Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izkusnje z nakupom v Dipo-tu

Izkusnje z nakupom v Dipo-tu

Kaksne so vase izkusnje?Kupili bi namrec sedezno garnituro, ki stane okoli 1000 eur.Gledali smo tudi kuhinje a smo malo zadrzani se glede tega…

Odsvetujem. Vsaj jaz sem imela zelo slabi izkusnji. Pa sem za prvic rekla: ok, nakljucje, no ko pa dvakrat naletis na jajc, je pa konec!

Mi pa imamo dobre izkušnje. Hčerka je kupila jedilnico pred tremi leti in je zelo zadovoljna, stoli so še vedno brezhibni, sestra pa sedežno in francosko posteljo in tudi je več kot zadovoljna.
Jaz sem pa pred približno dvema letoma kupila dva stola iz tekstilnega usnja za hodnik, pa tudi nimam pripomb.

Tudi mi smo imeli predsodke, a smo bili prijetno presenečeni. Dobro svetovanje, prijaznost, točna dobava, boljša kvaliteta kot smo pričakovali.

Kupili smo luč, v paketu je manjkal pomemben del iin niso priznali reklamacije. Nikoli več.

Zelo dosti stvari smo kupili in ni nam žal.Kar se pa tiče Rutarja sedežna za 4000eu po enem letu fuč,nikdar več.Hčerka je slično kupila v Dipotu za zelo mali denar,in je še sedaj kot nova.Tako da v ceni več ne vidim kvalitete,verjamite da so to le trgovske finte.

janoja – je razlika, vsaj v sedežnih je- če kupim eno sedežno za 4-5 jurjev napimer iz pravega govejega usnja, ( ni nujno Rutar) pa jo imam že 15 let, kot pa neko iz usnjenega plastičnega kompozita ( usnjena vlakna, ki ostanejo pri strojenju usnja in plastičn masa, da je v izgledu usnja) za 900 eur, ki začne cvetet točno po izteku tovaarniške garancije ( razpiranje pri šivih) kljub čuvanju in sedenju gor na dekcah ipd. Sorodnica ima tako sranje sedaj.

Če vam globok paše, kupujete v dipu, ker takim paaaaššššee. Že reklamna kampanja me odbije, da še sploh kaj kupim v tem DIPU ( pač je veretno delano za ciljno skupino, ki padajo na tako glupe in za moške žaljive reklame, saj so v teh reklamah prikazani kot eni navadni copatlni), ker bo zdražalo dosti manj, kot 10 let. Sta Momax in Ikea čisto OK ( mimogrede iz Ikee imamo stvari tudi že 15 let, pa so še tiptop). Iz DIPA pa eno preprogo za 300 eur, ki žal tako pušča dlake in je tako statična za prah, da gre ta mesec v kosovni odpad- po dveh letih.

To je pač trgovina z nivojem – nižje ne gre. Tudi take morajo bit.

Tudi nizje gre! Meni je Jyisk se slabsi, tam so sele grozne omare, predali kot bi imeli dno iz papirja, vse krivo in visi, slabi materiali… Dipo je podobno, ampak vsaj malo bolje. Smo kupili dvakrat nekaj tam – enkrat kavc in enkrat omaro. Oboje je bolj tako tako. Kavc neka neprijetna sintetika, trdo naslonjalo, neudoben, omara pa s slabimi panti, slampasto narejeno… Je bilo pa poceni, to pa 😀

Za to kvaliteto so mnogo previsoke cene.

Tudi nizje gre! Meni je Jyisk se slabsi, tam so sele grozne omare, predali kot bi imeli dno iz papirja, vse krivo in visi, slabi materiali… Dipo je podobno, ampak vsaj malo bolje. Smo kupili dvakrat nekaj tam – enkrat kavc in enkrat omaro. Oboje je bolj tako tako. Kavc neka neprijetna sintetika, trdo naslonjalo, neudoben, omara pa s slabimi panti, slampasto narejeno… Je bilo pa poceni, to pa :D[/quote]

Meni to ni primerljiva trgovina, ker prodajajo res kramo in samo osnovne kose pohištva.

DIPO je poceni.
Tam ne kupujejo Dimička in tajkuni&company. Pač pa delavci srednjega (nižjega) sloja, ki si več ne morejo privoščiti.
Pa še nekaj je. Jaz sem pri njih kupila sedežno (razstavni eksponat za 400 €, sicer je bila 1200 €) .
Ker imam rajši sedežno 10 let in potem kupim novo, kot pa da kupim eno za 5000 € in jo moram ‘gledat’ cel lajf.
Isto luči. Se naveličam lustra, preproge……in kupim drugo.
Če pa kupiš luster za 7000 € in perzijsko preprogo, si pa zapečaten za ‘100 let’.

Sem pa pred kratkim gledala pohištvo v Alplesu. Znižana razna oprema za 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pa je še vedno vse po
3000 €!
Hvala lepa, kar imejte jo!

Na kvaliteto gledam samo pri TV, pralnem stroju in hladilniku.

Trgovina z nivojem he he, pa ti sploh veš kaj je nivo????

nivo – kar opredeljuje kvalitativno vrednost pojava, raven.
trgovina z nivojem – nižje ne gre.
Še kakšo vprašanje?

New Report

Close