Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek izkušnje s KERASTASE (keratinsko) kozmetiko za lase

izkušnje s KERASTASE (keratinsko) kozmetiko za lase

Kdor jih ima, bi jih delil z mano/nami?

…no, če imate izkušnje s kakšno drugo lasno kozmetiko ki bi kar najbolje “popravila” stanje las, tudi prosim za informacije.

Uporabljam jo že več let in mi je najboljša. Imam dolge, skodrane, barvane, suhe lase. “zaživijo” edino s temi izdelki.

Živi in pusti živeti

Točno kateri izdelek kupuješ in kje. Hvala.

Po internetu iz tujine, ker je ceneje, kot pri naših frizerjih, ki nabijejo ceno.

Hvala.

Tudi jaz sem gledala po netu v tujini …. a je problem ker izdelkov ne poznam in ko vtipkam Kerastase mi vrže ven full artiklov. Tudi jaz imam dolge, barvane, tanke in kr uničene lase …. mogoče namig kaj od Kerastase je dobro (da pač vam ustreza – vem da mogoče meni ne bo…)

Kupujem tukaj:

– Masque chroma riche – maska
– Bain oleo-relax – kopel

Živi in pusti živeti

Nam lahko zaupaš kje in kakšne so cene ?

Živi in pusti živeti

ja, res, dej prosim povej kje kupuješ. Če ne želiš javno, a ti dam email, ZS….?

Ni problema. Kupujem [b]TUKAJ[/b]. Cena, ki jo vidiš, je končna, poštnine ni. Pride v 5-7 delovnih dneh. Če znaš angleško, ti ne bo težko iz opisov proizvodov poiskati tistega, ki bo ravno pravšnji za tvoje lase.

Tukaj kupujem tudi vso kozmetiko in parfume.

Hvala.

Torej je cena tam tam. …. parfumov pa itak ne bom kupovala…. jst bom kr tu naročila:

http://www.ebay.de/itm/Kerastase-Masque-Chroma-Riche-500-ml-948-/150873352121?pt=Cura_dei_Capelli&hash=item2320c0a7b9

http://www.ebay.de/itm/Kerastase-Masquintense-Capelli-fini-200-ml-870-/150873344970?pt=Cura_dei_Capelli&hash=item2320c08bca

Meni je ‘navadni’ L’Oreal popolnoma dovolj. Sem 47 let stara in imam še vedno sijoče, gladke, lepe, zdrave in predvsem kljub temu da jih perem vsak dan že več kot 30 let, so zelo gosti. Mislim, da ima ogromno vloge v kakovosti las: hrana, hrana in še enkrat hrana. Potem pa nega, osebno mislim, da je treba lase prati vsak dan, jih nežno vtirati v brisačo, in posušiti na nižjih temperaturah, brez kakršnihkoli dodatkov. Poleti si dajam maske iz olivnega olja (domačega). Pozimi pa si kupujem maske navadnega L’Oreala.

Kerastase je le malo bolj profinjena oblika navadnega L’Oreala, nič drugega, stane pa 5x več, tudi na najcenejšem uvoznem portalu….

dobr, kaj imam jaz od tega da si stara pol stoletja in ti je navadni Loreal dovolj??

meni so pa navadni škornji dovoj, enmu drugmu pa ne, anede?

BERI: imam DOLGE, BARVANE, TANJŠE lase …. get it? Ne kadim, ne pijem, se prehranjujem kolikortoliko zdravo, športam 5x na teden, tudi z olivnim oljem občasno zmasiram lasišče ….. im hudičevo jasno mi je da če bi bilo vse isto, le da jih ne bi BARVALA že 15 let….. bi mi bil mogoče navaden Loreal dovolj.

Mislim, res me razpizdi ko nekdo (iz njemu lastnih razlogov) nekaj rabi, pol pa popolna monovka frapiranmo razloži da je reeees hecno da ta oseba to rabi.

Mlado razpizdeno dekle, dovoli, da ti izkušena pol stoletja stara ženska svetuje, get it????
NOBEN KERASTASE ti ne bo odebelil TANKE lase, noben KERASTASE ne bo popravil barvanih las…….get it??????? Škoda denarja, ti nepotrpežljivo ženšče! Sem tudi jaz imela fazo, ko pred pol stoletja ni bilo tako kakovostnih barv in izdelkov, sem imela tudi bolj švoh lase, pa sem tudi v začetku, ko se je šele Kerastase dal dobit samo v Italiji, kupovala in ni bil nič kaj dost boljši od navadnega L’Oreala. Potem sem poskusila tudi z linijo od Vichyja – Dercos in je bila takrat vsaj, bistveno boljša od Kerastase, pa spet nič posebnega. Samo z nekimi finimi izdelki ne boš dosegla NIČ. Če se še tko razpizdevaš, boš vidla, da je stran vržen denar. Lase pa barvam tudi jaz in to spet ne da bi me vprašala, od cca 30 leta, torej tudi jaz nekaj več kot 15 let. Uporabljam pa le Keune barvo, ki mi naredi sijajne, lepe. Vedno.

In pa še en dodatek, če se zaradi take malenkosti razpizdevaš, ti tudi to škodi lepoti las…. (to je malo resnice, veliko sarkazma….)

P.S. Kaj pa to pomeni: frapiranmo razloži? Frapiranmo????

Jaz sem sedaj sla s Kerastase na L Oreal profes. nazaj, sta pa obe liniji fajn, ce imas kaksne probleme z lasmi, recimo izpadanje pa je res boljsi Kerastase.
Jaz kupim kar pri friterju, ker ve kaj trenutno rabim, sem pa tudi na netu ze kupila.

No, pri meni je bil pa Kerasteae prvi šampon po dolgem času, ki mi ni povzročil prhljaja. Prej sem se z njim borila vsaj deset let zaradi vsega šita iz navadnih trgovin, ki sem ga dala na svoje lase. Po eni kuri s Kerastase in šamponom, ki sem ga odnesla domov, sem imela mir. Potem mi ga je v tretji rundi zmanjkalo, sem vzela drug šampon (pri drugem frizerju) in evo, spet prhljaj.
Jaz sicer 50 let nimam, jih imam pa 40 in blagor tistim, ki nimate težav z lasmi in lasiščem. Ko pa jih enkrat imaš, pa hitro prepoznaš razliko med dobrim šamponom in ceneno brozgo za mase. Sploh ni primerjave. Šampon seveda ne dela čudežev, ampak že če ne draži lasišča, da se dela prhljaj, je zame vreden vsakega centa. Če imaš zraven pa še kakšen kvaliteten balzam, si pa sploh zmagal.

In kje ga ti jemlješ? Sj, tud če narediš reklamo, zanima me katerifrizer ga ima. Pa mogoče še kakšna je cena na xy ml?

Absolutno najboljši – zame. Sploh zelena linija; vita ciment šampon in balzam (imam tudi nežne in tanke lase – po uporabi tega šampona je razlika očitna); še bolj pa priporočam masko (tudi zeleno) Age recharge. Spravi k sebi še tako uničene in utrujene lase. Sama jo uporabljam po dopustu na morju, pa pozimi, ko se zadržujem v prostorih s centralno kurjavo. Glede na to, kako si opisala svoje lase, bi zelena linija ustrezala tudi tebi. Pa najbrž tudi Gretkin izbor.

Povejte no še kje kupujete te izdelke?

mislim, kaj pa tebi ni jasno? smrkla razvajena hudičeva. Sploh ti ni hotela nič slabega, samo povedala svojo izkušnjo in mnenje, ki je tudi POINT tega portala. Niti te ni nič silila ali prepričevala ampak ti dala nasvet.
Me zanima ali si samo preko interneta tako glasna in samozavestna ali si tudi v vsakdanjem življenju tako brez spoštovanja do ljudi, sploh starejših. Lahko te je sram (vsaj mene bi blo na tvojem mestu) in ti priporočam da se malo zamisliš nad svojim vedenjem.

mislim, kaj pa tebi ni jasno? smrkla razvajena hudičeva. Sploh ti ni hotela nič slabega, samo povedala svojo izkušnjo in mnenje, ki je tudi POINT tega portala. Niti te ni nič silila ali prepričevala ampak ti dala nasvet.
Me zanima ali si samo preko interneta tako glasna in samozavestna ali si tudi v vsakdanjem življenju tako brez spoštovanja do ljudi, sploh starejših. Lahko te je sram (vsaj mene bi blo na tvojem mestu) in ti priporočam da se malo zamisliš nad svojim vedenjem.

New Report

Close