Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Izmišljeni komunistični »dan upora« proti okupatorju

Izmišljeni komunistični »dan upora« proti okupatorju

“Kar imam jaz komu povedati napišem z registriranim nickom in to že ves čas.,” to trdiš, ampak kdo Ti verjame? Preverčkrat druge obtožuješ, da pišejo pod več vzdevki, da bi Ti človek verjel, da tega ne počneš sama, sicer tega ne bi neheno poudarjala.[/quote]

Savitri,
zakaj se ne pozanimš??? Dobro veš, kje lahko dobiš odgovor! Nočeš, raje mene dolžiš, da to počnem, kaneda! :-)))[/quote]

Savitri,
vem, da sem za mnoge tukaj moteči osebek in to zato, ker vam pišem resnico!
Če bi imela več časa, bi še več. Pa ne zaradi tega, da imam opraviti kaj s politiko, zato pišem, ker lažete, zanikate, hočete opravičevati izdajalce slovenskega naroda. Pred menoj jih ne boste, sem preveč videla in na lastni koži doživela marsikaj. Kar nabijajte, greh se vam nabira, kopiči!

Perverznež, ki se oglašaš kot starka. Da te ni sram?

Tvojo mladost smo že pred kratkim razkrinkali na tem forumu. Mulc, zaslužiš si le eno klofuto.
Morda uživaš in zavajaš naključne bralce foruma, mene ne boš. Očitno tvoja perverznost ne pozna meja. Na tem forumu pišeš le z enim namenom – provocirati.

Politika te je povsem zmešala. Ne ločiš več komunistov od TO. Zate je Tito Bog. Kreten zafurani. Boš šel v Kranj po eno črtico? Ha? Najdi si službo, Gorenjski narko!

Ojla, a se ti z Begunj javljaš?

Savitri,
kdo je mulc, kdo si zasluži klofuto??
Perverzna si ti, ker verjameš tistemu BEDAKU, ko piše take neumnosti in to že dolgo!
Kdo ne loči komunistov in TO, to ne ločiš ti, pa še veliko drugega ne!
Naj ti vrnem, “Kretenka zafurana”
Sram te naj bo!!!
Meni ni potrebno iskati službe, sem že dolgo časa upokena. “Gorenjski Narko”, si pa ti!

Ja, ja, TITO, je za mene Bog in še mnogo jih je, ko so mu hvaležni, da je njegova vojska Slovenijo osvobodila.

Zavedni Slovenci so se okupatorju uprli in zato je mnogo zavednih Slovencev praznovalo,

27. april “DAN UPORA PROTI OKUPATORJU”,

TEBI PODOBNI, PA STE GA V ŠTIRIH TEMAH UKINJALI!

Sram vas naj bo, s teboj na čelu!!! FUJ in Fej!!!
[/b]

In še to:

Prav danes je 32 let kar je Josip Bros Tito umrl!

Naj počiva v miru!

SMRT FAŠIZMU IN NACIZMU – SVOBODO SLOVENCEM!

SMRT KOMUNIZMU IN SVOBODA SLOVENSKEMU NARODU !

I tebi, sine (tisto prvo)

ovanka b.

Torej si stari komunist, ki ima na vesti bog ve koliko naših sinov in bi rad še krvi, kaj ?

“Kar imam jaz komu povedati napišem z registriranim nickom in to že ves čas.,” to trdiš, ampak kdo Ti verjame? Preverčkrat druge obtožuješ, da pišejo pod več vzdevki, da bi Ti človek verjel, da tega ne počneš sama, sicer tega ne bi neheno poudarjala.[/quote]

Savitri,
zakaj se ne pozanimš??? Dobro veš, kje lahko dobiš odgovor! Nočeš, raje mene dolžiš, da to počnem, kaneda! :-)))[/quote]

Pa zakaj bi se. Meni je povsem vseeno, pod kakšnim imenom kdor koli piše. Toda če že druge podučuješ, naj se pozanimajo, zakaj tega Ti ne storiš, ampak kar v nedogled goniš svoja, recimo temu, obtoževanja.

Če le nisi prešprical vse osnovne šole veš kdo in koliko ima kdo na vesti!!! Tisti, ki so se borili za svobodo nimajo nobenega na vesti, ker jim je to nalogo zaupal narod!
Res pa se moraš vprašati, kakšen izmeček mora biti človek, da ob okupaciji priseže okupatorju in pobija nedolžne sovaščane!
Lahko pa si tudi malo ogledaš, kdo je tisti, ki ima vse ljudi na vesti!!!

Pa dobro glej in si predvsem kaj ZAPOMNI!!!

Savitri,

Savitri,
vem, da sem za mnoge tukaj moteči osebek in to zato, ker vam pišem resnico!
Če bi imela več časa, bi še več. Pa ne zaradi tega, da imam opraviti kaj s politiko, zato pišem, ker lažete, zanikate, hočete opravičevati izdajalce slovenskega naroda. Pred menoj jih ne boste, sem preveč videla in na lastni koži doživela marsikaj. Kar nabijajte, greh se vam nabira, kopiči![/quote]

Ne vem, zakaj živiš v zablodi, da si komu moteč osebek, samo zato, ker se vsi povprek ne strinjamo s Tvojo resnico, kar Tebe hudo moti.

Savitri,
Perverzna si ti, ker verjameš tistemu BEDAKU, ko piše take neumnosti in to že dolgo!
Sram te naj bo!!!
Meni ni potrebno iskati službe, sem že dolgo časa upokena. “Gorenjski Narko”, si pa ti!

Ja, ja, TITO, je za mene Bog in še mnogo jih je, ko so mu hvaležni, da je njegova vojska Slovenijo osvobodila.

Zavedni Slovenci so se okupatorju uprli in zato je mnogo zavednih Slovencev praznovalo,

[/b][/quote]

Kdo je napisal gornje pod mojim imenom, ne vem. Vsekakor jaz nikdar ne pišem tako nesramno.

Savitri,
Sram te naj bo!!!

[/b][/quote]

Kdo je napisal gornje pod mojim imenom, ne vem. Vsekakor jaz nikdar ne pišem tako nesramno. [/quote]

Savitri;
kdo le, saj vidiš ali ne vidiš???, da piše “Savitri”!!!.
Nikoli ne pišeš nesramno, a res??? Pojdi brati svoje poste, če res ni nič nesramnega v njih!?
Le zakaj te nekateri opozarjajo??? Hm? Kar v tri krasne??? Jok! Ne bo držalo!!! Zaradi nesramnega pisanja!

Razčisti, sem ti že predlagala!!! Zakaj ne pišeš z registriranim nickom??? Jaz vedno, ampak, ti mi ne verjameš!!! Še več, zgoraj, 04.05.2012 ob 21:15 si napisala, da živim v zablodi. Kdo je v zablodi, se pa vidi!!!

Savitri, ko boš razčistila zadevo, da nisi zgornji post napisala ti, pa nas obvesti!!!

In še:
Ne dolgo nazaj, je ena pozabila zamenjat nick in je pisala registrirana, drugače o tisti temi ne bi pisala registirana! :-)))[
Savitri! :-))) Veš, palca ima dva konca, je nekoč napisala ena desničarka!
V vednost: Tista, ko je pozabila zamenjati nick, se šteje za pošteno desničarko!!

Pa še tole:
03.05.2012, sem ti napisala, da si oglej film, ker moj post ni zagledal luč sveta, ti ponovno predlagam, da si ogledaš film, na TV SLO 1, ob 20:55, 8. maja 2012.
Glasi se:
OTROŠTVO ZA ŽICO V GONARSU.
Premiero, si je ogledala tudi ministrica
Ljudmila Novak in še razni ugledni gostje.

Prvoborec

Ma nemoj, narod vam je zaupal, da ste v njegovem imenu po vojni pobili 100 tisoč ljudi in jih zmetali v rove, da še danes ne vejo svojci kje ležijo.
Ja kdaj in kje ste pa ta narod vprašali ?>)))) Mogoče na referendumu leta 1945 ?>))))

SIROMAK !

Oitno nekaj bluziš, a pojma nimaš kaj! Res si SIROMAK. ne poznam te in ti mene tudi ne, si pa želo malo vreden, če imaš svojce in ne veš kje ležijo!!! Ali ti je to potrebno samo za pridobivanje političnih točk in za ohranjanje pri življenju politično opcijo, ki jo že zadavnaj ne bi biloveč, če se ne bi preživljala z baletnjem države in prdvsem z lažmi!!!
Jasno je, da je vaše znanje manj od ničle, ampak ali ste res tako kratke pameti, da nekaj posameznikov drži v diktaturi več milijonov ljudi, kar vam je danes uspelo??? To lahko trdi samo človek, ki nima pojma! Poglej še enkrat tiste slike pa malo preberi pa boš videl, kdo je pobijal in kdo je kriv za vojno!
In da tudi referendum 1945 leta je bil čez 90°pa sedaj ti lahko kokodakaš kolikor hočeš in lahko samo lažeš! Če so bili tvoji heroji, ki so delali zločine za okupatorje nad nedolžnimi Slovenci tako pametni, zakaj niso pokazali svoje sposobnosti in nekaj naredili za svoj narod in ne samo to, kar lahko vidiš zgoraj ns liki???!!! Pglej si malo prihod osvoboditeljev naprimer v Ljubljano 1945 leta in boš ugotovil, da je bil tam ves narod, razen tvojih herojev, ki so zbezljali čez Karavanke! Oni so že vedeli zakaj!!!
In stopi iz tvoje bajte in se ozri okrog in boš v vsaki vasi videl spominska obeležja osvboditeljem. Le kako so to dopustili in kdo jih je sploh naredil, če so osvoboditelji pobili vse Slovence???? Večjih bedarij ne najdeš nikjer na svetu!!!

Prvoborec

Sem hodil naokrog po Ljubljani, pa sem videl Titovo cesto, toda sedaj je ni več, so jo prepovedali !?>)))))

Tako bo počasi z vsemi temi političnimi strašili !>)))))))

Kdo je napisal gornje pod mojim imenom, ne vem. Vsekakor jaz nikdar ne pišem tako nesramno. [/quote]

Savitri;
Nikoli ne pišeš nesramno, a res??? Pojdi brati svoje poste, če res ni nič nesramnega v njih!?
Le zakaj te nekateri opozarjajo??? Hm? Kar v tri krasne??? Jok! Ne bo držalo!!! Zaradi nesramnega pisanja!

Razčisti, sem ti že predlagala!!! Zakaj ne pišeš z registriranim nickom??? Jaz vedno, ampak, ti mi ne verjameš!!! Še več, zgoraj, 04.05.2012 ob 21:15 si napisala, da živim v zablodi. Kdo je v zablodi, se pa vidi!!!

Savitri, ko boš razčistila zadevo, da nisi zgornji post napisala ti, pa nas obvesti!!!

In še:
Ne dolgo nazaj, je ena pozabila zamenjat nick in je pisala registrirana, drugače o tisti temi ne bi pisala registirana! :-)))[
V vednost: Tista, ko je pozabila zamenjati nick, se šteje za pošteno desničarko!!

Pa še tole:
03.05.2012, sem ti napisala, da si oglej film, ker moj post ni zagledal luč sveta, ti ponovno predlagam, da si ogledaš film, na TV SLO 1, ob 20:55, 8. maja 2012.
Glasi se:
Ljudmila Novak in še razni ugledni gostje.[/quote]

Moje ime lahko napiše kdor koli in napiše kar koli. Lahko bereš moja pisma do nezavesti, pa ne boš našla, v nasprotju zs Tvojimi, nikjer nobene zmerljivke. Sem namreč prepričana, da lahko vsak svoje nestrinjanje z mnejnem drugih izrazi tudi kulturno in spoštljivo. Seveda pa Ti vsako nestrinjanje jemlješ kot nesramnost.
Registracija še ni zagotovilo, da ne moreš pisati še pod kakim drugim, neregistriranim, vzdevkom.
Pa tudi nimam navade nenehno vsiljevatiu ljudem, kaj na berejo in kaj na gledajo. Tudi jaz bi ti lahko naštela vrsto knjig, ki bi jih po moje morala prebrati, da bi si razširila obzorje in morda vendarle zapopadla, da Tvoja resnica ni edina zveličavna.

Savitri;

In še:

Pa še tole:
Glasi se:

Prababi, Ti si sonce mojega življenja, tako iskrenih, globokih in modrih misli, kot nam jih podeljuješ Ti, ni zmožen vsak.

Če bi vam bilo dano možnost globokega in modrega razmišljanja, ne bi tukaj pisarili že preživele neumnosti !>)))))))

Ti to iz lastnih izkušenj verjetno…

Savitri;

In še:

Pa še tole:
Glasi se:

Moje ime lahko napiše kdor koli in napiše kar koli. Lahko bereš moja pisma do nezavesti, pa ne boš našla, v nasprotju zs Tvojimi, nikjer nobene zmerljivke. Sem namreč prepričana, da lahko vsak svoje nestrinjanje z mnejnem drugih izrazi tudi kulturno in spoštljivo. Seveda pa Ti vsako nestrinjanje jemlješ kot nesramnost.
Registracija še ni zagotovilo, da ne moreš pisati še pod kakim drugim, neregistriranim, vzdevkom.
Pa tudi nimam navade nenehno vsiljevatiu ljudem, kaj na berejo in kaj na gledajo. Tudi jaz bi ti lahko naštela vrsto knjig, ki bi jih po moje morala prebrati, da bi si razširila obzorje in morda vendarle zapopadla, da Tvoja resnica ni edina zveličavna.
[/quote]

Savitri,
rasčisti, to kar si napisala, ni NIČ!!!

Savitri;

In še:

Pa še tole:
Glasi se:

Prababi, Ti si sonce mojega življenja, tako iskrenih, globokih in modrih misli, kot nam jih podeljuješ Ti, ni zmožen vsak.[/quote]

PRVOBOREC,
HVALA LEPA, če sem za tebe sonce. Veš, za mnoge sem sonce, ampak, tukaj na MON-u sem bila že marsikaj.

Zgoraj je Savitri napisala, da sem mulc, vreden klofute, perverzneš, kreten zafurani,gorenjski narko, da zavajam bralce tukaj na forumu.

Ne, ne, vse to je zelo velika laž!
Sem res PRABABI, že dolgo let upokojena, hahaha, nikoli bila komunistka, kar mi očitajo.
Nekateri vedo točen moj rojstni datum, pred leti je bilo zapisano, da ta datum celo sovražijo.
Rojena sem bila v Stari Jugi oz. Državi SHS. Danes, oz. včeraj, (je že ura čez polnoč :-)), )
pa je bilo sedem let kar sem prišla na MON.

Na moj rojstni dan Hitler, še ni imel nemškega državljanstva, rovaril pa je že.

PRABABI aka Kolaž

Te zadnji šus ni položil? Pritoži se Hinkotu in Solzi, ki ti prodajata slabo robo.

Gorenjska veriga, da dol padeš. Kolaž,skidaj se z amfetaminov. Kaj če te kdaj peljejo na urgenco. Bo ja zdravnik vidu, da s ves popikan.

Prababi, Ti si sonce mojega življenja, tako iskrenih, globokih in modrih misli, kot nam jih podeljuješ Ti, ni zmožen vsak.[/quote]

PRVOBOREC,
HVALA LEPA, če sem za tebe sonce. Veš, za mnoge sem sonce, ampak, tukaj na MON-u sem bila že marsikaj.

Zgoraj je Savitri napisala, da sem mulc, vreden klofute, perverzneš, kreten zafurani,gorenjski narko, da zavajam bralce tukaj na forumu.

Ne, ne, vse to je zelo velika laž!
Sem res PRABABI, že dolgo let upokojena, hahaha, nikoli bila komunistka, kar mi očitajo.
Nekateri vedo točen moj rojstni datum, pred leti je bilo zapisano, da ta datum celo sovražijo.
Rojena sem bila v Stari Jugi oz. Državi SHS. Danes, oz. včeraj, (je že ura čez polnoč :-)), )
pa je bilo sedem let kar sem prišla na MON.

Na moj rojstni dan Hitler, še ni imel nemškega državljanstva, rovaril pa je že.[/quote]

Ha Prababi, pa sem te nategnila. Da si sonce … ni napisala oseba, ki sicer piše pod vzdevkom PRVOBOREC, pač pa sem si njen vzdevek izsposodila, ker me je zanimalo, ali boš tudi tokrat nasedla, tako kot tistemu, ki si je izposodil mojega. Ja vidiš, tako enostavno je to.

New Report

Close