Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izkusnje z krediti ko gre ta na visji nivo? NLB BANKA

Izkusnje z krediti ko gre ta na visji nivo? NLB BANKA

Pozdravljeni

Zanima me ce ima kdo kaksne izkusnje z dvigovanjem kredita pri NLB banki in sicer ko gre kredit na odobravanje k visjem nivoju?kaksne so moznost za odobritev?
Zaposlen sem namrec v drzavem podjetju za nedolocen cas ter z rednimi solidnimi prilivi
Moj primer
Sam namrec iscem gotovinski kredit v visini 30.000 vendar mi zaradi enega stareega greha ne odobrijo kredita takoj.
Ampak moram cakat zasedanje “visjega nivoja” ki je baje 1x tedensko.

Hvala za vase odgovore

Kako ti pa lahko to nekdo odgovori na monu? Zagotovo ocenijo tveganje v posameznem primeru, glede na dosedanje izkušnje tvojih zmožnosti in spoštovanja obveznosti.

Pozdravljen

Na parih temah kar se NLB banke tice sem zasledila da zna tudi kdo ki je zaposlen na NLB ju odgovorit samo zaradi tega.
Da vem ce lahko sploh upam na karkoli

Lp

Sicer ne delam na NLB, ampak na drugi banki, vendar imamo enak sistem. Višji nivo se odloča za vsak primer posebaj. Tako, da nekega univerzalnega odgovora žal ne boš dobil.

No super vedel sem da se bo tukaj gori nasel nekdo ki ve kako gre z temi stvarmi.

Najlepsa hvala za odgovor upam da bo slo skozi lp

Če imaš dovolj solidno službo in ne prevelike” napake” ponavadi odobrimo. Odvisno od zneska dolga in trajanje dolga.

NLB je edina banka ki v takih primerih pomaga, npr otp ma že sistem tak , da ne spusti naprej če je v zadnjem letu negativen sisbon. Sem delala prej na NLB in je veliko bolj prijazna do komitentov

New Report

Close