Izkusnje starejsih s tinderjem
Tipi so vedno potrebni, mladi pa še posebej 🙂 Nisem obupana sam seks se mi občasno zahoče. In če sem trenutno samska, za goli seks pa lahko dobim 23 letnika s športno postavo, ki hkrati komaj čaka na več ur seksa zakaj pa ne, enkrat se živi čas se pa nam ženskam izteka in počasi se vse začenja povešat 🙂 Hkrati pa s takimi ni skrbi, ker želijo samo seks.
Lahko uživam lahko pa se vsak dan igram sama s seboj in si zamišljam kako lepo je včasih bilo seksati. Pri 55 bom pa pogledala nazaj in govorila: norka namest da bi vsak teden seksala in vsak dan doživljala orgazme si ti čakala in čakala da pade z neba zdaj pa je prepozno za vse.
Sam, da me ne boste narobe razumeli in mislili da seksam kar z vsemi povprek. Če bi bilo tako ne bi bila tako dolgo nepotešena hehe 🙂 Tudi na tinderju sem se dobila in seksala sam z enim fantom. Kolikor kaže bo to prerastlo v večkratna seks srečanja, kar nama obema odgovarja.
Pa je kaj poročenih gor, recimo 40 do 54 let ki iščejo romanco, sex? Me zanima, ker ne bi rad ustvarjal računa in plačal, potem pa ne bi bilo nič takih kot iščem.
Tinder je zastonj. Koliko pa je gor žensk pa ne vem, jih ne vidim.
Tina124, ko tole berem, sva se po moje dobili z istim 😀
23let, športna postava, komaj čaka na ure seksa,.. zdaj samo še napiši da je temnolas in visok nekaj čez 170… 😀
Tinderpunca36 hehe ne, moj je bil majčken starejši. Kako pa je bilo tebi z mlajšim? Upam, da si uživala!
Tocno to. Tako da je dobro da si povemo. In se te, ki so videti normalni, niso vsi. Moja izkusnja je taka. Prijazen fant preko 35, videti resen, prijazen, pameten. Se kar vprasas zakaj je sam. Mi je bil vsec in sem ga malo preverila. No,zadnje case isce punce po tinderju, ker potrebuje mamo svojega otroka. Se dobiva z vecimi na enkrat. Pripelje tudi kako domov. je pa fino ce se lahko dobivata pri njej. Pove ne, kaj isce. Nekako razberes po tem, da kar dosti omenja otroke. In pa zelo je prijazen, prevec ustrezljiv. Dobis obcutek, da te manipulira. Upam,da bo kateri pomagalo.
Najprej je potrebno vedeti, da se tinder v svetu bolj kot ne koristi za avanture in seks. Seveda lahko naletiš na “perfektno” osebo s katero ostaneta v zvezi ali dobra prijatelja, ampak to se zgodi slučajno. Tisti, ki že v štartu na tinderju iščete resno vezo je nikdar ne boste našli. Na tinder enostavno greš, če želiš seks, če se pa potem iz tega seksa kaj razvije super, če ne se ne sekiraš. Če pa že v osnovi ne želiš seksa ampak vezo potem sploh ne hodi na tinder, prijavi se na ona-on in čakaj leta in leta na pravega.
Bbwe, ki jih potrebneži pecajo na tinderju, potem kavsajo s tipi, ki nimajo ne tinderja, ne facebooka.
Ima kdo izkušnje, je kaj poročenih na tinderju, od 40 do 54 let, za sex, seveda diskretno. Iščem izključno tako ker sem sam poročen. Nisem se še odločil za prijavo, ker nimam fb in nebi rad svojih fotk nalagal gor. Zaradi previdnosti. Hitro se lahko zgodi da neprava vidi…
Malo me razpičkuri ta ton ki ga ima Tina124. To je problem s Tinderjem, ja gori so tud normalni tipi ki se na internetu vedno prodajajo pod ceno. Zato tud grde nekoristne krastače dobijo in imajo zdaj vso izbiro na svetu, medtem ko smo moški nasplošno stoka ki punc ne moremo zavest ker tega niti nočejo. Zbirajo si in popolnoma nič ne dajejo ko si izbran, ker so naravno nesposobne. Tu se nekaj bo spremenilo majkemi da se bo. Predlagam ultrakapitalizem da je vse privat in prosijo za denar kot stoka namesto da jim ga socializem in njim prikrojen šolski sistem podarja za delo ki ga noben ne rabi. Naj svobodni market opravi z ženskami in bomo videli kakšni podjetniške Pionirke ste zares, neznosna stoka priviligiranih polovičark.
Ti kr briši, komunajzar.
zivjo kako si kaj tina:)
Pardon, sem mislil da je bilo zbrisano. Zdaj mam pa moralnega mačka, žaljivko k o m u n a j z a r redko uporabim
GG: Ja zakaj pol sploh so gor. Če ne znajo brat.
Pozdravljen Rakun.
Doma imam podobno situacijo. Manjka mi nekdo, s katerim bi lahko poklepetala. Te lahko kje kontaktiram?
Enapodobna, piši mi na :[email protected]
Enapodobna, piši mi na :[email protected]
Realno je preveč sten, zato pa vsak poskusi tud s profilom na takšni strani, kjer je tud povprecna zenska snubljena od 1000ih tipov od katerih so nekateri zelo solidni in se na internetu prodajajo pod ceno. Naredi fejk profil na Badoo, v 10 min bos imel 30 srckov, ni cudno da je zenska pol zmedena. Izbira kot kraljica, nobena zveza pol ne traja vec kot 2 mesca, medtem ko kraljica izbira pa 80% moskih popizduje, al so zgubljeni realno al pa stiskajo te srčke. NE BO se dobro končalo. Brez naravnih nagonov in brez potrebe videt Mojo hčerko, Mojega sina kako pogleda na ta svet, to ogavno zensko govedo nima nobene vrednosti, socialno omrežje je tvoja zadnja fantazma in bastion vrednosti. Bomo vidli kdo bo stoka in kdo bo stokal pol
V živo nosijo v sebi vsa ta čudna sporočila ki jih dobivajo online. Mlade je nemogoče ogovorit ker je cringe in te ponižajo in požrejo, starejšim je tvoja prisotnost odveč, imajo isto stene okoli sebe.
In ne obnašajo se kot normalni ljudje v živo. Ne obnašajo se kot da so zjutraj lajkali to in to, razmišljali o tem in tem, obnašajo se nesigurno in odbijajo od sebe. Če je samska, ne more sama sebi priznat da je samska, če se porihta, ne zna sebi priznat da se je porihala za tipe, kar dvomim da se je, porihtala se je da negativno ne odstopa od drugih pičk. Če je privlačna, ne ve da je privlačna, torej ne moreš ti rečt da je lepa ali privlačna. Bodi malo bolj pogumna pa reči kaj odpuljenega, če nič ne daješ, kako lahko pričakuješ da bo nekdo dal, to je kot pri igralcih, igrajo drug od drugega, če en igralec ne igra drugi ne more.
Res, nimam socialnih veščin, nerad bullshitam, nikol ne bi znal sebe prepričat da rečem kak one liner, ampak s temi ženskami je nekaj narobe, to bitje nima življenja v sebi, jaz jih tak gledam in dojemam kot žirafe zdaj ker vem da nimajo duše, samo kaj če enkrat srečam neko zapadnjačico pa sem nastavljen da jo obravnavam kot žirafo. Ni človeško kar se dogaja in enkrat bo pokrovko res konkretno odpihnilo, bolani simptomi bojo vsepovsod, videla boš kako boš naenkrat irelevantna, pa če boš najpametnejša in najlepša
En siguren pristen moment daj od sebe dnevno. Vsaj probaj, ti Amerikanizirana, Netflixa prenažrta slovanska ovca. Kot bi govoril golobu, od goloba pričakujem da razume, kak sem sele jaz glup.
‘Slovenska ženska. Spizdi bek.’ ~ Lenny Krawitz
Glede na napisano je res bolje, da te nobena ne šmirgla in se te na široko izognejo!!! Deluješ neuravnovešeno.
kva pol?? sej tud ti lohk da nebos brez:-))
Forum je zaprt za komentiranje.