izliv
Sem morala zadnjič nekaj naštudirat, prebrala toliko literature in nato sem morala na izpitu praktično pokazat svoje znanje iz študije in kaj se je zgodilo…bom kratka: “Jebeš teorijo, če v praksi ni izvedljiva”…tko!
Če mene vprašaš, je to en sam blef in tudi, zakaj bi se nekdo zadrževal in ne izlil iz sebe…to je meni nonsus…
Bi rekel da ni blef. Verjamem, ker hočem verjeti? Ne morem presojat o vsebini, ampak bojda je res možno. In kako zelo lepo bi bilo obvladat to veščino. Zaradi izliva je moški po ljubljenju oz. v nekaterih primerih seksu ko klada in obleži poleg ženske, ta pa hrepeni po dotikih, poljubih, … Izliv tople goste sperme nas resnično izčrpa. Od tod orehov sladoled. 😉 V antiki so veselo papali med z orehi. Tudi tega mam v “kredenci”. Pa veliko belega mesa … Evo, zdej bom še o kuhinji začel pisat, potem mi pa ni spasa. Vse me boste hotle met. Utegnem kateri celo popustiti, jebela-cesta! ;-))))
Sploh ni teorija, je kar resnica. Sicer tud približno ne obvladam, počenja pa te stvari kar nekaj ljudi… Jogiji se grejo tako imenovani notranji izliv, sicer pa obstaja še ena čira čara metoda preprečitve zanositve, kjer je treba nekje v območju mod stisniti na točno določeno točko tik pred izlivom…
No, če govorimo o tehnični preprečitvi izliva, ne gre za neko znanost. To se da lepo speljat. Ne mislim z uporabo raznih pripomočkov in pritiskov pa stiskov mod, žil, …
Če govorimo o “notranjem orgazmu”, ker itak ne vem kako bi to opisal, ker nimam pojma kaj to je, gre pa za povsem drugo vsebino.
Piz**! Kaj pa če jaz to obvladam in sploh ne vem, da je “to” to!? ;)))))))))