Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izkušnje z apartmaji – spletne strani

Izkušnje z apartmaji – spletne strani

Ne vem ali sem postala že čorava al kaj, sam ne najdem … … vem da se je pred kratkim pisalo o enih straneh (se mi zdi da nemških), kjer si pač izmenjujejo izkušnje z raznimi apartmaji, hoteli … … pa zdej ne najdem več.

Torej … rabila bi kakšne spletne strani, kjer bi dobila čimveč takih izkušenj … kritik … pohval … z apartmaji na Hrvaškem. V bistvu iščem kakšno izkušnjo z apartmajem, ki sem ga rezervirala za poleti … :)))))) Če veste za kakšno tako spletno stran, bi vam bila zelo hlavežna. :))))

kam pa greš na Hrvaškem v kateri apartma, morda ti lahko neposredno kaj pomagamo ?

a jih oddajate, kje pa?
lp p.

Evo link …

jaz v Grebaštico ne bi šla. Sem se lani peljala mimo in mi že na videz ni bilo všeč…

Kaj pa je bilo tako napačno?

Meni je bilo pa všeč, je manjša vasica mislim da sta dve trgovinici blizu plaže, do Šibenika je 13 km tam je supermarket, sama plaža je OK, samo s seboj imej marelo, ker sence je bolj malo, bolj ob vaški ulici in tam so brisače ob 7h zjutraj. Zame je bila voda malo mrzla, samo smo bili v začetku julija dve leti nazaj. Jaz sem bila višje gor v vesna apartmajih ali nekaj takega, samo je ene 300m do plaže, domačini pa zelo prijazni. Pa veliko prostora zunaj za otroke za igrat, klima pa mislim da še nimajo, mogoče jo bodo letos zrihtali. Razen tega imaš od tam fino izhodišče za izlete, mi smo šli do Trogirja, Splita pa obvezno Slapovi Krke. Jaz rada menjam lokacije, drugače bi šli verjetno še. Aja, pa lastniki imajo dva vnuka, ki sta se z našima dvema fino ujela in dolgčas nam ni bilo. Mislim, da sem opisala kar vse, če pa te še kaj zanima pa vprašaj. Še to. Ne hodi dol na soboto v sezoni, Mala kapela in Sveti Rok je ful čakanja.

Termin imamo od 4 – 14.7 … se pravi se bomo odpravili na sredo in verjetno ne bo glih gužva … :))))) Sicer imamo pa apartma 30 m od plaže, tako da ko bo pač preveč toplo, se bomo samo odpravili v apartma … v senco … :))))

Samopostrežno trgovino da imamo tudi mislim da v razdalji 30 metrov … … ali nekaj takega … … skratka … vse pri roki. Saj rabii bom tako ali tako samo svež kruh … vse ostalo bomo pa prinesli od doma.

Kar se same plaže tiče se mi po slikah zdi v redu. Dolge plaže, ki zihr niso vse zasedene. In glede na to, da imamo apartma tako blizu, lahko komot zjutraj, ko ustanemo, nesemo sam na hitro brisačo na plažo in potem se v miru naštimamo … :))))

Hvala ti za tvoje nasvete … So še kako dobrodošli. :))))

Ja, saj ko boste zraven se res najbolj splača , no pri nas je pa mož dol nosil. Sam drugače pa rata kar gužva na plaži, slovencev je dol zelo malo, mislim da smo bile takrat dve družini. Voda pa je kar hitro globoka, po ene desetih metrih je že čez glavo. Sam kamenčki na plaži so pa zakon, če vprašam ta malega, rabili smo samo lopatico in lamberček. Lepo se imejte.
Ma, si mi naredila skomine:))

samo eno izkušnjo bi ti rada povedala. Mi smo predlani rezervirali preko te agencije. Najprej so nam apartma potrdili, ko pa smo hoteli plačati, so nam sporočili, da je žal že zaseden. Nato smo tri družine skupaj rezervirali tri apartmaje v hiši kao 30 m od morja. Ja, saj je bilo 30 metrov, ampak zračne razdalje, v resnici smo do morja hodili kakšnih 200 metrov po približno 150-ih strmih stopnicah. Ko smo prispeli nam je lastnik povedal, da nas ni pričakoval toliko (predvsem otrok), čeprav smo ob prijavi navedli prav vse. Rekel nam je, da ima greznico, kamor je speljana kanalizacija spodnjega apartmaja že skoraj polno in naj se vsi tuširamo v zgornjih apartmajih in tam tudi pomivamo posodo. Skratka groza….

Preden plačaš dobro preveri KAM GREŠ!!

Mi smo našli Grebaštico v Salamoncu. Smo izredno zadovoljni in gremo letos tja že tretje leto. Do morja imamo 15m. Tavelika naša ima dol že družbo in komaj čaka, da pride julij. Tudi mali, star tri leta in pol uživa 100 na uro. Lani je kar sam hodil gor in dol, v hišo in na plažo. Imamo celo pritličje v hiši za 45 eur.

Komaj čakamo slano morje in mesec julij.

DAKA A imaš kakšen link od tega?
Prosim!!!

New Report

Close