Izkušnje pri frizerjih v Ljubljani
Živjo, zanimajo me vaša mnenja o frizerskih storitvah v Ljubljani. Ali ima kdo kakšno slabo izkušnjo s katerim od frizerskim salonom in če jo lahko delite. Namreč js vam bom delila svojo.
Obiskala sem salon v Črnučah. Šla sem na barvanje narastka in sem hotela po 5 centimeterskem narastku, da mi naredijo blond pramene. (drugi lasje so bili že blond-beli). Ko sem prišla v salon sem pozdravila in rekla frizerki, da sem naročena in mi gospa zabrusi “vem da ste”. Okej se usedem na stol in me upraša kakšne pramene želim, samo po vrhu narastka, po celi glavi , ali nekej na polovico. Frizerki sem nato dodala ,da hočem takšne goste,da bodo zakrile ves narastek. Ko smo začele barvat je kr brez uprašanja dodala v peroksid ful olaplexa, kar mi na začetku sploh ni povedala, nato mi reče da bo cena zato višja (prejšnji dan, ko sem klicala za naročitev so mi po telefonu rekli, da bo cena do 60 evrov). Ceu čas barvanja je bila frizerka zelo osorna. Ko mi je morala oprati lasje mi je dala še preliv čez in spet olaplex ter masko iz olaplexa kar me ni niti uprašala. Zanimivo pa je bilo to ,ker je druga frizerka istočasno drugi punci prala lase in jo je uprašala ,če ji da masko iz olaplexa, kar seveda pride dodatnih 8 evrov. Po opranih laseh mi jih je samo posušila, brez kakršne koli frizure in STRIŽENJA. Cena na koncu me je zelo presenetila,ker je bila daleč od tega kaj so mi rekli na telefonu, kar je bilo 30 evrov več. Ko sem pogledala na račun so mi šteli zraven delanja KRATKIH pramenov z olaplexom še posebej BARVANJE ki je prišlo še dodatnik 40 evrov( očitno se pri tem frizerskem salonu preliv šteje kot barvanje) +maska in pranje glave posebej. Ko sem gledala ocene tega salona sem misnla, da je res prfekten ampak je daleč od tega, osorna frizerka, v salonu je mrgolelo muh, brez kakšne kavice, lepe postrežbe ter zavajanja glede cen. Žal ne priporočam tega salona ljudem ,ki se želijo barvat in preživet tri ure v muhah in na koncu za frizuro brez striženja in brez barvanja CELOTNIH las dat skoraj 100 evrov.