Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style izkušnje z Arganovim oljem .

izkušnje z Arganovim oljem .

Vsakršen namig ali nasvet je dobrodošel.
Razmišljam o nakupu Arganovega olja in ker se mi zdi kar drag ne bi ravno eksperimentirala.
Zaradi stresa in pomanjkanja železa mi lasje intenzivno izpadajo.
Arganovo olje z kombinacijo-masko(medu in rumenjaka)naj bi sopdbudila ponovno rast las.
Upam,da pomaga in da nisem pozna za kaj takega !

Hvala vsem,ki boste delili mišljenje,izkušnje.

Če sem iskrena, ti arganovo olje ne bo pomagalo. V lekarni se dobijo kapsule, niso poceni, manj stresa, mogoče B kompleks.

Za lase je boljše ricinusovo olje. Pa tudi bistveno cenejše je.

Lahko si 1x mesečno vtreš nekaj olja v lasišče in malo na konice. Oviješ s folijo za živila in nato še z brisačo, pustiš čez noč in si zjutraj umiješ lase.

Ali pa 1x tedensko po pranju, ko so lasje še vlažni, natreš lasišče in konice. Glavo oviješ v toplo brisačo in po 2 urah spereš z zelo malo šampona.
Pazi pri količini olja, ker je gosto in mastno in boš lase težko oprala, če jih boš naoljila po celotni dolžini.

Jaz uporabljam olje Hairmastick, ni tako mastno kot arganovo in ga lahko nanesem po vsakem pranju

tudi sem uporabljala olje hairmastick in res ni tako mastno

meni pa tut veliko las izpade zaradi stresa, zadnjič sem si pofurala ta Vivese Senso Duo in lako recem da je res dober. Najboljše učinke so pri uporabi kompleta šampon in olje. olje ni mastno in že po prvem mesecu vidim razliko!

tut jaz sem slišala za ta vivense, ampak nikjer ne najdem…. kje si ga kupla?

naročila sem prav tukaj

http://www.sensoduo.si/

meni je tudi bolj ustreza senso duo kot arganovo olje. tretma je trajal približno tri mesece, ampak vredno je bilo in iskreno priporočam prav tako olje in šampon

New Report

Close