Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek izkušnje optika clarus

izkušnje optika clarus

Kam hodite na preglede oči, kje kupujete očala? Kakšne imate izkušnje z optiko clarus, so ok? Na blizu slabo vidim. Bralna očala imam iz dm. Najbrž bi rabila prava očala?

Samo stran! To je industrija, tekoči trak, ne optika. Pregled zelo površen in na hitro, okvirji dragi, šipce nekvalitetne. Kaj misliš, kakšne so marže, če si lahko privoščijo akcije 1+1 gratis? Oni obvladajo predvsem marketing.

Če si v ljubljani svetujem Dellaspina. 3x ceneje in bolj strokovno.

za očala ne vem, sem bila enkrat dolgo nazaj za leče.. že samo dioptrijo mi je narobe zmerila in seveda napačne lečke prodala.. sem šla reklamirat, nov pregled in pravilno izmerjeno, ter menjava.

Ne hodi tja, pravi nateguni. Pri njih nic ne stima.

Tudi jaz odsvetujem. Meni so po pregledu v očala vstavili stekla z napačno dioptrijo. Ko sem pri prevzemu trdila, da ne vidim, je bila ženska izredno nesramna, mene je skoraj spravila v jok. Na koncu mi je rekla naj vzamem očala in poskušam doma, ker da ne gledam prav (to so bila moja prva očala s progresivnimi stekli). No, čez nekaj dni so me skesano poklicali, da so ugotovili, da se je pri vnašanju v računalnik zgodila napaka in zato stekla niso ustrezna. So mi potem popravili. Ampak to je bilo zadnjič, da sem kaj imela s to optiko.

Jaz kupujem pri Krstiču.

Slišim pa pohvale o Dela spina

Nikar!!!

Prijateljici mož, ko so bila očala končana, prinese domov ocala, na katere ni nič videla. Naredili so ji očala z napačno dioptrijo. Sitnosti in menjava, ko so spoznali, da se dioptrija ne ujema z dioptrijo na receptu okulista…

Pa več je nezadovoljnih kot zadovoljnih.

To so vaše oči, lahko povzročijo trajno in nepopravljivo škodo

Kaj ovi pri objavah sodeluj s clarusom, CLARUS DNO Dna…. Brez besed sem..

Uničili mi recept, očala bom moral plačati v celoti pri drugi optiki..

Odgovor na objavo uporabnika
Ranko Sarić, 04.12.2024 ob 22:40

Kaj ovi pri objavah sodeluj s clarusom, CLARUS DNO Dna…. Brez besed sem..

Uničili mi recept, očala bom moral plačati v celoti pri drugi optiki..

si tudi brez znanja slovenskega jezika, priporočam obisk pri prvem profesorju

Šta je naopako kod mog jezika magarčino

Šipu racku derpe

Ima nas ki smo nasajeni fašisoidno..

New Report

Close