Izolacija od druzine v spalnici
Ste vsi zdrzali 10 dni se drzat stran od druzine doma, ko ste prebolevali Covid?
Danes je 7 dan, se sem precej bolna, vendar se vsako uro spreminja pocutje.
Cisto sem umaknjena, imam svojo kopalnico… moz in dvojcici so se zdravi, ampak smo pridni in ce me pokukata z vrat imata masko….
Smili se mi moz… vse je na njemu… hisa, hrana, sola na daljavo… razmisljam, ko imam dobre minutke, da grem kaj postoriti… ne vem… nocem jih pa okuzit 🙁 zalostna sem:(
Ne, niti pomislili nismo na takšna pretiravanja.
Normalno kot ostali čas smo se družili v družinskem krogu. Otroci tako ali tako skoraj vsi prebolijo praktično brez simptomov, odrasli pa večinoma tudi.
No, sicer pa ideja o nekaj dneh prepustitve vseh gospodinjskih obveznosti res ni ravno slaba.
Nekateri moški nujno rabijo takšno lekcijo praktičnih izkušenj, koliko je običajno vsak dan takšnega nevidnega gospodinjskega dela na ženskah.
Pa saj nimas kuge. Kok so vas ptestrašili no. To kar opisuješ, da si se izolirala ni normalno. Smo imeli kovid v družini pa smo se normalno družili, živeli, ojoj kakšne ovce ste.
[/quote]
Pridi po zlato medaljo za svoje dosežke. Bolan človek potrebuje mir in počitek. Če ste se pa vi bolni “normalno družili”, pa že ni bil noben dost bolan. To kar je za ene “normalno”, ni “normalno” za druge. Ne vrti se svet okoli vas in niste primer normalnosti. Ko boste to dojeli, boste šele svobodni. Do takrat pa ste tudi vi nič drugega kot navadne ovce, ki počnejo “normalne” stvari, kot so vas naučili, oziroma zdresirali.
Pridi po zlato medaljo za svoje dosežke. Bolan človek potrebuje mir in počitek. Če ste se pa vi bolni “normalno družili”, pa že ni bil noben dost bolan. To kar je za ene “normalno”, ni “normalno” za druge. Ne vrti se svet okoli vas in niste primer normalnosti. Ko boste to dojeli, boste šele svobodni. Do takrat pa ste tudi vi nič drugega kot navadne ovce, ki počnejo “normalne” stvari, kot so vas naučili, oziroma zdresirali.
[/quote]
Kot “normalno druženje” verjetno ni mišljeno, da je ritem bolnikov in ostalih enak kot v času, ko so vsi zdravi, ampak, da imajo vseeno fizične stike. Da otrok ne gleda prestrašeno svoje mame samo skozi odprtino vrat, ampak da jo vseeno gre pozdravit, pobožat, da ji mož pomaga pri oskrbi itd.