Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style izpadanje las

izpadanje las

Ze vse sem poiskusila proti izpadanju las nic mi nic ne pomaga! Od samponov, prosene kase…
Mi je zdravnica re kla da je normalno da po porodu izpadajo lasje, ampak od mojega poroda je ze dve leti! Pa spomladi pa jeseni vedno jeto normalno. Ampak meni pa izpadajo v sopih…grozno! Pa tudi kri je v redu ni scitnica.

Prosim, ce ima katera preverjen recept… prosim!

Kaj pa možnost slabokrvnosti? Je hemoglobin v mejah normale?
Si zadnje čase pod zeloooo hudim stresom?
Ti primanjkuje določenih vitaminov?
Če je vse ok, potem začni uporabljat kakšen blag šampon, ne peri las prepogosto. Poskrbi za zdravo prehrano. Nehaj kadit, če slučajno kadiš. In poskusi ne mislit na ta problem ampak si večkrat dnevno govori, da imaš goste, močne in zdrave lase. Če verjameš v moč kristalov, si pa privošči še črni onix, ki jača lase.

Živjo, ker so tudi meni lasje obupno izpadali, sem si kakšne tri mesece dvakrat tedensko umivala lase tako, da sem v posodici zmešala en rumenjak, eno žlico limonovega soka, eno žlico orehovega olja (eni dajajo tudi arganovo) in žlico medu. To mešanico imaš potem na laseh približno pol ure in si nato to spereš ter nato še s šamponom opereš lase. Najbolje je kakšen brezov ali koprivni šampon, ali kakšen z vsebovanim arganovim oljem. Meni je vsaj malo pomagalo. Morda pa ne bi bilo slabo če bi ti šla še k dermatologu.

http://www.or-ca.si/Lasna_kozmetika/Nega_las_in_lasisca/Amla_v_prahu_-_body_art_kakovost_100g.html
Meni je zelo pomagala ta maska. Nisem mogla verjet, pa sem že skoraj lasuljo naročila. Pa še Organic herbal female complex sem jemala, in se je čez noč izpadanje ustavilo.

mogoče imaš preveč stresno življenje ali ti primanjkuje vitaminov ? meni tudi izpade kr veliko las, ampak pofurala sem si olje in šampon Vivense Senso duo in vidim, da je razlika in ne samo da mi izpade manj las, ampak tudi lasje so močnejše…

Pozdravljeni!
Tudi meni je v pol leta izpadlo 50.% las in izgledam kot da imam na glavi 25 lasov! Že dva meseca uporabljam fitoval proti izpadanju las ampak ne vidim nekega učinka! Se ne likam,lase si sušim na zraku,barvam si samo narastek,nisem pod stresom,pojem veliko sadja in zelenjave,ščitnica je v mejah normale…res sem že čisto obupana ker ne vem kaj še naj naredim!!!

probaj vivese senso duo šampon, ni poceni ampak zagotovo ti bo izpadalo manj las

Vivese je res v redu. Vendar bi ti priporočala celoten tretma oziroma šampon in olje. Jaz po enem mesecu sem opazila, da so nove lasje izrastle.

Če so brez korenine so samo tako uničeni, da ne prenesejo več dotika in jih bo pač potrebno postriči. Če s korenino bo pa treba k dermatologu. Če hočeš, da ti zrastejo pa uporabi kropivo od ilirije.

od Vivese Senso Duo sem poskusila samo olje. Uporabljala sem pač samo en mesec in manj las mi je izpadalo. A ste probali ta celoten tretma, tudi s šamponom? Kakšne so bile rezultate?

Lasje so mi izpadali kot nori. Pa sem se postrigla na 2 cm in začela uporabljati koprivo od Ilirije, ki je samo 1,19 in od takrat, ko sem se postrigla so mi do danes izpadli samo tri lasje. Postrigla sem se pred enim tednom.

Strinjam se s tabo, ko se postrižeč je izboljšava, ampak meni to ni pomagalo tako kot tebi. Ko sem pač začela s uporabo Vivese Senso Duo, bilo je ful boljše in vsem priporočam

ne misli da ne boš

osebno priporočam olje in šampon znamke vivese, ki odlično prepreči izpadanje las in hitro se vidi prve učinke.

tretma vivese lahko naročite prav tukaj http://occasionforyou.com/386/zdravje/senso-duo-wdt-808-b/

New Report

Close