Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek IZPIT ZA ČOLN

IZPIT ZA ČOLN

Pozdravljeni,

rada bi delala izpit za čoln. Je katera ali kateri med vami, ki je pred kratkim opravil to?

Zanima me vse: kje se prijaviti (sem iz 04 omrežne), gradivo, prijava, izpit

Kaj priporočate?

A se res ne da vpisati v googla recimo “tečaj za voditelja čolna”? Dobiš polno zadetkov.

Recimo tale:

Eden izmed mnogih….

Ja seveda se da, ampak takoj je lažje, če ti nekdo iz prve roke pove. Tudi sama bi zelo rada naredila izpit pa si enostavno ne upam. Imam ves čas predsodek, da ne bo ššlo, da je to bolj za fante in tako naprej…Je pa Spinaker uredu (pravijo) in v Medvodah nekje je tudi ena šola pa preko KŠK se da naredit izpit v vašem okolišu zelo poceni

Naredila sem izpit brez da bi hodila na kak tečaj. Je pa res, da so me zato na izpitu malo bolj “šraufali”, ko sem jim to – po neumnem – povedala. Ampak se nisem dala, je šlo v prvo!:)

Seveda zadeva ni samo za fante, je pa treba znat vse, motoroznanstvo, vozle, navigacijo, lučke…

Naredila sem ga, hodila sem na predavanja, je kar koristno. Seveda se je treba potem še kar precej učiti in ponavljati,…. NI bilo prav lahko. Je pa res, da ni praktičnega dela izpita, je samo teoretični. Če bi bil tudi praktični del (pravijo, da ga bodo uvedli), ne bi naredila, ker teorijo se že napiflaš, voziti čoln, pristati, privezati, je pa potem čisto druga pesem.

http://www.preberite.si/izpit-za-coln/

Morda koga navduši.

Share+like

Hvala

New Report

Close