Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izkušnje – hotel Helios Mali Lošinj

Izkušnje – hotel Helios Mali Lošinj

Zanimajo me vaše izkušnje s hotelom Helios na Lošinju? Gremo v hotel oz. guest house kot mu rečejo in ne v bungalove. Vem, da je objekt slabše kategorije, zato ne pričakujemo neke high storitve, ampak prijaznost in čistočo.

Vem, da so majhne sobe, vendar me zanima kako majhne. Imamo rezervirano dvoposteljno z dodatnim ležiščem in smo 2 odrasli osebi in 2 otroka 4 leta. Ali je dovolj prostora, da pustimo dodatno ležišče neraztegnjeno in napihnemo posteljo 2 x 1,5 m?

Prosim še za druge izkušnje – hrana, plaža,… Zanima me, če je velika gneča na plaži pred hotelom konec julija ali se da najti prostor? Kam ste hodili na kosilo, da je bilo okusno in ugodne cene?

Hvala že vnaprej za odgovore.

Hotel in sama namestitev so zelo slabi, to je zelo, zelo staro vse skupaj. Sicer je osebje ok, hrana tudi, plaža pred hotelom pa miniaturna. Je mivkasta ampak zeraj nabito polna, da se kar nimaš kam dat. Grozno, še posebej, če imate otroke.
Cene so ugodne, to je pa tud edina dobra stran počitnic v tem hotelu. Žal.

sobe so majhne. tako. da en otrok bo lahko na dodatnem ležišču, drugi pa z vama v postelji.
da bi še eno posteljo nekam dala ni vriante.
vse je ZELO STARO, tako da bodi pripravljena. gre za enega izmed najslabših namestitvenih objektov od Savudrije pa do Dubrovnika.
če rabite samo za prespat, potem še nakako gre.
prijazni so, čisto je tusi. tu ni panike.

Mi smo bili letos tam in mi je bilo super. Po vsem kar sem brala na forumih sem pričakovala najslabše pa sploh ni tko slabo. Hrana odlična, hotel tud fajn, v naši sobi je bilo dovolj prostora, da smo postavili prenosno posteljico, zelo skrbijo za čistočo. Na plaži dovolj sence, kamenčki ali pa mivka za otroke. Lepe sprehajalne poti…
Lepo ti bo, boš vidla!

New Report

Close