Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Izkušnje z urgenco. com

Izkušnje z urgenco. com

Škoda, da to ni malo lažje pa lepše. Sicer tu pa tam napišejo kak navodila, ampak je spekter ljudi tak, da je bolj malo učinka. Večina obupa, ker imam oblutek, da ne vemo, kako in kaj.

Urgenca-slabše kot nič! Če ste pametni se izogibajte tej neumnosti. Škoda vsakega evra.

naivni moški plačujejo ni čudno, da tinder dela 8 milijonov profita mesečno , ona on dela pa kakšnih 100 tisoč €, kar samo za Slovenski trg ni slabo. 

Ja, naivnost nima meja. Oni le izrabijo, da butli nasedejo 🙂 Triki delujejo.

Samo moško jokanje glede žensk na Urgenci. Moški, fantje pa ste kdaj pomislili, da je mogoče problem pri vas in ne pri ženskah, ki so na Urgenci? Meni so ženske na Urgenci večinoma normalne in le redke se ponujajo za denar. Seveda pa je na Urgenci zbrana povprečna slo populacija obeh spolov, kar pomeni, da imaš osebe z obeh strani spektra in vmes, tako, kot v rl. Vsak pa išče in izbere tisto, kar si želi, zato ne smete biti užaljeni, če nobena noče z vami. Če začneš pogovor z Oj, kako si, nato pa pošlješ fotko svojega tiča to pri ženskah ne gre. Že Einstein je dejal, da delati enake stvari in pričakovati drugačen rezultat ne gre. Veliko žensk na Urgenci pove, da imajo brezplačno anatomijo tičev, ampak, kot ste verjetno že sami ugotovili glede na odziv, ženske na to ne padajo. Druga zadeva, če vidite na portalu 50 letnico in mislite, da zaradi svoje zrelosti lahko dobi samo vašega tiča in ji delate uslugo se tudi motite. Ženske, ki so na Urgenci so samostojne, močne osebnosti in iščejo tudi takšne moške. Niso neke obupane razočarane gospodinje (no tudi te so vmes, da si virtualno bildajo ego). Dovolj za danes, sedaj se bo usul plaz moških komentarjev. Bolje bi bilo, če bi se zazrli vase.

Zdi se mi, da to nekdo pise iz teh oderuskih “sex portalov”. To da bi dobila dva taka da jih isces z lucjo je v temu casu zelo narobe.

Tako, da tisti tip, ki je to napisal gre lahko samo ovčke pasit. Nismo zrasli na travniku.

če je kaka za virtualni rajc naj pise na [email protected], ker ta urgenca je samo nateg

To je portal za moške naivneže. Sami administratorji odpirajo ženske profile, da bi pritegnili čim več moških bedakov da plačajo članarino.

Urgenca je zguba časa..  ne nasedajte folk.. najvec sem.jih pofukal prek tinderja.. ona on je pa povozil čas

No ja zenskam na portalih zrastejo krila ker imajo ogomno poste. Jaz sem situiran in lepega videza in sem dobil kaksno a treba vloziti toliko casa , kot da si v sluzbi. Mislim da so te portali za zenske pac dobri za moske pa ne. Odpisejo pa ne ker so na 100 koncih in vse pobrkljajo. Najbolje it na ulico in ko ti kaka vsec zbrati pogum in vprasat direkt 🙂

Z mnogimi se ne strinjam. Urgenca, tuki sem srečala tud zdravnike, izobražene, urejene moške.. Je tko, če se ti gre za sex ali vezo, piveš v profilu. Potem pa vsaj nekaj o sebi moraš napisat. Tud če si ženska in zelus le orgazem z lizanjem, dobiš. Vse, samo odpri in približaj se moškemu.. Jest imam krasne izkušnje, srečala sem se z 10,lepimi,cistimi zdravimi in na koncu so mi sami od sebe dali tud nagrado…

Lepo nam he bilo tud klepetat, izmenjat fotke.. Vse je direktno, poveš, kaj bi rada, ali lizanje ali prst v picko, vse dobiš. Moraš pa imet lep profil, okusne fotke in ni ti treba vse sprejet. Lohk rečeš le hvala in adio ali ga blokiras.

Miski so bolj odkriti od žensk, tud v večini se z obrazom in jajci in kurcem pokaže.. Ženske pa nimajo tolk, da bi vsaj kak lep del telesa pokazale.. Vsak moški ima rad lepo in urejeno, pa četudi gre sam ba kavo z njo. Nikoli je ves, po kateri kavi iskra preskoči in se mu predaš..

Men je urgenca kuuuul.

Odgovor na objavo uporabnika
Vesna116, 15.03.2023 ob 14:18

Z mnogimi se ne strinjam. Urgenca, tuki sem srečala tud zdravnike, izobražene, urejene moške.. Je tko, če se ti gre za sex ali vezo, piveš v profilu. Potem pa vsaj nekaj o sebi moraš napisat. Tud če si ženska in zelus le orgazem z lizanjem, dobiš. Vse, samo odpri in približaj se moškemu.. Jest imam krasne izkušnje, srečala sem se z 10,lepimi,cistimi zdravimi in na koncu so mi sami od sebe dali tud nagrado…

Lepo nam he bilo tud klepetat, izmenjat fotke.. Vse je direktno, poveš, kaj bi rada, ali lizanje ali prst v picko, vse dobiš. Moraš pa imet lep profil, okusne fotke in ni ti treba vse sprejet. Lohk rečeš le hvala in adio ali ga blokiras.

Miski so bolj odkriti od žensk, tud v večini se z obrazom in jajci in kurcem pokaže.. Ženske pa nimajo tolk, da bi vsaj kak lep del telesa pokazale.. Vsak moški ima rad lepo in urejeno, pa četudi gre sam ba kavo z njo. Nikoli je ves, po kateri kavi iskra preskoči in se mu predaš..

Men je urgenca kuuuul.

Vesna 116

A pa bi šla tudi brez orgence kdaj na kavo?

Lahko.

Imaš jutri dopoldne čas, bom v Ljubljani in te vabim na kavo.

Delam.

Vesna116, 19.03.2023 ob 13:58

Delam.

Vesna116 kdaj imaš pa pol čas?

Pozdravi.

Zanima me srečanje z vami in rad bi stopil v zasebni stik s tabo, tudi jaz se imam o čem pogovoriti s tabo, tukaj je

moj zasebni email.

[email protected]

Lahko komuniciram s teboj?

Nateg prijavljajo se sami nesposobneži in gabori

Je absolutno  res

.. sem na portalu.. Jaz in ti zmenki.. Lohk se tam dobimo. Je zastonj.

@Andreja961, zaupaš kontakt? 😉

Uregenca in ona on sta klasični nateg, te  lokalne portale je že zdavnaj povozil zob časa.Laufajo na račun stare slave 😉

jaz sem pa ženska na urgenci, 18.07.2016 ob 11:20

Imela sem idejo o nekem kolikor toliko resnem partnerju, v reali nisem našla, sem šla na ona on … Itak pol poročenih oz. vezanih, od druge polovice pol trebušastih, ostali bi pa žensko, ki bi se enostavno preselila v njihovo življenje, kot bi presadili rožo iz enega lonca v drugega. Ne gre to tako, sploh pri starejši generaciji, ki ima svoje otroke, svoje prijatelje, svoj način življenja … En tip mi je res segel v srce, ampak on je zahteval, da je ženska v petek ob 15. uri pripravljena za odhod z njim, na njegovo izbrano destinacijo, z njegovimi otroki, in dela to, kar on počne že vse življenje. Razumem, da se nekdo strastno ukvarja s hobijem, saj se tudi jaz, ampak ne pričakujem, da bo zato druga oseba takoj začela trenirati isto kot jaz in mi sledila povsod kot pohleven cucek.
Pa sem se odločila, da bom ubrala obratno pot … poiskala nekoga predvsem za seks in če se potem ujameš še tako, ni boljšega. Itak se moraš pa za dober seks ujeti tudi sicer, možganov ne moreš izklopit. In točno tako je tudi bilo. Spoznala sem dva, ki sta pritegnila mojo pozornost, vse karte so bile na mizi, fotke izmenjane, ni bilo nobenih skrivnosti glede preferenc v seksu, to se mi je zdel dober začetek. Ker je težko enkrat, ko je zveza že precej daleč, povedat, da ti bi pa tudi to in to v seksu, druga stran je pa totalno kontra.
No, skratka, eden od teh dveh je bil super, ga iščeš z lučjo pri belem dnevu, boljšega partnerja si ne bi mogla želeti. Upam, da bo trajalo. Tudi drugi je bil zelo v redu, pravzaprav tudi nanj ne bi imela pripomb, če ne bi spoznala tudi tega prvega 🙂 V enem mesecu sem profil izbrisala, ker sem našla, kar sem iskala.
Mi je žal, če imate fantje slabe izkušnje, mogoče je treba spremeniti pristop …

Ko bi bilo več takšnh, bi bilo življenje lepše.

Je uporabna stvar, verjetno moraš biti ob pravem času na pravem kraju. Pomembna je diskretnost. Vse se da zmenit, če je ženska dober karakter, odprta, pa zabavna. Poveš, ali hočeš seks ali kaj več. Potem se pa dela izbor. Je pa verjetno gor preveč moških in premalo žensk. Morata se najti dva prava karakterja. Lepo je, da se najdeta dva, ki sta za eksperimentiranje. Probaš. Lahko imaš najboljši seks življenja, ki ga nikoli ne pozabiš. Sčasoma vsak da neke ideje, predloge, da se scena popestri. Vse lavfa. Moraš pa naletet na pravega oz. pravo.

Ti portali so za cuzanje denarja iz moških. Kup nekih nadgradenj in plačljivih dodatkov, na koncu pa pol profilov ustvarjenih iz fotk z neta, s strani uredništva. Dejansko se prej dobi na Facebooku!

Realne ženske, ki pa so na teh portalih, pa so absoluten poden od družbe, a katerimi ne želiš imeti opravka. Bodisi so skrajno sesute osebnosti, sociopatke, narcisistke ali pa manipulatorke. Bodisi neke ločenke, ki so zafurale lajf in zdaj iščejo magično pilulo za srečo. Mimogrede bi pa še nagrado za tisti svoj kup zanemarjenega špeha, nepobrite, neumite, skrajno zanemarjene, itd.

Seveda so občasno na portalu tudi izjeme! Normalne ženske, ki dejansko imajo neko svojo vrednost in se cenijo. Te ne objavljajo obscenih groteskno navgravžnih fotk. Ker portali na drugi strani premorejo kar lepo število povsem normalnih moških, te ženske bodisi hitro najdejo in gredo s portala, ali pa narajmajo zgolj na kretene, ki se na portalih zdravijo, pa gredo dol vseeno. Zato dobrih žensk trajno na portalih ni. Dejansko komur je namenjeno, bo našel. Da bi pa bilo res to, kar portali obljubljajo, je pa iluzija.

Portali so dobri za iskanje perverzij in seksualnih posebnosti, ter mehnanskih stikov, brez neke globine. Ter za iskanje prostitutk, ki so nekatere odprto predstavljene, večji del pa prikrito na način “mlada mamica išče …” nato kup pogojev, na koncu pa omemba “nagrade”.

Tudi s prostitutkami je v SLO slabo, kot pri vseh drugh storitvah. Redke izjeme potrjujejo pravilo. Večinoma zgarane in zdelane ločenke srednjih let, ki upajo še pogojevati, nato uvoženo južno voče in roba iz Ukrajine. Tu in tam kaka spodobna punca, ki ima svoje fotke, ki je dejansko to, za kar se predstavlja. Končno pa še storitev, ki je po navadi klavrna do amena. Žalost, v glavnem. Redni uporabniki pravijo, da je treba tudi za prostitutke čez mejo, kot nekoč za kafe in banane. Tam delajo pa dobre Slovenke. Pri nas pa samo ostanki.

In zadnje čase še virtuala, ki je razbobnala se po koroni. Če je profil z lepo fotko, ti bo sigurno napisala, da odgovarja samo na profilu OF, ki ga pa plačaš.

koliko ste stara, Gospa?

New Report

Close