Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style izpadanje las

izpadanje las

Kaj uporabljate proti izpadanju las? kaj priporočate? A je kdo poskusil vivese senso duo šampon? ima kdo izkušnje s tem izdelkom? hvala za odgovore!

Preveri linijo I’m Resource.

jaz sem imela tudi grozne probleme s tem….so bili lasje vsepovsod. Po nasvetu frizerke sem začela uporabljati šampon Fitoval. In sedaj, po cca 5 mesecih lahko z gotovostjo trdim da deluje.

Meni tudi nenormalno izpadajo, prav vidi se mi že nad čelom, da imam zelo zelo redke. Ima katera izkušnje z neoluščenim prosom, to dejansko kaj pomaga?
Razmišljam namreč, da je bolj kot to, kaj dam na lase od zunaj, pomembno to, kaj dam vase. Tako da če imate v tej smeri kaj izkušenj, prosim za mnenja,, nasvete.

Meni tudi zelo izpadajo lasje.
Zjutraj jih imam na postelji (okrog 15 las),na krtači ( okrog 20 las) in po tleh jih opazim vsak dan na novo (vsak dan na hitro obrišem tla, zato vem), in pa lasje ki jih ne opazim, ko mi izpadejo.

Zelo se sekiram zaradi tega, res pa je tudi, da sem v enem letu namerno shujšala 30 kg.
Nekje sem prebrala, da po drastični dieti lahko izpadajo lasje!

Ali si ti šla kaj do zdravnika na pregled (kri, ščitnica),si jedla kakšne kapsule ali si sesamo umivala z omenjenim šamponom?
Koliko časa pa so ti prekomerno izpadali lasje?

Zjutraj jih imam na postelji (okrog 15 las),na krtači ( okrog 20 las) in po tleh jih opazim vsak dan na novo (vsak dan na hitro obrišem tla, zato vem), in pa lasje ki jih ne opazim, ko mi izpadejo.

Zelo se sekiram zaradi tega, res pa je tudi, da sem v enem letu namerno shujšala 30 kg.

Ali si ti šla kaj do zdravnika na pregled (kri, ščitnica),si jedla kakšne kapsule ali si sesamo umivala z omenjenim šamponom?
Koliko časa pa so ti prekomerno izpadali lasje?[/quote]

Meni so izpadali pretirano že zadnjih par let. Bolj kot so bili dolgi, slabše je bilo.
Namensko si zaradi tega nisem šla hormonov čekirat, ampak sem imela zaradi drugih težav tudi te preiskave, in sem hormonsko ok.
Če nisi imela pred hujšanjem teh težav je po vsej verjetnosti izguba teže razlog.
Lej, košta te ne nič če sprobaš šampon. Ampak kot sem rekla, je treba uporabljat redno par mesecev.
tablet se nisem posluževala, ker imam odpor do njih.

Fitoval šampon

Koliko časa pa so ti prekomerno izpadali lasje?[/quote]

Ti se sekiras zaradi 15, 20 izpadlih las. Jaz jih s krtače vlečem v šopih, po pranju jih ves dan pobiram z obleke, če grem z roko skozi lase, jih imam polno med prsti … – to je mocno izpadanje.
In nimam pojma, kaj naj naredim.

Torej, imate še kakšen predlog? Je uspelo komu zajezit izpadanje las? Kako?

B kompleks, koprivna tinktura in jej proso vsak dan.
Proso baje zelo pomaga.
Obstajajo tudi različne tablete za “kožo, lase in nohte”.
Vprašaj v lekarni, kaj ti svetujejo.

Kolko las ti približno ostane na krtači po česanju in koliko časa imaš že ta problem?

Dr.Bohm tablete “za kožo lase in nohte”, lekarnarji so si enotni, da je od teh pripravkov proti izpadanju las …. najboljši.
Jaz ga zdaj jemljem en mesec, potrebno je vsaj dva ali tri….
Bomo videli kaj bo pokazal čas?!

Hja, šampon za krepitev in rast iz zelišč, naravno povsem, kopriva, rožmarin, ker vzpodbuja prekrvavitev. Preverjeno deluje.

Meni je najbolj pomagal vivese senso duo šampon. Nabavila sem si eno embalažo za probanje in po kakšnem mesecu dni sem opazila prve učinke. Videla sem, da imajo tudi olje. A je kdo poskusil?

da, jaz sem uporabljal celoten tretmajček, in sicer olje in šampon. Po mojem oba sta odlična, vendar olje meni bolj paše.

New Report

Close