Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izpadanje LAS katastrofa

Izpadanje LAS katastrofa

Glede na to, da imam probleme z želodcem in sem na hudi dieti …so mi pričeli masovno izpadati lasje.
Groza me je…najhuje je, ko si jih perem…dobesedno si jih povlečem iz lasišča!!
Daje me panika!
Uživam železo (sirup), ter b kompleks….ne vem, kako s čim, naj umirim stanje izpadanja las!

Ima kdo podobno izkušnjo?Kaj pomaga? Uživat -sadje, zelenjavo itd skoraj ne morem nič..preostanejo mi dodatki.

Kaj res pomaga? Katere kapsule? Prosim, če mi sporočite, kar ima res vrednost in rezultat, ne nekih skomercializiranih zadev, ki so potrata časa in denarja…

HVALA!

Hja, našemu sinu so lani tako grozno začeli izpadati lasje. Bil pri vseh zdravnikih, dermatologu, ki mu jepri 20h letih rekel da gre verjetno za dedno plešavost?? WTF če nihče doma ni plešast…. kr neki res. Tudi on ima strogo dijeto, brez vseh mlečnih stvari in delno izogibanje kisli hrani zaradi želodčne kisline…. Kaj pomaga? Probali veliko tega, pomagalo NIČ. Nazadnje je začel piti B vitamin, magnezij in prati lase z Vichy šampon proti izpadanju las : https://www.vichy.si/lasisce/pozivljajoc-sampon-proti-izpadanju-las-dercos/p3157.aspx in Vichy Dercos Aminexil Clinical 5 To je pomagalo pri njem, lasje so po 3 mesecih uporabe začeli spet rasti. Vesel kot radio.

Hvala za predlog…

Lp

redno pitje kefirja

https://www.youtube.com/watch?v=zI_XKkAtXdg

Priporočam uživanje MSM v prahu.
Naročiš ga lahko preko spleta ali kupiš v lekarni oz. bio trgovinah.
Zelo pomaga.

Do večjega izpadanja šopov las pride tudi ob stresu, ima prav neko ime in se zdravi s kortikosteroidi.

Če daš na Google, boš tudi na samem MONu našla nekaj predlogov, spomnim se eterično olje rožmarina, pa Fitoval – imaš šampon in prav serum. Kar pomaga.

Organizem je potrebno porihtati od znotraj, ne pa kar mazati od zunaj ali kar na pamet piti neke dodatke. Priti je treba torej do odgovora na vprasanje, kaj je RAZLOG, da se to dogaja in nato v skladu s tem ukrepati. Najmanj kar bi jaz storila je, da bi sla na odvzem krvi nekam, kjer ti lahko pogledajo cim sirso krvno sliko (npr. Adrialab) in bi narocila naj mi preverijo vse zaloge vitaminov in mineralov, stanje hormoniv ipd. Najverjetneje bo ze iz teh podatkov jasno v cem je problem. Sicer pa k zdravniku in tecnarit…

Jaz sme pred leti imela podobno izkušnjo…sploh si nisem več upala prati las, ker je bilo GROZLJIVO. Pri meni je bil kriv zob, oz vnetje v korenini zoba. Ko sem zob pozdravila se je izpadanje po nekaj tednih umirilo.

Če gre za pomanjkanje mineralov in vitaminov, priporočam zelene sokove, brez sadja skupaj s probiotiki. Samo tako sem popravila kri. Tudi hudi želodčni problemi so se rešili.

V roku pol leta so mi zelo izpadali lasje, je že bilo prav opazno, da mi jih primanjkuje … potem se je čudežno ustavilo … in še danes si nisem na jasnem … ali je bilo samo tako obdobje, ali pa je za to bila kriva rahla depresija, ker sem takrat doživljal eno napeto finančno obdobje.

Tud meni
Stopila v meno in seveda stres.
Noro je bilo.
To je trajal kake pol leta al se vec.kr naenkrat se je nehal.
Nisem nic posebnega pila jedla.

Zaradi hormonskega neravnovesja so tudi meni precej izpadali lasje. Pri pranju priporočam fitovalov šampon. In seveda vnos primernih vitaminov in mineralov, ki so koristni za lasje. Kefir je ena izmed takih zivil, ki jih vsebuje kar veliko.

New Report

Close