izkušnje v 4?
zanimivo…al pač?..khmmm
***……..odpravimo se na morje…… sedimo na barki obleceni v mikice in v kopalkah…… bejbe imata na sebi samo tangice….S prijateljem pijeva pivo, onide pa sok….v kuhinji smo imeli tudi likerm ki dekliti začneta dodajati v sok. …Bil je lep topel poletni vecer…….kmalu beseda nanese na pogovor o sexu….Njuno govorenje me vzburja, pa tudi frend ni cisto ravnodusen….. nanenkrat ena od njiju vstane… prisede k meni in mi da lupcka. Nalašč me poboža po nogah in sepeta na uho, se sploh zavedas, kaj mi pomenis ljubi, iz dneva v dan imam vecjo zeljo po tebi.
Pribliza se mi z usti, in najina jezika se zapleteta……Res jo imam rad, se vec, neizmerno si jo želim….. Pogled mi uide na ostala dva prisotna… Tudi njuna jezička sta aktivna….. Za trenutek pomislim, a sem to res jaz in moja…. Vedno do sedaj sva se ljubila sama…sedaj pa kot, da je to obveza da se drugace ne moremo ljubiti kot da smo skupaj vsi stirje.,,,barka je pač mala…… Ne da se pritozujem, verjetno je usoda tako namenila, da se moramo mi stirje srecati in to poceti……Moja me osvobodi kopalk…pogledam k kolegu in vidim, da ga je njegova itak že slekla, kajti videl sem njegovega tica na svobodi tokrat v stojecem stanju……Žesnki sta bili noro razpolozeni….. Spet se bom prepustil razpolozenju druzbe…. Moj tic je na svobodi…..in ona ga ima v rokah, in ga nezno stiska z rokami.::::opazim da sta dekleti brez spodnjih delov kopalk, oziroma na njima ni vec nekaj kvadratnih centimetrov tkanine……Njena ritka se giblje pred mojimi ocmi….. Moja pa me pa lupcka po prsih in boza po nogah. ….in se dotakne mojega tica znorim……
Preselimo se v notranjost barke, ker nebi bilo fer, da nas kdo prekine. Dvignemo se in odpravimo proti kabini…. Midva s frendom s strlecimi tici, One pa z golimi lepimi ritkami…
kako prijetno disis ji recem ko sva v objemu…sampon za tusiranje..bila je mesanica med kokosom in cimetom. …Noro res….pivo je naredilo svoje, se druzbi opravicim,….. lulat. Odpravim se ven….Zunaj je cudovito, luna, tu in tam kaksna lucka in nezen topel veter. Kar nekaj minut sem gledal v nebo. Vrnem se k druzbi…..presenečenje….. Obe punci drzita mojega frenda na postelji in mu dol vleceta mikico…. Ustavim se in opazujem. Ko ga osvobodita mikice ga zacneta bozati……Ena bolj po trebuhu in prsih, druga pa po nogah in ze trdemu ticu.Ta pogled me takoj vzburi in ze cutim trdoto med nogami….Kaj je ..se ne bos pridruzil, al pa cakas da te napadeva…me pozoveta…
Slecem si majčko in se s strlecim ticem pridruzim trojici na postelji. Moja me takoj okupira s svojim bozanjem. Zacneva se noro objemati bozati in poljubljati….s kotičkom očesa opazim, da ga druga frendu noro fafa …tudi moja to opazi in se spravi na mojega.Obdeluje ga z usti kot da ze leto tega ni pocela.
Vprašm jo…si že imela dva tica v rokah.. odkima…. Jaz se ji malo pribizam tak da lahko lazje drka oba hkrati….Vsi smo noro vzburjeni…..Nezno, skoraj s strahom se ga dotakne in potem prime v roko…začne mi ga nezno in pocasi drkati, po celi dolzini pocasi gor in dol.Obcutek imam da bom eksplodiral….z usti se pribliza mojemu ticu in ga da v usta, medtem ko ga druga drka…. Istočasno ga tudi frendu da v usta, vendar mojega ima se vedno v rokah.
malo se obrnemo, tako da sta dekleti na hrbtu….s frendom obdelujeva njuni picki z jezikom.Stokanja ni in ni konca.Dekleti, pa tudi midva noro uzivamo…..
si že bozal dve muci naenkrat…me izzivata… zdajle bom prvic. Takoj se dvignem…Nezno jo pobozam.Ritko je tako dvignila in mi jo nastavila, kot da ji bo prislo.Obe sta bili mokri in noro potrebni.S prsti raziskujem njeno picko in zelja, da se je dotaknem z jezikom je ogromna…..tudi frend je veselo bozal njo….. Zdaj je to bozanje prislo do te stopnje, da se ni vedelo kdo koga boza.Se enkrat se vrnem picki , kijo pobozam po scegetavcku, in ji porinem prst v njeno mokro ozko luknjico… Totalno zrajcana me je potegnila na sebe in si mojega kurca takoj primaknila na njen vhod.Seveda sem bil takoj v njej.Isto je bilo z frendom in njegovo…Sedaj smo se vsi stirje zivalsko fukali na eni postelji. Druga je hotela opazovati naju, kako se porivama .Pred sabo sem imel cudovit pogled.,njene na siroko razprte noge, njeno cudovito picko ki se je nasajala na frendovega….
Naprej pa ………….
pa pa
Ajde, da se spoprimem sama s sabo…
PLUSI:
– adrenalin… veliiiiiiika doza adrenalina
– nov moški za okusit (ni slabo…)
– opazovanje drugega para zelo od blizu
MINUSI
– adrenalin hitro spusti, pa odvisen lahko postaneš od njega… kam to pelje, nama je jasno obema…
– nov moški zna bit prijetna sprememba in osvežitev, lahko pa prinese tudi razočaranje, če je slabši od domačega… ali še huje – lahko nastane sranje, če je boljši… in če se slučajno utrne kaka čustveno pogojena iskrica
– ljubosumje, ko bi se moj lotil ene druge
– premlevanje naslednji dan… ali bolje – premlevanje naslednje dni…
Evo, ne vem…
V čem pa se tebi zdi, da bi se dalo ogromno pridobit?!?!?!?!?!?!?
Če te vzburja opazovanje tvojega partnerja z drugo, potem ti bo zagotovo všeč in boš stvar ponovila. Sicer pa bo novi partner enako neizkušen kot je bil tvoj na začetku, ko te še ni spoznal. Tako, da vsaj jaz vidim zgolj prvo prednost. Če si s stalnim partnerjem navajena dobro seksat, potem v 4 neboš ničesar pridobila niti novega spoznala, kvečjemu boš na koncu vsaj “rahlo” razočarana.
Bolj bi ti bil zanimiv trojček, kjer te obdelujeta dva istočasno ali pa ti in še en tretjega. A tudi s tem je podobno kot v 4, ker tretji ne pozna vajinih navad in z vama ni usklajen. Ne rečem, da se bi potrudil ampak to še vedno ni isto kot npr. 10 let seksati v troje.
Pa tudi razumeti moraš, da je domišljija eno, realnost pa drugo! V domišljiji ti vse funkcionira točno in natančno tako kot TI hočeš! Problem domišljije je samo v tem, da nikjer ni nič “otipljivega” ampak je vse v glavi… in zaradi tega bi vsi radi to našo domišljijo tudi udejanili v praksi. Ampak to je tako kot, da bi si zatiskali oči pred resnico in smo potem pravilom na koncu vedno razočarani… Le kako nebi bili…? Tudi krog je za nas v domišljiji lepo zaključen ampak v praksi do sedaj njegove dolžine za radi decimalk še nihče ni izračunal do konca…