izkušnje, ki ste jih prinesli v zvezo
O br jutr…te pogresam..si zlo bizi tudi ti zadnje cajte tko kot -mm;)..
Kren..izkusnje..mal bolj precizno..kaksne izkusnje tebe zanimajo..aja spolne-seksualne..saj smo na takem forumu…
kaj pa vem, kaj sem mu prinesla,vem le da ob njemu..sm taka in taka..da me zna narest, izvlect iz mene prav vse in tega se ne sramujem, uzivava in pol se jaz potegnem iz njega vse to in seks mmmmmm,pa ne sam seks tud ze uno kurjenje cez dan al pa ponoc…moje mnenje je, da ce imas ob sebi osebo,ki ti pomeni ogromno,ki jo ljubis, potem si cist sproscen in ko si tak, je ni stvari, ki ti ne bi pasala, ki je ne bi znal, no če je ne znas se je pa naucis, se pustis ucit;)…
Oh, kren, sm že skoraj pozabila. Sva skupaj že uf…Izkušnje so bile bolj najstniškega tipa, veliko sexa, tukej in tam, od zad pa od spred….Sem bila bolj tiho, ker mu ne bi pasal, da mu govorim o čem prej. Če me zdaj kaj sprašuje za nazaj, vedno rečem, da sem že pozabila (kar je sicer res, ne pa čisto res) in je zadovoljen. Sicer pa uvajam novosti (sem že rekla) postopoma in lej ga fanta, mi včerej reče nekej o menjavanju partnerjev in skupnem sexu. Me bo še kaj presenetil???? Upam le, da je tako uvideven kot jaz.