izkušenim moškim in ženskam
Kot recimo KIR, kren,… Vsaj kolikor tu berem, sta tadva ena prava kerlca. Upam, da se ne motim. In pa Sara, bacek, pikica,… Ah, saj vas je toliko. Moje vprasanje je zelo resno, ker se ne hecam.
Stara sem 26, moj dragi je v tujini, skupej sva dobro leto in pol. Sicer zadnje čase, ko si intenzivno dopisujeva, sem mu po mailih razkrila vse, pa kar pomaga – a prakse me je strah. Moj problem je v rahlem pomanjkanju samozavesti (mati mi je vedno vbijala v glavo, da so drugi lepši, bolj pridni,…), tako nikoli ne upam zahtevat zase – na splošno. To se mi dogaja tudi v sexu, vedno sem dajala vse (oralno, analno, pitaj boga kje in kako), od hudiča, bivši me še sedaj, ko jih nisem videla po nekaj let, še kar kličejo in vabijo ven. Vse, da bi ga le zadovoljila, včasih so me usta bolela, da mi je bilo potem kar žal. Ampak zase si ne upam zahtevat, moj sedanji fant mi tega ne pusti in me spodbuja češ ‘kaj, kako ti je všeč’,… Meni je pa težko (nikakor ne nerodno) rečt ‘tam, pa tako, pa malo več časa’, tako redno izvisim, nikoli se ne vzburim do konca, kaj šele da bi dosegla orgazem z moškim.
Ne me narobe razumet, nisem zavrta, masturbiram na vsake nekaj dni, lah mi pride v 15 sekundah. Vse sem že probala, najbolj všeč mi je od zadaj, kjerkoli. Saj mi je všeč, želim si, zdele, ko sva dva meseca ločena, me hudo meče, ampak nekako sem se navadila, da mi je vzburjenje dost. Ampak moj dragi hoče, da mi pride, tudi jaz. Ampak ne upam si zahtevat zase, težko se mi je izrazit, strah me je da bi ga potem razočarala, če bi odpovedala. Kako naj se naučim biti sebična v sexu, zahtevat in si vzet zase, kar mi pripada in s tem dat tudi partnerju, kar mu moram dat?
Pravzaprav se odgovor skriva kar v tvojem vprašanju. Točno to, kar si napisala (“tam, pa tako, pa malo več časa”) mu moraš nekako nakazati – če ti je težko povedati, pa pokaži: primi njegovo roko, mu pokaži kje, kako … če bo prehitro nehal, roko položi nazaj – saj mu bo takoj jasno… Maš srečo, da si končno naletela na pravega, ki mu ni mar samo njegovo zadovoljstvo, temveč ga zanima tudi, kako paše tebi.
Počasi se boš sprostila, verjemi, in boš želje izražala tudi drugače.
Cao
Že Kaya ti je dovolj napisala…mislim da je čas, da se zavedas kaj si..da se imas rada taksno kot si..si nekaj posebnega ena in edina in tvoj dragi te ljubi z vsem kar je na tebi in tebi..ob tebi..skratka ljubi tvojo celoto, to ti je dal vedeti s tem, ko zeli da si tudi ti srecna, potesena..zadovoljna.
prosim skuliraj se in si dopovej, da ni treba besed, le pokazi mu..kaj ti paše..naj gleda..ali mu roko usmerjaj tja..cist se sprosti..ljubi te ljubi vse kar je na tebi samo na to misli in mu dovoli da te osreci..to si zeli in ti tudi.
Že tako je vajina ljubezen velikokrat na preizkusnji zaradi razdalje, ki vaju locuje,raje uzivaj …ko ga imas ob sebi in se ne obremenjuj z necim kar ni, sprosti se ..samo to ti manjka ..dovoli tudi sebi najbolje!
p.s. In nimas ga s cim razocarat,ne skrbi,ce ne bo takoj, bo pa drugic..naslednjic on bo presrecen ze v tem, da si mu nakazala kaj ti paše..verjemi, da si mu zaupala…samo ne obremenjuj se z tem, enostavno uzivaj, pozabi na vse okoli sebe!
Poglej Ane, življenje je samo po sebi sebično več jemlje kot daje, pogostokrat….in če mu to dovolimo se čez čas tudi sami navadimo, da je tako prav, torej, da damo več kot vzamemo…pa ni prav…..
Lepoto vsega lepega nam dajejo trenutki, ki jih užijemo na vsak sebi potreben način sebi…..zato je pomembno, da si jih vzamemo…… da jih zahtevamo…in absorbiramo…zase in za svojo dušo…..
Le tako bomo lahko delovali popolno, sebi zadovoljivo in okolici sprejemljivo…in verjemi lažje bo, čez čas boš delovala veliko bolj osvobojeno….
Zato zahtevaj kar ti pripada……tako boš osrečla sebe in šele ko boš ti srečna, lahko delala srečnega tudi partnerja….. postala boš celota……
Tudi od mene ne boš zvedela bistveno novega:
Ne napadi ga kar tako za mizo, najlaže je v predigri-medtem ko se muckata lahko tudi veliko govoriš, dopovej mu kaj ti paše; vem da ste tudi ženske različne in eni paše to, drugi nekaj drugega, tako da neke šablone ni. In predvsem ne dopusti, da ti gre kar prec do konca! Zavedaj se, čim daljša predigra, bolj si boš zaželela seksa in boš videla, da tudi vrhunec zagotovo pride. To ti iz srca želim. Predvsem pa bolj pomisli nase in bodi čim bolj zahtevna!
Sicer pa če ti to kaj pomaga: tudi jaz se še vedno učim…in pri tem mi je lepo
Ane, če si toliko dopisujeta, mu pa pošlji še tole, kar si poslala nam. Ali pa naj se ti kar nekako vmes zapiše v pošto. Veš, jaz včasih kaj napišem, najprej samo zase, nato sem negotova, ali naj pošljem ali ne, nato pa kot po pomoti, na hitrico, pritisnem tipko pošlji. Potem pa je, kar je. Ali pa, ko te nekje, kjer ti močno paše, prime, se močno, ampak res močno odzovi, lahko tudi malce pretiravaš. Npr, ko se te z roko dotakne ritke, močno zavzdihni, se izboči. Tako bo sam videl, kje ti še posebej paše. Tud jaz sem predolgo šparala jezik, pa vzdihe, pa gibe. Počasi pa ti neha biti nerodno.
Glej, lepo so ti napisali že moji kolegi:))
Mene je bilo od začetka tudi vse sram, ampak, če partnerju zaupaš, če sprejemata drug drugega v celoti, potem se sprosti in pokaži, kaj ti je všeč.
Spomnim se, kako me je (takrat še fant) vprašal, če se samozadovoljujem (sem se in se še). Tako sem zatrokirala, da nisem mogla rečt ne bu ne mu, bilo me je sram, strah, kaj si bo mislil, nazadnje sem kar zajokala od silnih čustev in frustracij:((
Pa se je počasi vse uredilo, danes se še sama kdaj ne prepoznam:))
Ne morem ti v usta položiti pravih besed ali ti povedati pravilnih kretenj, te so drugačne in prave za vsak par posebej.
Kar si ti želiš, ni sebičnost. Imej sebe rada in rad te bo imel tudi on. Če imaš sebe rada, pač delaš in govoriš in misliš, kar ti paše. Pri seksu se to najčlepše obnese:))
Želim ti, da bi se kmalu spet videla in “dobro opravila”
Pika
V bistvu ne rabiš drugega kot malo “treninga”! Samo sebe moraš prisiliti, da mu boš povedala kaj bi rada. Pa ne zajemi z veliko žlico ampak vse po malem. In potem se opazuj, opazuj svoje reakcije, vzemi si čas, vzemi čas za muckanje, pokaži mu s kretnjami, brez besed, razumel jih bo!
Ni pa to tako, da bi se postavila v določeno pozo in ga čakala! Tega ne počni na tak način ampak kot sem ti rekel, z malimi začetki se da priti zelo daleč!
Uf, hvala, ste pa hitri. Torej ni druge poti, bom pač morala naredit ta korak naprej. Saj si dopovedujem, a prakse me je malo strah. Sicer pa me sam spodbuja in komaj čaka, da bova spet skupaj. Upam, da za novo leto. Sedaj sva pa že dva meseca ločena, pa kar gre, se slišiva vsak dan, piševa si skoz. Bo, treba je verjet in delat na tem. Še enkrat – lepa hvala. Pa srečno vsem. In moram priznat, da vas skoz berem in se zabavam. Mi je všeč, da vsi Slovenci pa le niso zavrti, kot se piše. Tale forum mi je od vseh naj naj.