Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izkušnje na potovanjih

Izkušnje na potovanjih

Te naj uporabniki raje vpišejo pod “Vtisi” za

posamezne države. Dvojna korist:

– ne bo odvečnega foruma

– vtisi bodo trajno zapisani pri državah,

kjer so bili uporabniki.

It is up to you to decide what is better.

LP!

Samo

Ja pod vtise v drzavah je lepo ce nekdo objektivno opise, tukaj pa lahko tudi subjektivnega kaj pove.

Lahko bi pa vse vtise pisali pod Forum za vsako državo posebej, nekaj podobnega že obsataja. Bi blo najmanj zmede s ponavljanjem tem…

Pol bi bil pa forum ogromen. Saj ni slaba zamisel samo izvedljiva ni v trenutni obliki.

Nekateri popotniki pišejo: “bil sem tam in tam….

(VEM PA NE POVEM)! Če pa kdo kaj želi vedeti,

pa naj mi piše…” In nočejo vpisati vsaj osnovnih

vtisov pod države….ZELO ŽALOSTNO!

Kot otroci: “Imam čokolado, pa je ne dam!”

LP!

Samo

Ja, se strinjam z teboj in imaš čisto prav glede tega, naj napišejo svoje vtise pod rubriko, če pa katerega še kaj več zanima, pa naj javi!
Ajde, drž se!

Mare

Se strinjam, toda marsikdo ki napise take vrsto sporocilo to napise ker je ze 10x na dolgo in siroko pisal o temi in ne zeli tega poceti se enkrat brez veze, zato napise naj ga kaj konkretnega vprasa ce ga zanima.

Zakaj bi bil ogromen? Na forumu za Turčijo bi blo pač vse o Turčiji, tud številna razpredanja o Djerbi, Španija bi mela svoj forum o vsem iz Španije, Hrvaška svojega… Malo bolj bi blo pregledno, a ne bi blo? Dostop pa bi lahko bil z osnovne strani o posamezni državi (tam ko so podatki o državah)

Problem ni v količini informacij, temveč v razporeditvi.

Nekatere države so pod Vtisi povsem prazne ali

imajo le kakšno nepomembno informacijo. In to

kljub dejstvu, da so nekateri že bili v teh državah,

kot se hvalijo na forumu. ŽALOSTNO!

PRIPIS: PROSIM DA [email protected] NE

ODPISUJE VEČ NA MOJA SPOROČILA, SAJ

SO NJEGOVI KOMENTARJI, MILO REČENO,

NEUMNI.

Problem je v dejstvo, da imam jaz najvec potovalnih izkusenj!

Tale refosk ima pa kar prevec izkusenj za tale portal!
Ne vem zakaj se ne spokas drugam kjer so popotniki dovolj bogati z izkusnjami zate?

Vidim, da se precej kregate glede podajanja informacij na tej spletni strani.
Mislim, da je bistvo spletne strani, kot je ta v tem, da tisti, ki informacije želi, le te dobi. In nič drugega.

Ne morem pa mimo portala kot takega oz. okornosti le tega.
Lastnike, admine oz. vse, ki ste povezani z izdelavo in vzdrževanjem pozivam, da si ogledate sestavo in urejenost podobnega portala http://www.virtualtourist.com in poskušate ugotoviti ali je tam kaj takega, kar bi lahko aplicirali tudi na tem portalu.

Upam, da ni zvenelo preveč hudo, je le poskus konstruktivne kritike in izboljšanje tega portala, ki je v slovenskem prostoru kljub vsemu največji in najbolj obiskan in menim, da se ga lahko še izboljša.

Veliko uspeha še naprej!

Tega seveda jaz nisem napisal ! Sem mislil da je Administrator resil to da se ne da uporabiti tujih nick-ov ce nisi prijavljen !

New Report

Close