Izkušnja – Maskara
Kompas shop na Pražakovi – 4.800. Moram pa priznati, da sem jo kupila in sem kar malo razočarana nad njo. Mi je že kakšna druga (npr. Max Factor 2000 Calorie ali pa Great Lash) bolj povdarila trepalnice, kot mi ta maskara, pa čeprav jo nanesem 2x ali 3x. Je pa res, da trepalnic ne zlepi skupaj, pa čeprav se večkrat namažem.
se ne strinjam z rekom “vec das vec dobis”,vsaj pri kozmetiki ne.Ce bi bile prisotne pri izdelavi teh kozmeticnih stvari bi videle,da so prvotno smesno poceni,potem pa je sama znamka tista,ki doloci koncno ceno (ki je ponavadi vec kot nesramno visoka).Tiste,ki niste zadovoljne recimo z maskaro 2000 calories in potrebujete neko za sest tisocakov,placujete samo znamko in nic drugega.
So razlike med proizvajalci maskar,ampak vse so narejene iz zelo poceni materialov in v velikih koli~inah (ena maskara je samo kapljica v morje vsega tistega,kar proizvedejo). Maskara,ki je bila izdelana naprimer za piclih 500 do 800 tolarjev v nekem industrijskem obratu (material,surovine,izdelava embala`e,oblikovanje) in bo bila ZARADI znamke zatem kasneje “vredna” 5000 tolarjev.
Ne nasedajte obljubam.Tudi kozmeticni pripomocki ne morejo delati nevemkaksnih cudezev.
Nazadnje sem kupila neko maskaro od L’oreala,ki so jo propagirali kot najboljso in oh in sploh,ko pa sem jo koncno kupila,placala ceno,ki je ni bila vredna,sem ugotovila,da se prav nic ne razlikuje od najbolj poceni maskar,kar jih je.
Ze dalj casa uporabljam maskaro od Avona in sem z njo vec kot zadovoljna.Pa ceprav stane “le” 1700 sit.
LP!