Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Izpadanje las

Izpadanje las

Kaj pomaga proti izpadanju las? Sicer se češem le, ko si umijem lase in takrat potegnem ven cele šope. A je to normalno? Pa vse povsod jih je polno – las namreč. Hvala za vaše odgovore.

Kako to misliš, se češeš samo, ko si umiješ lase. Kaj pa vmes, hodiš nepočesana. Jaz se češem večkrat dnevno, zato ne vem ali sem te pravilno razumela ali ne.

Imam naravne kodrčke, zato se ne češem vsak dan. Ker če se, potem je vse “na krep”, pa še cukam se ful za lase.

Jaz imam tudi naravne kodrčke in tudi jaz se češem samo, ko si umijem lase.

Mary,
a tebi izpadajo? Šta da radim?

Jaz sem zacela kuro z Fitoval samponom.

Povečano izpadanje las v tem letnem času je normalno. Lasje bolj izpadajo pomladi in jeseni. Priporočam pa ti masažo z brezovo vodo, ki se dobi v drogerijah.
Nina

Tud men izpadajo lasje. In to v celih šopih. In ne samo jeseni in spomladi. Nobene tablete mi še niso pomagale. Sedaj grem k dermatologu, upam, da bo zdravljenje uspešno. Meni se sicer še ful mastijo. Menda je to posledica prevelike koncentracije moških hormonov v telesu.

MOŠKIH hormonov ???

Aha sedaj te razumem, mi ni blo čist jasno. Nekje sem zasledila, da lasje izpadajo tudi tistim ženskam, ki jih nosijo večino časa spete v čop, kito ali pa kaj podobnega. Ali imaš dolge?

Do ramen. Čopa ne maram, ker me boli glava, če ga mam cel dan, tak da ni od tega.

Če imaš določena območja (manjša ali večja) čisto brez las, gre za alopecio areato (poglej v kak iskalnik: alopecia areata), vzrok pa je navadno kak večji stres, lahko tudi kaj drugega. Pogosto se pozdravi samo od sebe, a vseeno pojdi k zdravniku oz. dermatologu, saj se v začetku lažje pozdravi.

Meni je pomagal nutrival šampon in lapsule

Lala

Lala, hvala. Sem prebrala. Mislim, da si bom nabavila.
Lep vikend.

New Report

Close