč besede pokaži tam, kjer boš dosegla svojo pravico in ne z zmerjanjem na monu.
Smešni ste z vašim vpitjem, da ste bili v službi. Imaš najmanj 20 dni dopusta, to moraš urediti z delodajalcem. Misliš da moj šef hodi okoli in nam ponuja termine? Vsakič ko vprašam joka, koliko je dela.
Bogi tvoji otroci, da v celem poletju nimaš enega tedna časa zanje. Žalostno.

Boni so bili za podpiranje domačega turizma. Kdor je podpiral tujega, se mu je zgodilo to, kar tebi …
[/quote]

Koriščenje vavčerja sploh nima veze, s tem če je kdo bil poleti na morju na Hrvaškem. Nekateri so na te vavčerje gledali tako kot na certifikate pred 25 leti. Češ sej niso nič vredni, potem pa ne koristijo in jim vse propade., na koncu pa stokajo in so vsi drugi krivi.
Mi smo bili več kot 3 tedne julija na otoku na hrvaškem, avgusta pa cel teden na turistični kmetiji za vavčerje.

Najbrž sedaj ne bodo na veliko zapirali.
Zapreti bi morali mejo s Hrvaško poleti (vsaj en mesec prej) in bi bilo sedaj čisto znosno.
V toplicah je možnost okužbe , seveda je. V bazenih, v jedilnicah. Kako in koliko razkužujejo sobe?

Lepo bi bilo, da bi se dalo porabit bone porabit za recimo gledališče, koncerte, nakup knjig, za restavracije itd. Ne pa samo za te bedne nočitve. Diskriminacija!

New Report

Close