Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style izpadanje las

izpadanje las

zelo rada bi en vaš nasvet ali odgovor.imam hčerko staro dve leti.do zdaj sem jo vedno strigla čist na kratko moško frizuro.sedaj pa ji že pet mesecev puščam malo daljše lase.In na enkrat ugotovim da ji zelo izpadajo in to celi šopi las.Uporabljam jonsonov blagi šampon alergična ni do zdaj še bila na nič.Ne vem kaj naj naredim.Zelo me skrbi prosim če mi daste kak nasvet ali mi vsaj približno poveste zakaj ji sedaj naenkrat tako močno izpadajo lasje.Najlepša hvala.

Otrokom v tej starosti pogosto izpadajo lasje. Eni jih nimajo oziroma imajo redke tudi do četrtega leta. Če je punčka zdrava ni razloga za preplah. Moji hčerki nisem lase nič strigla do četrtega leta. Vmes je imela od puhastih, redkih, na temenu je bila celo plešasta. Sedaj ima izjemno goste in zdrave lase. Punčke naj imajo daljše lase(moje mnenje). Nič hitreje in bolj ji ne bojo rastli, če jo boste kar naprej strigli. Prvi lasje sami odpadejo in se nadomestijo z novimi. To je povsem normalno. Mogoče pa se na daljših laseh to malo bolj opazi kot pri kratkih. Skratka, če punčka ne kaže kakšnih drugih znakov bolezni, če se zdravo prehranjuje ( veliko sadja..), ni nič narobe. V nasprotnem primeru se boste morali obrniti na drugega strokovnjaka.
lp alenka

New Report

Close