Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek IZLET – OBALA

IZLET – OBALA

Kakšen predlog kam na izlet v nedeljo ob morju (slo/it)?

Rilkijeva pot?

Kaj menite, bo naslednji teden že dovolj toplo za kolesarjenje po slovenski obali ali je še premrzlo? Hvala.

ne kompliciraj. parkiraš nekje v portorožu. prvo vidiš, če si lačen že al ne. če si greš, nekam neki dobrega pojest. pa pivičko. pol pa lepo u štenju do pirana. pa tam spiješ eno pivce, če bo toplo zunaj, če ne kafe. pa lepo počasi nazaj. grše v portorožu na neko tortico, če še majo kaj pametnega. če ne pa greš probat kosilo v oni nobel hotel, kva je že. oni novi no. vlki!
pa je to to.
standard.

Sprehod ob obali, Simonov zaliv, marina, zraven pa za lačne Parangal-dobro (posebno kalamari na žaru in ne predrago),potem pa še do Strunjana ,soline…

Če ni želja hoja cel dan je meni lepo v sečoveljskih solinah. Tukaj hitro napolnim baterije. Lepo je tudi iz strani pri meji do morja. Potem po Dragonji do Škrlin. V Izoli malo bolj obljudeno je pot od Svetilnika do pod Belvederjem. Vse ravno, luštno. Če imate raje Portorož potem mogoče ob morju ali do Pirana (meni recimo to ni všeč) ali pa do Forma Vive in na drugi stran dol pa ob morju nazaj. Iz Belvederja v Strunjan. Iz Strunjana do Mesečevega zaliva.
Čez mejo je lepo po dolini Glinščice. Je pot tudi iz naše strani ampak meni je iz Doline veliko bolj prijetna. Seveda odvisno od vaše kondicije.
In pa seveda naše zaledje. Kup starih vasih, vse vredne ogleda:)

Evo to je tak minutno preblisk. Seveda je pa poti in lepih kotičkov še veliko več. Vse odvisno kaj vi od izleta sploh pričakujete.
Je pa sedaj tukaj krasno. Če je lep dan je že fajn toplo, krasno za martinčkanje na sončku. Vsekakor najlepše obdobje do začetka tistih res toplih dni in začetka gužve.

Mene tut zanima predvsem kolo od Ankarana do Izole…

Ma na Obali ni mrzlo, piha pa… in na kolesu zebe. potrebuješ rokavice in kapo, mogoče šal. Pomladi še ni, no…

Grado ali po naše Gradež. Je tudi lep izlet.

New Report

Close