Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izkušnje z Biostile?

Izkušnje z Biostile?

Ima kdo izkušnje s spletno trgovino Biostile? Gledam, da bi si naročil njihov kolagen, spletna stran deluje dovolj legitimno, ampak ne najdem nikogar, ki ima izkušnje z njimi. So prava trgovina ali nateg?

Oni obstajajo, nateguni pa so ker obljubljajo zdravilne učinke in jih inšpektorat skoz kaznuje. Vtipkaj v Google

Odgovor na objavo uporabnika
Ramirez799, 30.06.2024 ob 17:25

Ima kdo izkušnje s spletno trgovino Biostile? Gledam, da bi si naročil njihov kolagen, spletna stran deluje dovolj legitimno, ampak ne najdem nikogar, ki ima izkušnje z njimi. So prava trgovina ali nateg?

Ne poznam, ampak sem dala že kar nekaj kolagenov skozi. Predvsem takih za “lepoto.” Najslabši je bil od Malince, najboljši pa Procollagen. Za kakšne namene ga iščeš?

Lype, 30.06.2024 ob 19:04

Ne poznam, ampak sem dala že kar nekaj kolagenov skozi. Predvsem takih za “lepoto.” Najslabši je bil od Malince, najboljši pa Procollagen. Za kakšne namene ga iščeš?

Meni je biu pa od malince okej, ampak za učinke ni vreden denarja. Malo lepše lase sem imela, ampak nič posebnega. Je tudi meni procollagen veliko boljši.

Ma celo ptiči vedo, da je to nateg! Cela oddaja o kolagenu je bila, kakšen nateg je to..samo herto pogledaš, pa je vse jasno!!

Če bi imeli tako dober kolagen, bi zmagal na testu. Pa ni. Čeprav je en najdražjih. Herta mora dosti zasluziti za kazni .Zmagal je tale kolagen od Gaia naturelle , imeli so 30% popust preveri če je še

https://www.gaianaturelle.com/prehranska-dopolnila/kolagen-shot.html

Drage dame, dragi gospodje,

Očitno vam še nihče do zdaj ni povedal, da so vsi kolageni pač čisti nateg, ni.važno ali je biostile ali malinca…

Ima zlato kartico z zvezdicami al nekaj, ker je Hertinih čudežnih napitkov, krem, gelov in praškov leta dolgo nskupovala za po 300€/mesec in več.
Konkretni kolagen je bil zanjo celo škodljiv, ker se je izključeval z zdravili za redčenje krvi. Kupovala ga je pa zaradi škripanja v sklepih in izpadanja las.
No, kljub temu je brez polovice las in z operacijami na kolenih in kolkih…

Ji pa teta Herta za vsak rojstni dan in božič pošilja “ročno” napisano čestitko, h kateri ne pozabi priložiti ponudbe kake nove čudežne vodice za večno mladost…

Po naših izkušnjah drag nateg, ampak stari ljudje pravijo, da vsaka šola nekaj stane, pomaga pa tisto, v kar verjameš.

Vjk, 30.06.2024 ob 20:46

Če bi imeli tako dober kolagen, bi zmagal na testu. Pa ni. Čeprav je en najdražjih. Herta mora dosti zasluziti za kazni .Zmagal je tale kolagen od Gaia naturelle , imeli so 30% popust preveri če je še

https://www.gaianaturelle.com/prehranska-dopolnila/kolagen-shot.html

Pardon tale kolagen je zmagal, tudi popust je 30%.

https://www.gaianaturelle.com/prehranska-dopolnila/kolagen-shot-tropical.html

Avtor, a ne bi raje mal botoksa al je to oglas herte oz. njenih sodelavk? 😁 Ker izrazne gube lahko le botokos polika. Da je koža bolj sveža, rabiš pa zadosti spanja, zadosti hidracije, nič stresa in da si sploh niti ne pridelaš niti izraznih gub, se ne smeš nič smejat in mrko gledat. 🙃☺️☺️☺️

Sem poskusil vse variante, pa mi je od Biostila najboljši , res pa je da kakor so nekateri že omenili od Malince najslabši.

Vjk, 30.06.2024 ob 21:04

Pardon tale kolagen je zmagal, tudi popust je 30%.

https://www.gaianaturelle.com/prehranska-dopolnila/kolagen-shot-tropical.html

V čem je zmagal? Teku na 100m? Prehranska dopolnila so samo zelo draga hrana. Raje jejte jabke in kislo zelje, bo vsaj denarnica bolj debela, če vam že gub ne bo zgladilo.

O Biostile je pa N1 na veliko poročal:

Dosje Biostile: Nam je uspelo kaj premakniti?

Ne morem verjet, da se tako vprašanje pojavi na mon-u…

Enostavno vzelo mi je sapo…

Nitine, 30.06.2024 ob 22:08

V čem je zmagal? Teku na 100m? Prehranska dopolnila so samo zelo draga hrana. Raje jejte jabke in kislo zelje, bo vsaj denarnica bolj debela, če vam že gub ne bo zgladilo.

O Biostile je pa N1 na veliko poročal:

Dosje Biostile: Nam je uspelo kaj premakniti?

Zmagal med kolageni, kaj ni jasno?

Vjk, 30.06.2024 ob 22:20

Zmagal med kolageni, kaj ni jasno?

To že, ampak v kateri disciplini? Najdražji, najlepša embalaža, najboljši okus? Najboljši marketing?

Ja, 30.06.2024 ob 21:42

Sem poskusil vse variante, pa mi je od Biostila najboljši , res pa je da kakor so nekateri že omenili od Malince najslabši.

Kok bujsljasta samoreklama. ☺️☺️☺️ Kot jecže ena omenila, je hertka dokaz, da ne deluje. ☺️😚😚 Pljuvanje po konkurenci je pa zgolj dokazan neprofesionalnosti, nestrokovnosti ter da izdelki le niso tako dobri, če je treba koga pljunt zato, da bo od njih kaj kupil.

Skuhajte si kdaj doma o govejo župco, pa bo dovolj kolagena.

Nitine, 30.06.2024 ob 22:24

To že, ampak v kateri disciplini? Najdražji, najlepša embalaža, najboljši okus? Najboljši marketing?

Marketing ima zdaleč najdražji Biostile. Od Gaia naturelle ki je mala neznana firmca,  je zmagal  v kvaliteti in učinkovitosti .

Niso vsi prehranski dodatki kvalitetni. Kdor dobro spremlja kakšen kolagen je kakovosten ali kakšni drugi dodatki od strokovnjakov, ve, da so od Biostilla enih najboljši. Komur se ne sanja nič, pač naj ne nabija trmasto nekaj po svoje. Jaz zase vem, da imajo top B kompleks s silicijem, sprobano na lastni koži. Sploh veste kakšno vlogo ima silicij? Če vam ne paše Biostill, pač jemljite od druge firme, kdo vam brani.

Ja kr neki, 30.06.2024 ob 23:16

Niso vsi prehranski dodatki kvalitetni. Kdor dobro spremlja kakšen kolagen je kakovosten ali kakšni drugi dodatki od strokovnjakov, ve, da so od Biostilla enih najboljši. Komur se ne sanja nič, pač naj ne nabija trmasto nekaj po svoje. Jaz zase vem, da imajo top B kompleks s silicijem, sprobano na lastni koži. Sploh veste kakšno vlogo ima silicij? Če vam ne paše Biostill, pač jemljite od druge firme, kdo vam brani.

Jaz kupujem različne znamke , samo Biostille nisem nikoli kupila. Zadnja leta kupim v DM en kolagen ,meni je zelo ok.  Biostile se mi je pa tako zameril zaradi pretirano agresivnega marketinga, firma ima ogromno denarja in si lahko privošči marsikaj, od agresivnega marketinga do obiskov tržnih inšpektorjev in številnih kazni. Jaz njihovih izdelkov ne morem kupiti samo iz tega naslova, ker se mi taki ljudje gabijo. Lahko so uspešni, ampak so uspeli na način nespoštovanja marketinških pravil. Herta nima meje. In upam da jim bo nekoc izstavila račun ravno ta njihova pokvarjenost. Ne moreš obljubljati nekaj kar ni. Razen če nimaš zadržkov, moralnih ali etičnih .

moja dva starša namreč, sta z Bilostilom zelo zadovoljna. ne vem če ravno kolagen, predvsem pijeta in delat kure z granatnim sokom, pa ubiwinol al kaj imajo. js se samo križam, ker sploh nisem za te stvari.

so pa res ful dragi pa skoz neki pošiljajo obadva sta čisto zalena (mikice, bidoji, kapice hahahhaha)

Stara forumašica, 30.06.2024 ob 22:50

Skuhajte si kdaj doma o govejo župco, pa bo dovolj kolagena.

JA, edino pravilno..

Zamislite se tudi, da če pride do kake katastrofe in se dobavne verige prekinejo, ne boste več mogli kupit teh praškov in tablet. Telo bo takrat v šoku, iz presežka na minimum…kaj manjka goveji župci?

Jlll, 30.06.2024 ob 23:21

Jaz kupujem različne znamke , samo Biostille nisem nikoli kupila. Zadnja leta kupim v DM en kolagen ,meni je zelo ok.  Biostile se mi je pa tako zameril zaradi pretirano agresivnega marketinga, firma ima ogromno denarja in si lahko privošči marsikaj, od agresivnega marketinga do obiskov tržnih inšpektorjev in številnih kazni. Jaz njihovih izdelkov ne morem kupiti samo iz tega naslova, ker se mi taki ljudje gabijo. Lahko so uspešni, ampak so uspeli na način nespoštovanja marketinških pravil. Herta nima meje. In upam da jim bo nekoc izstavila račun ravno ta njihova pokvarjenost. Ne moreš obljubljati nekaj kar ni. Razen če nimaš zadržkov, moralnih ali etičnih .

Dajmo nehat bit dvolični. Vsaka reklama o sladkarijah za otroke je super agresivna in škodljiva. Kako hudiča vas to ne zmoti? Dajmo podpret naše, končno slovenske!  firme. Saj je vse drugo prodano tujcem in tujci vas vsakodnevno bomandirajo s svojimi reklamami.

Ja kr neki, 30.06.2024 ob 23:29

Dajmo nehat bit dvolični. Vsaka reklama o sladkarijah za otroke je super agresivna in škodljiva. Kako hudiča vas to ne zmoti? Dajmo podpret naše, končno slovenske!  firme. Saj je vse drugo prodano tujcem in tujci vas vsakodnevno bomandirajo s svojimi reklamami.

Zelo prozorna si, očitno tudi Herta na monu  plačuje svoje zagovornike.  Spelji se k Herti.  Če bi bila Slovenija urejena država, bi vam morala inšpekcija zapreti firmo .  Tako pa plačujete kazni in veselo kršitve nadaljujete.

Jlll, 30.06.2024 ob 23:39

Zelo prozorna si, očitno tudi Herta na monu  plačuje svoje zagovornike.  Spelji se k Herti.  Če bi bila Slovenija urejena država, bi vam morala inšpekcija zapreti firmo .  Tako pa plačujete kazni in veselo kršitve nadaljujete.

Kaj je tukaj prozorno, reva uboga? Kaj točno te je zabolelo? Nutella in tvoja debela celulitna rit, morda?

New Report

Close