Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izkušnje Ford S-Max

Izkušnje Ford S-Max

Latniki in uporabniki S-Maxov: kupujemo rabljenega S-Max-a (diesel) pa me zanimajo vaše izkušnje z njim.

Hvala za vse informacije.

Mi smo ga nekaj mesecev nazaj kupili, tudi rabljenega. V igri je bilo več modelov in vsakega smo šli sprobat. S MAX je preprosto res to kar pravijo, najbolj luksuzen in udoben, kot limuzina. Ni kombijevski :-))
Smo zelo zadovoljni.

Saj ne rabiš glih lastnikovo mnenje..itak bo vsak svojega hvalil…

Moje neodvisno mnenje je ,da je S-max generalno gledano definitivno najboljši enosprostorc…ni potrebe cincat še med drugimi firmami..

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Vozimo ga dobro leto in še malo,je res udoben prej smo imeli renojevaga enoprostorca in je razlika tudi v tem da je ta nekoliko manj prostorn je pa zato bolj limozina in res ni občutka škatle…ga pa menjamo ker težko zbašemo 2 stolčka in lupinico na zadnje sedeže, manjka nam tista druga vrsta…če nimaš 3eh otročikov ki so še mali je to najbrš to če zeliš malo večji avto da ni škatla za vozit…..lp

koliko pa so kaj cene rabljenih – tam npr. 2 leti star, do 50.000 prevoženih?

Naš bo knalu dopolnil dve leti in če bi kupovali avto danes, bi se spet odločili za S maxa. Imamo 7 sedežnega- ko dveh sedežev ne potrebuješ, ju “pospraviš” in imaš ogromen prtljažnik. Na morje peljemo ogromno prtljage, kolesa,… pa je še vedno dovolj prostora. Avto je prostoren, udoben,… skratka mi smo zelo zadovoljni.

Zadaj nima treh enakovrednih sedežev, torej trije mali otroci delajo težave. Isofixa ni v vseh modelih, je bil opcija, zato pazi.

Zelo lep, samo to me moti, ker nima strešnih letev.
Mi smo ga pripeljali iz belgije. letnik 2007 prevoženih 116,000 km, avantgard oprema 13.000,00 € naj je prišel.
lp

pozdravljeni, sicer članek zelo star…ampk vseeno…morbit se še kdo najde da mi odgovori…Kupujem S maxa 2008, 190.00km 1.8diesel 125KM….poznam človeka vendar vseeno…kako je s temi avti…bo zdržal do 300.000 al bom moral dat na njega še prej 3.000:))))) zmeraj imam nekako smolo z avti:)….Hvala za odgovore že v naprej

New Report

Close