Izkušnje z Opel Zafiro
Tisti, ki so jim všeč nemški avtomobili, bodo kupili Tourana, ne pa sekret od Opla…Touran ni za brezveze dražji, zato ne mučkaj s konkurenco, ker to ni…Zafira bo čez 15 let ničvredna, Touran pa kar nekaj čukov…[/quote]
Oprosti, ampak ti pa si en….. Pogovarjamo se o nasvetih ne pa o WC. Danes si nesme nihče privoščiti slabe izdelave avtomobila. Tako da ne govori o neumnostih. Jaz nisem pristaš Opla pa ga vseeno imam, ampak mi je za nov avto Opel ponujal za ta denar največ. Pa če nisi prebral mi je Touran všeč, ampak za moj žep predrag, a je kul. čez 15 let bodo pa vsi avtomobili enako vredni, en star Touran z počeno turbino bo pa 5000 eurov, kr neki, Lahko ti pa jaz prodam 18 let star avto in dela pa nobene rje, praske in težav, zate za 10 000eurov, kul ne ?
Ti tudi nabijaš kr neki kot DRRR. Jaz sem kupovl nov avto in sem sprobal tudi Tourana. Ni kaj, Pa nemoreš reč da je Touran slabši po kvaliteti kot Opel. Imam pa novo Zafiro. Vidim da pojma nimaš. Drugače sta pa VW in Opel nemške izdelave. Po tvoje raje kupiš nekvaliteten avto za več denarja, razmišljanje da dol padeš. Raje daj kakšen nasvet ne pa flancat v tri dni.
Bencin 1.8, poraba cca 10 l, kar je toliko kot seat alhambra 2.0 bencin. Sistema proti zdrsu koles pri pospeševanju (ASR) ne moreš izključiti, po snegu v klanec ne gre nikamor. Tudi pri vožnji v klanec po mokri cesti s prikolico smo obstali, ko kolo malo spodrsi, ASR zmanjšuje moč in avto se ustavi.
OPC Zafira je prava raketa, vsaj tako pravijo. Sam jo žal nisem imel možnosti voziti.
S tem pogledom, kot pravite vi, se res splača močnejšo vzeti. Vendar so tudi stroški vzdrževanja višji.
Lahko vam predlagam kakšno podjetje, ki se uvaža z uvozom vozil in vam najdejo v tujini kakšno Zafiro OPC.