Izkušnje Ford S-Max
Saj ne rabiš glih lastnikovo mnenje..itak bo vsak svojega hvalil…
Moje neodvisno mnenje je ,da je S-max generalno gledano definitivno najboljši enosprostorc…ni potrebe cincat še med drugimi firmami..
Vozimo ga dobro leto in še malo,je res udoben prej smo imeli renojevaga enoprostorca in je razlika tudi v tem da je ta nekoliko manj prostorn je pa zato bolj limozina in res ni občutka škatle…ga pa menjamo ker težko zbašemo 2 stolčka in lupinico na zadnje sedeže, manjka nam tista druga vrsta…če nimaš 3eh otročikov ki so še mali je to najbrš to če zeliš malo večji avto da ni škatla za vozit…..lp
Naš bo knalu dopolnil dve leti in če bi kupovali avto danes, bi se spet odločili za S maxa. Imamo 7 sedežnega- ko dveh sedežev ne potrebuješ, ju “pospraviš” in imaš ogromen prtljažnik. Na morje peljemo ogromno prtljage, kolesa,… pa je še vedno dovolj prostora. Avto je prostoren, udoben,… skratka mi smo zelo zadovoljni.
pozdravljeni, sicer članek zelo star…ampk vseeno…morbit se še kdo najde da mi odgovori…Kupujem S maxa 2008, 190.00km 1.8diesel 125KM….poznam človeka vendar vseeno…kako je s temi avti…bo zdržal do 300.000 al bom moral dat na njega še prej 3.000:))))) zmeraj imam nekako smolo z avti:)….Hvala za odgovore že v naprej