Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Izpadanje las

Izpadanje las

Imam problem, da mi po porodu zelo izpadajo lasje. Imate morda kak recept, kaj narediti v takem primeru??? Vsakega nasveta bom zelo vesela.

Tina

Proti izpadanju las sem sama uporabljala šampon Fitoval: šampon za krepitev las in lasnih korenin. Pomaga tudi pri poškodovanih laseh. Lahko poskusiš z njim. Dobi se v drogerijah, lekarni in bolje založenih trgovinah. ravno dva dni nazaj mi je ena razlagala, da so ji lasje nenadoma izpadli in odkar uporablja ta šampon, je veliko bolje in je dobila spet goste ter svoje lase. Se pa v kombinaciji s šamponom dobijo tudi tablete Fitoval – te so namenje tudi temu recimo, da dobiš trše nohte, ki se ne lomijo, itd. Sama jih še nisem poskusila.

Iz lastnih izkusenj ti povem, da pomagajo tablete Duovit (vitamini in minerali). Kupis ga v lekarni, stane okrog 600 sit. Vendar pa je potrebna potrpezljivost, vsaj 1 mesec rednega jemanja. Jaz sem zelo navdusena, trenutno imam obdobje, ko mi lasje zopet izpadajo, zato ga jem. Med letom pa mi s pomocjo rednega jemanja izpade dnevno najvec 10 las, kar za moje dolge lase ni nic. Probala sem ze druge tablete proti izpadanju las, so pomagale, vendar so obcutno drazje, s temi pa dobim vse vitamine in minerale.

New Report

Close