Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek izpisek iz banke

izpisek iz banke

Iz nlb dobivam mesečne izpiske za vodenje računa. Vem kaj pomeni nadomestilo za vodenje računa, ki je 2,17€, ne vem pa kaj pomeni nadomestilo za plačilo TN-DB, ki znaša 0,22€. Kaj je to, kaj to pomeni?

Imaš kak trajnik?

Ja zavarovanje (vzajemna) mi trgajo. A to je to?

Verjetno je na izpisku naslednji ali pa prejšnji izpisek točno tole zavarovanje … če ja, potem je provizija za trajnik.

tn-db pomeni trajni nalog, direktna bremenitev

Še mene nekaj zanima. Na izpisku se mi že nekaj časa pojavlja postavka “uporabnina Teledom”. Kaj je pa to, Teledoma ne uporabljam. Sicer se spomnim, da so mi nekoč, ob odprtju računa, dodelili geslo, ampak od tega je že 15 let, pa mi še nikoli niso zaračunavali tega, jaz pa tudi nikoli nisem uporabila te storitve.

prijavljena si v teledom sistem. takrat, ko so ga uvedli, je bilo to brezplačno, zdaj je že enih par let provizija za to. ali to uporabljaš ali ne, je irelevantno, v sistemu si zavedena
greš na svojo izpostavo in rečeš, da se želiš odjavit od storitve, to je vse.

to je kot neka članarina. prijavljena si, če pa uporabljaš, to njih nič ne briga. meni so tako klik zaračunavali, še celo na neki “črni listi” sem bila, med tistimi, ki so prijavljeni, pa ga ne uporabljajo. najboljše da greš na banko pa zadevo odjaviš. če je seveda nočeš več imeti.

Zdravo,

mene pa zanima če kdo ve kaj pomeni kratica PM4 ker so mi dvakrat trgali na nlb klik.

New Report

Close