Izkušnje z liposukcijo?
A je katera dala to skozi? Razmišljam, da bi odstranila maščobo s trebuha.
Vem, da ti na prvem pregledu vse razložijo, kako in kaj, zanima me pa iz prakse. Se dolgo okreva? Je po posegu bolelo? Za koliko od 1 do 10?
Bi bila sposobna 10 dni po posegu iti na en pohod malo v hrib?
Prosim napišite kaj tiste, ki ste bile. Hvala in lep pozdrav!
To pa ravno ne drži. Maščobne celice imamo. In ko se zrediš se te maščobne celice širijo, večajo. Tako imaš skoz večji trebuh. Z vztrajno vadbo te maščobne celice zopet postanejo manjše, majhne, micene, odvisno od vztrajnosti.
Pri liposukciji pa te maščobne celice dejansko uničijo in odstranijo in se tako ne morejo nikoli več razširit (povečat al kakorkol se temu reče).
Sama sicer z liposukcijo konkretno nimam izkušenj. Imaš pa an netu morje informacij o tem. Če se prav spomnim ima planinšek lepo opisano za vse posege kakšna je stopnja bolečine in kako dolgo okrevanje po posameznem posegu.
bila tik pred tem, pa sem si premislila, že ko sem imela termin … ni res, da ko se operiraš, nikoli več ne bo trebuha!! to mije sama dr. čoklova rekla. šla sem pa tut v lj klinični center in mi je zdravnik rekel, če mislim kdaj met otroke .. pa sem rekla, da ja, pa je rekel, naj pol pridem po porodu. liposukcija je ok, ko SAM SHUJŠAŠ maximalno (še danes nisem ) in ti potem izsesajo detajle, ne pa da imaš 5 kg v trebuhu in ti vse vzamejo ven in imaš potem raven trebuh. poleg tega mi je kolegca rekla, da je vidla eno po posegu in je imela ful grd trebuh … tak valovit al kako, skratka, da ni bil za kazat. sem pa videla po tv veliko posegov in tega nisem opazla, no … skratka, 1 otroka že imam in ko rodim še kakega, se morda odločim
Eh, jaz imam valovit trebuh zdaj, zato bi pa rabila liposukcijo. :))
Jaz si predstavljam, da pride liposukcija v primeru takrat, ko imaš problematični del telesa. Jaz imam recimo noge za 34, trebuh pa za 42. In lahko še tako shujšam, se ga ne bom znebila, ker je zdaj tudi že razvlečena koža od porodov, pa mišice razmaknjene …
V bistvu bi rabila liposukcijo in oblikovanje trebuha (odstranitev kože). Ah, mogoče nekoč.