Izkusnje starejsih s tinderjem
Sem blizu 40 in bom probal tale tinder 🙂 Pa da vidimo, če se kaj najde 🙂
Kako sem vesela, da še obstajate moški s takšnim mišljenjem!!E Upam, da dobim enega takega :))
[/quote]
Glede na to, da nimaš moškega, so očitno zelo na redko posejani. Koliko pa si stara? Če doslej ni bilo uspeha v živo, zakaj misliš, da bo enkrat v naslednjih desetih letih?
Komunista bi imela? Vsepovsod jih je polno, trenutno so ful revni no. Pa opozorilo, pravi komunisti preveč spoštujejo ženske. Imajo vas za boginje. To vas pa itak odbija.
Al katera beseda te je palila gori, neoliberalno? Češ beseda ki so si jo izmislili komunisti za normalen ekonomski sistem brez astronomskih davkov? Brez nore birokracije? Vidiš takih pa jaz nebi imel. Zboliš in ti rečejo, pij paradižnikovo župco, je dobra za kri. Pa grejo v Sanolabor. Prave Tete Pehte. Takšne ste še najhujše; sami sebi mučenice.
Na tole sem odgovarjal zgoraj.
Podpis! Fit body privlaci!
Ce pa niso debeli imajo pa majhnega. Kaj ti bo potem slab seks. Pa tudi ce so za resno vezo. Kdo bi pa zelel celo zivljenje ne dobro cutiti ga. Ni tehnike ki odtehta to. In ja tudi tak se najde vmes. Saj se mi smili. Ampak sedaj bistveno bolj uzivam.
Shujsas da bos lohk kasno babo pokavsal!!
Tina124….Jaz sem tudi ki ima 40 let in ni res kaj si napisala za moške ki so toliko stari, če ne verjameš se spoznavja in boš videla 😉
No saj ne rečem , da smo vsi enaki…
Tinder je cist fajn! Jaz se kar zabavam, zmenki so cist vredu, spoznas lahko nekaj zanimivih, nekaj manj zanimivih, nekaj vredu fantov, nekaj kretenov, resnih, manj resnih, skratka vsega, podobno kot kjerkoli drugje… Razlika je le v tem, da imajo moski tukaj vec jajc kot zunaj in ne rabijo biti koma pijani, da te kam povabijo. Poznam cist fajn moske in cist lustna dekleta, ki so gor, dalec od obupanih bab in samo seksa potrebnih decov – take oznake dajejo samo tisti, ki so nezadovoljni v svojih zvezah ali pa polni predsodkov & nefleksibilni poskusit karkoli novega :).
Katera 35+ tukaj željna občasnega razvedrila?
26 let, 183cm, 90kg, izdelana postava, široka ramena, lepe oči, urejena brada, bogat intelekt, spreten v postelji, nadpovprečno orodje. Bonus je, če že imaš otroke. O razlogih za to raje ne bi. 🙂 Želim in zagotavljam diskretnost. Lahko si poročena ali vezana, to me dodatno vzburja.
Pozdravljeni, moje izkušnje s tinderjem so zelo dobre samo kar se tiče odličnega seksa in nepozabnih vročih noči in avantur. Kako pa do tega priti, pa je mukotrpno in dolgotrajno delo, delo na sebi in prenašanje ženskih frustracij in njihovega ega ker one izbirajo. Spal sem nekje s 5 dekleti iz tinderja, itak da vse mlajše pod 30, nikoli ni šlo za one night stand, ampak za romantične večere na zanimivih lokacijah, ponavadi doma pri njej ali pri meni. Sem tudi reskiral 100 eur za hotel kakšno noč, za novo doživetje in popestritev ob kozarčku penine, sem samski drugače. Vrhunec mojega Tinderja je bila študentka iz Lj, povprečnega videza, intelektualka,ki je doživljala po 15 orgazmov na noč, sem star 35 in tudi zame je to nepopisno doživetje, novo odkritje. Res je da sem visok 190+, 95 kg, športnik, ogromno sem tudi delal na sebi in na komunikaciji ter odnosih z ženskami, ker sem bil povprečen seljo brez pristopa z vodko v roki ali pivom, postal sem boljši od povprečja, pa moram reči da še vedno je zelo težko najti dober date na Tinderju, kot je že zapisano zgoraj, še krastačam in pa tistim na 35 let z odraslimi otroki, ki res niso več za nikamor- prekomerna teža 20+, zapuščene, se na tinderju ego dvigne zaradi deficita in razmerja moški ženska. Moški smo na portalih vedno poraženci, bodi alfa pa pristopi v živo, tinder je le občasni šlag zame, the game is played in the field.
Mene pri tinderju moti to, da se prijaviš lahko samo preko facebook profila. Drugače bi se takoj prijavila, no, mogoče se bom, če zberem pogum:) Ker obeta ravno to, kar v tem trenutku rabim. Ne resne zveze, ampak samo občasen seks, lahko tudi pogovor, pijača, sprehod, izlet …
Iskala pa bi tipe v starosti med 35 in 50, zdrave, športne, nekadilce:)
Evo, sem že tukaj. Čez ramo se ozri. Na tvoji desni :-). Če si za, se prijavi, pa greva na kavo, se mal posmejat. Drugač pa kot “ptč” pašem v skupino zdravih, športnih, zrelih. 189/85/45l. Če si za, greva lahko odletet en, dva, tri, deset, petdeset krogov. Ti vodiš igro.
Na Tinder se lahko prjaviš tud samo s telefonsko…..
Ma dajte nabijat. Tinder je nateg, da smrdi do neba. Kdor tega ne skapira po pol minute, mu ni pomoči.
sdagm,sdfg
aa
Po prebranem sklepam ,da Abrahamovi tu nimamo možnosti
In.. Kaj zdaj Mike33 se preko tinder Ja Ali izven? Ja za eno noc ze gre za pravo ljubeznen pa najbrz tezje?
Zanimivo, da si imela pozitivno izkušnjo. Sodelavec, ki je star 42 in je že kar nekaj let samski se vedno pritožuje nad raznimi aplikacijami in spletnimi stranmi za iskanje partnerjev. Verjetno je pa veliko lažje, če si ženskega spola…
Men pa ni jasn, sploh ne zgledam slabo, res da mam slike bolj nic posebnega iz fb profilk, ampak nimam vec nobenega matcha, ko sem se prijavil 2 leti, nazaj sem jih imel skos.
Sem se dal gor in samo fake profili ;). Nič kaj spodbudno. Grem počasi proti 40.
ja na moške verjetno ni nekega navala.
Forum je zaprt za komentiranje.