Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izola – plaža pri svetilniku

Izola – plaža pri svetilniku

Mi lahko prosim poveste, je na plaži pri svetilniku v Izoli kaj sence? So senčnati prostorčki hitro zasedeni? Je ob delavnikih popoldan tam zelo velika gneča v teh dneh?

Najlepša hvala vseh za odgovore, lepo se imejte!

So drevesa, plaža je pa tudi velika, med tednom pa po moje kake gužve ni.

Sence je veliko mče prideš dovolj zgodaj.
Zala01 gužve pa je kar veliko.Tudi med tednom, saj so vendar poletmne počitnice!Veliko ljudi pride na morje.Največ gužve je pa za vikend, med tednom tudi plaža ni ravno prazna. 😉

Ne hodim med tednom, ker sem v službi, samo predvidevala sem da takrat kake hude gužve ni.

Zala01 gužve pa je kar veliko.Tudi med tednom, saj so vendar poletmne počitnice!Veliko ljudi pride na morje.Največ gužve je pa za vikend, med tednom tudi plaža ni ravno prazna. ;)[/quote]

Ni toliko problem gneča kot dejstvo, da si ljudje rezervirajo prostor s starimi dekami in brisačami, pa se zgodi, da prideš ob 9 uri pa nimaš kam pogrnit brisačo kljub temu, da ni ljudi nikjer 🙂
Sence je precej, a kot rečeno, si jo moraš rezervirat ob 6 zjutraj…tudi med tednom…še dobrid 10 dni, pa bomo domačini spet lahko normalno zadihali 🙂

tam je nora gužva , vsaj čez vikend

Zala01 gužve pa je kar veliko.Tudi med tednom, saj so vendar poletmne počitnice!Veliko ljudi pride na morje.Največ gužve je pa za vikend, med tednom tudi plaža ni ravno prazna. ;)[/quote]

Ni toliko problem gneča kot dejstvo, da si ljudje rezervirajo prostor s starimi dekami in brisačami, pa se zgodi, da prideš ob 9 uri pa nimaš kam pogrnit brisačo kljub temu, da ni ljudi nikjer 🙂
Sence je precej, a kot rečeno, si jo moraš rezervirat ob 6 zjutraj…tudi med tednom…še dobrid 10 dni, pa bomo domačini spet lahko normalno zadihali :-)[/quote]

Sem napisala že spodaj. Primeš, umakneš in se razkomotiš. Tako kot so nekateri probali plažo privatizirat in vstopnino računat pa ni šlo skozi, tako je s takimi podvigi. Več ljudi, ki bo dalo vedet, da plaže si ne moremo rezervirat, prej bo mir.

New Report

Close