Izkušnje z iPhone servisom in iPhonom.
Mene zanima kake izkušnje imate z iPhone servisom. Moj novi iPhone je neslavno v okvari, pa sem uveljavljal garancijo pri trgovcu. V trgovini so mi rekli da bom moral čakati tudi do 40 dni zaradi korone, zato sem vprašal za nadomestni telefon katerega pa ne dajo. Nujno rabim telefon zaradi službe. Me čudi kako možno da iPhone ne poskrbi za svoje kupce.
Prosil sem trgovko da naj spoštljivo ravnajo z mojim telefonom v trgovini in tudi na servisu in da se bojim da mi ga ne zdrsajo.
Me zanima ali imamo v Sloveniji pravi iPhone servis ali to popravljajo kaki serviserji za trgovino???
Ima kdo kake osebne izkušnje???
Se sprašujem, če je IPhone sploh vreden svojega denarja. A ima že kdo kak iPhone kateri je star nekaj let in je zadovoljen z njim???? Kajti razmišljam da ga bi takoj po servisu prodal in kupil kak drugi telefon.
Pred njim sem imel HTC ONE kateremu je odpovedala baterija. Z telefonom nisem nikoli imel težav.
Iphone imam že od , kaj pa vem – vsaj 10 let. Najprej 4-ko 5 let, zdaj pa 6s 6 let. NIKOLI, ampak RES nikoli nobenih problemov. Lažem, 1x dal tipko popravit na 4-ki. Pa na obeh sem moral menjat baterijo po nekaj letih. V teh letih sem navdušil večino mojih kolegov in žensk, pa nihče ni šel nazaj na android ali kaj drugega.
To so moje izkušnje – slabe pa s servisom na Viču – zraven Buldog Bara. Največji nateguni EVER. Dali so mi kao original baterijo, ki je bila slabša kot tista, ki sem je imel prej. Ta servis v Šiški je pa baje okej na Vodnikovi.
Drugače pa čakam na 12-ko. Povsod so razprodane, verjetno z razlogom.
kakšno okvaro pa ima?
mi smo vsi na applu z vsem .. nismo še rabili servisa. apple je super uporabniška izkušnja, ker so vse naprave med sabo povezane in si z uporabnostjo lepo sledijo in se dopolnjujejo.
je pa na 12tki trenutno zgleda z nadgradnjo nek softverski bug .. težava s polnjenjem, upam da čimprej odpravijo napako …. res blamaža za apple
Odstopil mi je ekran levo zgoraj. Me uporabo škrip in se čujejo črički. Zaradi tega vodoodporen ni. To počne že od začetka, sprva je bilo občasno, sedaj redno in bolj izrazito. Telefon je iPhone plus. Dotik v levem delu ekrana deluje z težavo. Kakšen krat zamrznejo še črke. Tudi fotoaparat oblačno zamrzuje. Baterija se sprazni že po pol ure, če sem na netu. Telefon je nov kupljen Maja. Sem zelo razočaran nad njim.
Prej sem imel HTC ONE 7 let v uporabi, dokler se ni pokvarila baTERIJA. Sem se odločil na nov telefon čeprav sedaj razmišljam da bi prodal iPhone in dal menjati baterijo na HTCju. iOS je res super a to ne upravbiči da bi imel še naprej iPHONE, SPLOH ČE BOM BREZ TELEFONA lahko 40 DNI.
Imaš pa res smolo. Applove telefone imam že precej let, samo z enim težave (moj se ni dal popraviti (se Applu ne izplača) in so mi dali enak model, popolnoma nov telefon – moj prvi se je pokvaril še v garancijskem roku). Uraden servis je EPL na Kongresnem trgu, pa mislim, da je še en samo ne spomnim imena, pa tudi z EPL sem več kot zadovoljna.