Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek IZOLSKA BOLNICA KATASTROFA

IZOLSKA BOLNICA KATASTROFA

v Izolski bolnici so 16. letnici operirali napačno koleno. Mislim hallo??? kako lahko operirajo zdravo koleno, ali ne vidijo da z njim ni nič narobe, da niso pretrgane vezi, da ni strgan meniskus, da je vse ok. ja a so sanirali celo križno vez, meniskus, še avtomehanik vidi, da ni z gumi zglobom nič narobe, tile študirani delajo pa kar na pamet, ali kako

Odgovor na objavo uporabnika
H1G1ENA, 08.04.2025 ob 13:56

v Izolski bolnici so 16. letnici operirali napačno koleno. Mislim hallo??? kako lahko operirajo zdravo koleno, ali ne vidijo da z njim ni nič narobe, da niso pretrgane vezi, da ni strgan meniskus, da je vse ok. ja a so sanirali celo križno vez, meniskus, še avtomehanik vidi, da ni z gumi zglobom nič narobe, tile študirani delajo pa kar na pamet, ali kako

To je od vedno tko.

Edino moja mama si je upala kirurge skritizirat direkt in jim rect do so pjanci, ko so pofentali se bolj paciente.

Saj te zadeve se non stop dogajajo. Valdoltra – moji mami so predlani operirali koleno, sicer pravo – dobila je umetno – vendar so dali not napačno protezo – torej od nekoga drugega. Pol ure po operaciji so šli do nje v sobo in ji povedali, da bo morala še enkrat na operacijsko mizo.

In zdaj bodo zaradi medijske pozornosti odpustili kakšno ubogo med. sestro ali celo bolničarko. Kirurgu se itak ne bo nič zgodilo.

Tudi jaz tega ne razumem.

Sem imela artroskopijo kolena in operacijo krcnih zil, obakrat me je pred operacijo v sobi obiskal kirurg in s flomastrom narisal na nogi, kaj bo delal.

Pa tudi, ce ze odpres napacno koleno, vidis, da je vse ok ali pa ni bilo vse ok tudi z drugim kolenom in so pac sanirali kar je bilo za popravit?

pa itak, 08.04.2025 ob 14:02

Saj te zadeve se non stop dogajajo. Valdoltra – moji mami so predlani operirali koleno, sicer pravo – dobila je umetno – vendar so dali not napačno protezo – torej od nekoga drugega. Pol ure po operaciji so šli do nje v sobo in ji povedali, da bo morala še enkrat na operacijsko mizo.

In zdaj bodo zaradi medijske pozornosti odpustili kakšno ubogo med. sestro ali celo bolničarko. Kirurgu se itak ne bo nič zgodilo.

kirurgov primanjkuje. Jih je v zadnjih letih prišlo iz afrike 20 milionov komadov. Če jih je vsaj pol kirurgov, ker so drugih pol inženirji, potem menim da bo 10 milionov kirurgor zlahka rešilo problematiko pomanjkanja kadra. Hvala Merklova za izvrstno rešitev. Kapo dol.

Pa to  se otroku dobesedno.. Ne recem, da se za stare ne brigajo kaj dosti.

Se razume samo po sebi. Kirurgija in kirurgi so edina veja medicine, kjer je treba kaj znati in tudi pokazati. Vsi drugi so zgolj šamani in taki ali drugačni medicinmani, ki jih pri življenju držita farmacija in tehnologija, ki jo slabo obvladajo.  Razume se, da so kirurgi zaradi tega pod hudim pritiskom in posledično stresom. Kako se stres najhitreje olajša. Ja, z alkotom vendar. Zato jih je večina tudi pijancev. Zdi se mi odlično da jih tako malo zašuštrajo glede na to v kašnih agregatnih stanjih operirajo. Redke izjeme, ki ne sodijo v ta opis, prosim naj oprostijo. Administratorke so pa itak povsod tam kjer so prikladen kader za vlogo grešnega  kozla, pisarniški proletariat pač.

Neutemeljeno se pizdite čez dohtarje.

Saj niso zamešali kolena in komolca. Lahko bi to zamešali.

Operirali so pravi organ, le na napačni nogi. Niso oni krivi za to, ne ne. Ziher se je pacientka okol obrnila, ni bila na hrbtu, ampak na trebuhu.

/s

Kirurg je bil Bešić Loredan.

razen nasova nisem prebral nič drugega, drgač pa javno zdravstvo v slo je greznica od katere noben več nič nima razen zdravstvene mafije ki iz budžeta vsako leto požre 5 milijard, briga njih za vas če vsi pocrkate. na obali so bolnice ki operirajo tujce za keš vi pa čakate v člakalni vrsti

Ni bil dr. Bešić Loredan.

A še pod vplivom alkohola delajo? In nekaterim se to zdi logično, ker so pa ja v stresu in morajo spit pol litra vina prej kot začnejo operirat na napačnem delu telesa. Saj ne veš ali bi se smejal ali jokal.

Mogoče se je zmotil, ker je preveč gledal mlado pizdo.

Privilegij, 08.04.2025 ob 18:10

Mogoče se je zmotil, ker je preveč gledal mlado pizdo.

Tudi to  desce močno zmoti v njihovi velekoncentraciji. Mu lahko zameriš, če si dec ga razumeš.

Mojmu prvemu fantu mislim, da je bil okrog 20 so tudi, mislim, da v isti ali pa morda v Valdoltri zaceli briti pazduho, imel pa je operacijo kolena. Pa je vprasal kaj pocnejo, pa so rekli “ups”.🤣 na koncu vse dobro.

To Je zrelo za orng tožbo.

Kaj takega se ne sme zgoditi. Pika.

Evo, to je pa javno zdravstvo.Nihče ne bo za nič odgovarjal. Privat bolnišnico bi pa lahko takoj zaprli! Vse je treba privatizirat in nesposobneže nagnati proč od pacientov!

Eliza910, 08.04.2025 ob 19:08

Evo, to je pa javno zdravstvo.Nihče ne bo za nič odgovarjal. Privat bolnišnico bi pa lahko takoj zaprli! Vse je treba privatizirat in nesposobneže nagnati proč od pacientov!

Vrag je v tem, da tako v javnem kot privatnem sektorju delajo eni in isti velemojstri. Izbire ni kaj prida.  Uspešno iztožena odškodnina od pocarja privatnika? Bilo bi v redu, samo potem smo pa v  ZDA. Kakšne so tam cene pa raje vprašajte tiste, ki so poznavalci in so živeli tam.  Morebitne uspešno iztožene zavarovalnine so seveda vkalkulirane v ceno zdravstvenih storitev.

a ko je operiral je imel pogled na mlado razprto pizdico al kako a to je naga ležala ni čudno da je sfalil.

New Report

Close