Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Izkušnje

Izkušnje

V maju se vas je kar nekaj poročilo. Povejte nam kaj je “izpadlo” dobro in kaj bi spremenile, če bi lahko.

Hvala za odgovore.

Lep dan še naprej.

Mogoče moj odgovor ne bo najboljše pasal sem, ker vas večina govori o velikih, razkošnih porokah, pa vseeno. Poročila sva se 24.maja po 10 letih skupnega življenja. Kar naenkrat sva se odločila, šla na občino in vprašala za prvi prosti termin in je bil za deset dni! Celo to je šlo, da je bila to zadnja poroka v tem dnevu, ker sva se želela izogniti gužvi. Bilo nas je osem:priči, midva, starši.Jaz sem imela poletno dolgo obleko beš barve z rožicami in prilegajoč sako s kratkimi rokavi, kar bom oboje lahko super ponosila še naprej in si v bistvu tega sploh nisem kupila točno za poroko-ker takrat še nisem vedela, da sploh bo. Mož se je oblekel iz omare, drugače namreč nima rad ne oblek, ne suknjičev, tako, da je zgledalo, kot da ima vse na novo kupljeno. Pa saj je res, da so in črne hlače in svetli suknjič viseli v omari skoraj nedotaknjeni že nekaj časa. Imela sem šopek iz marjetic, da je pasal k obleki. Po obredu smo šli na kosilo v res dobro restavracijo in ob osmih zvečer sva bila doma-srečna in zadovoljna. Moji so plačali kosilo, moževa priča prstane, tako da naju je poroka stala res zelo malo, tako, kot sva tudi želela.

Bi kaj spremenila? Ne, niti ene same stvari-nama se je zdelo popolno!

Iskrene čestitke!!!

No jaz vam pa lahko povem primer mogoče malo večje poroke, ki vsekakor ni bila neka hai varianta a bilo je sanjsko! Gostilno in musko sva rezervirala že več kot pol leta prej-tako sva lahko izbrala med najboljšimi najcenejšo varianto.Zdaj moj mož si je kupil novo obleko pri Muri-ki ni več tako draga kot je včasih bila!Jaz sem si sposodila obleko(z izbiro le-te je bilo največ dela). Mesec prej sem rezervirala frizerja in make-up(proba skoraj obvezna)!Potem sva kupila piškotke in ostalo pecivo-ki tudi ni tako drago(ne splača se sam peči), potem sva kupila mašne in balone s katerimi sva okrasila stanovanje in avtomobile, 14 dni pred poroko sem izbrala namizni aranžma in šopek. Ker sva se poročila tudi cerkveno, sva prej opravila še tečaj priprave na zakon in spoved…
…aja, še prej sva rasposlala vabila, ki sva jih naredila sama, okoli novega leta sva kupila šampanjce in plastične kozarčke za šampanjc-ker takrat je bilo veliko akcij in je bilo vsaj malo ceneje!
Skratka dela ni veliko če ne kompliciraš…..
….poroko kot je bila moja cca.80 ljudi je zelo draga stvar(1.300.000,00), ampak bilo je res nepozabno!

Edini recept, ki ga lahko vsem dam je TO JE VAŠ DAN IN UŽIJTEGA V POLNI MERI; IZŽAREVAJTE SREČO, KAJTI ČE BOSTE VI RESNIČNO SREČNI BODO TO ČUTILI TUDI DRUGI IN NE BO MOGLO BITI DRUGAČE KOT NEPOZABNO!!!

Srečno!

Midva sva imela 55 svatov, ravno prava družba.
Vreme nama je bilo naklonjeno. Super smo se imeli.
S pripravami sva začela začetek februarja, poročila sva se 24. maja.
Takoj začetek februarja sva rezervirala gostilno, fotografa, snemalca in muziko.
Potem sem si jaz izbrala obleko, katero sem si izposodila, mojemu možu pa smo v začetku marca kupili obleko (v Maximarket – kenzo – hlače, suknjič, zraven sta bila še telovnik in kravata), skupaj s srajco in pasom je bila cena 120.000 SIT.
Marca sva naročila vabila in zahvale. Aprila sva naročila konfete. Vabila, zahvale in konfete sva kučila v Poročnem kotičku (vsekakor priporočam).
V začetku marca sva naročila rinke in sicer pri Malalanu na Opčinah (v Italiji).

Na poročni dan sva se imela enkratno.

Urša

New Report

Close