Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Izkusnje starejsih s tinderjem

Izkusnje starejsih s tinderjem

Ne bodi pička.

Narodu brez identitete je vse neuravnovešeno. Kdor ne spada v ta kalup jih pakiramo v gradove spreobrnjene v umobolnice, ali pa jih pakiramo direkt v jame. Povprecje je zakoreninjena bolezen, zato kar ni povprečno je neuravnovešeno. Vsaki normalni osebi bi bila koza in ni zato ta oseba nič neuravnovešena. Point je, kot pravim, da tu na daleč ni normalnih oseb in ljudi. Samo ultrainteligent superjunaki delavskega razreda ki jim je vse jasno in zato nič ne delajo.. Newsflash, komentiranje RTV in Nove ni delo. Ženske pa itak sux, jaz temu niti nebi rekel ženska.

Zenske iskati tam kjer jih je neprimerno manj kot moskih je seveda zgresena investicija. V najboljsem primeru se prodas pod ceno. Se pravi, da je smiselno le za dovolj atraktivne neresneze, da imajo vedno kaksno novo za pozabavat se.

Tinder je še ena neoliberalistična bedarija, ki bi jo morali prepovedat. Dogovarjanje za seks brez obveznosti, take stvari pokopljejo predstavo mladih ljudi, saj pristanejo v prepričanju da se ni treba v življenju nič več truditi za medosebne odnose. Z osebo se dobiš, ko se želiš žgat, ko se jo naveličaš pa jo preprosto zamenjaš, čista potrošniška ideja. Nisem bil nikoli gor in me ne zanima.

Ne razumem tvojega inteligentnega zmazka.
[/quote]

Pejt na tinder da nebos brez fooka:-)))

SlovenkeSux, zmeden si kot najstnica pred prvim seksom. Po eni strani so vse babe zblojene, po drugi strani praviš da nimaš socialnih skilsov?

Ekzektli.

iRe: Izkusnje starejsih s tinderje=12124921 time=1515766442 user_id=157010]

Ekzektli.
[/quote]

Dec brez babe bo vedel, ane:-)))

Neprivlacnim, nesocializiranim, nerodnim z zenskami, zakompleksiranim ali obupanim ne uspe zenske za seks najti nikjer, taksnim vam/jim tudi tinder ne pomaga. Ce zenskam nisi zanimiv in privlacen v zivo in predvsem, ce se z zensko ne znas pogovarjati, nam ne bos zanimiv niti preko portalov. Ampak na sreco se najdejo taksni, ki znajo z nami in taksni nas tudi ulovijo in nam ga namocijo. Tinder je za taksne, ki znajo ze v zivo in ga uporabljajo samo za nadogradnjo.
Danes na ta petkov vecer me spet caka vroc tinder seks, pa lep dan se naprej.

Ekzektli.
[/quote]

[/quote]

Ma daj nehaj lajat nekaj brezveze. Imaš ti babo ja, zato pa ubupano pecaš vsako tu gor.

Preko portala še manj, ker tekmujejo s 1000 sebi podobnimi za 20 bab.

Namesto, da bi postali privlačni in zanimivi in nehali biti gnoji, še kr brodijo po internetu in iščejo zadnje ostanke razočaranih bab in vedno znova so presenečeni nad rezultatom.

General Glanzkopf tocno to!

[/quote]

Ma daj nehaj lajat nekaj brezveze. Imaš ti babo ja, zato pa ubupano pecaš vsako tu gor.
[/quote]

Lej jst ne rabm pecat vse lazaijo same h men.
Ucer sta tt bejbi pecali? komu prodajas tele zgodbe?:-))

Ni treba meni zgodbic prodajat.:))

Glej, pišek, kaj lajaš name kot čivava, kaj si roza? Jaz nisem baba. babe prepričuj, kako si frajer. A sva zdaj zaključila, al si pe.der?

Tinčica, jaz sem alfa tip ki mi je predstava žensk privzgojena nadstandardno, časi so se spremenili a jaz vseeno nikoli ne bi sexal z dolgocasno zensko brez kancka osebnosti kot si (verjetno oz. ziher) tudi ti. Enjoy your boring hot steamy petkov Tinder seks, če se ti to sploh dogaja, kar tako ali tako dvomim ker imajo v teh casih vsi druzino okoli sebe al pa so izseljeni iz stanovanj kupljenih s skupnim kreditom

Ti si bolj omega. Alfe kavsajo in nimajo časa o babam modrovat, kaj šele jamrat, bete so pa copatarji v resni zvezi.

Oz. starejše imajo vedno neke falirane snubce ki jim cel čas pišejo oz. bivše ki si jih iz senc še vedno lastijo in vedno krožijo okrog nje da je rekdo katera svobodna.. Ti Tinči bi nas rada prepričala da si neka samostojna s svojim stanovanjem, no jaz sem bil z eno tako v Ljubljani, stara sicer 45, mladostnega videza, ampak to so zelo visoka leta, da so otroci res že na svojem, pa tud njo so sosedi kontrolirali da sem moral igrat njenega sorodnika ki spi pri njej.. Jaz mislim da si mogoče namišljaš. Mogoče seksaš v avtu, ta svoj hot Tinder dejt.. Upam da ima ta avto CD da lahko das Enyo gor ki je sigurno glavni del tvoje dolgocasne sedukcije 🙂

Ženske, ki si dobijo ljubimca preko neta so kot pokvarjena konzerva. Pametna ženska, ki se ceni nikoli ne bo iskala moškega preko spleta. Bo raje čakala, da jo v živo ogovori kakšen na nivoju, ki si upa tvegati in biti tudi poražen.

Imam malo manj kot 50, pa moram rect, da je tinder kar uporabne za lovit.
Z slovenkami se tezko kaj zmenis… menis še pa ..
Tujke so bolj odprte z dostopom do hlack…

Samo ti nisi tak?

Prodajas jih da bi vsaj kasna napalila:-)))

Debeluhi, dajte malo shujšat, pa s ebo tudi za vas kakšna napalila.

Kako sem vesela, da še obstajate moški s takšnim mišljenjem!!E Upam, da dobim enega takega :))

Kako sem vesela, da še obstajate moški s takšnim mišljenjem!!E Upam, da dobim enega takega :))
[/quote]

Torej je potrebno prepovedati tudi vsa socialna omrezja zaradi katerih je med ljudmi manj stika in pogovora? Ali pa dajmo ukiniti kar cel internet, da bodo ljudje namesto na google sli v knjiznico ali pa namesto na youtube v kino…res super komunajzarska logika, dajmo prepovedati vse in naj tisti na vrhu doloci kaj smemo in kaj ne, kaj je za ljudi dobro in kaj ne.
Na vajino komunajzarsko zalost ne zivimo v Severni Koreji ali na Kitajskem kjer bi drzava odlocala kaj je za nas dobro in kaj ne, tinder je enostavno na voljo, ce ga bos uporabil ali ne pa je tvoja svobodna izbira. Vec od tega si sirokoumen clovek ne more zeleti

Uporabljate kondome ko se kavsate okol?

Seveda uporabljamo. Jaz sicer že dolgo nisem nobene “neznanke” napičil, če bi bi pa nataknu kondom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close