Izpit za motor 125ccm
Res je, 03.08.2022 ob 19:25
Najdeš avtošolo, ki ima avtomatski menjalnik in voziš. Enako je z avtom. Samo se moraš zavedati, da imaš potem zavedeno, da lahko voziš samo vozila z avtomatskim menjalnikom, tako motor kot avto.
Kristus, po tem sem jaz že vseskozi v prekršku, ko sem naredil izpit v avtu, ki je imel samo eno brzino na brisalcih?
Anonimno 8039, 03.08.2022 ob 19:31
Kristus, po tem sem jaz že vseskozi v prekršku, ko sem naredil izpit v avtu, ki je imel samo eno brzino na brisalcih?
Jaz ti ne morem pomagati, če ti je pomembnejši facebook kot zakonodaja oz. poznavanje območja v katerem živiš.
https://siol.net/avtomoto/zgodbe/avtomatiki-trkajo-na-vrata-zakonodaja-ostaja-zastarela-519857
A1 lahko z B kategorijo trenutno narediš na “skrajšan” način – odvoziš 6 ur v avtošoli in to je to. S tem lahko potem voziš motorje do 125 ccm in 11 kW. Jaz tega sicer ne priporočam, ker se moraš motorja le dobro privadit za v promet, da nimaš več dela z njim kot z vožnjo. Plus zelo priporočljiv je tečaj varna vožnja.
Vziš pa lahko v avtošoli tudi skuter, samo imaš potem tudi vozniško samo za skuter.
ef5, 04.08.2022 ob 11:11
A1 lahko z B kategorijo trenutno narediš na “skrajšan” način – odvoziš 6 ur v avtošoli in to je to. S tem lahko potem voziš motorje do 125 ccm in 11 kW. Jaz tega sicer ne priporočam, ker se moraš motorja le dobro privadit za v promet, da nimaš več dela z njim kot z vožnjo. Plus zelo priporočljiv je tečaj varna vožnja.
Vziš pa lahko v avtošoli tudi skuter, samo imaš potem tudi vozniško samo za skuter.
Daj povej kje imajo to za 6 ur.
Imam B-kat in hotel sem delati za A1.
Hočejo nekajurno predavanje CPP (pisda sej ga že imam od B-kat), hočejo ponovno prravljanje CPP (banda pokvarjena bi samo kasirala, saj ima že CPP od B-kat), hočejo okrog 20 ur vožnje po zakonu in ponoven izpit pred komisijo. Banda pokvarjena, ne bom delal A1.
V Italiji je A-1 gratis, če že imaš B-kat. V Avstriji pa ne komplicirajo in narediš okoli 6 ur vožnje.
Pri nas je A1 enako draga kor B-kat.
Morali bojo spremeniti zakonodajo, če že toliko forsirajo zeleno ahendo. Več skuteristov, manj avtomobilistov. Preprosto.
Moja bo šla v soboto. Prve 3h, v pon druge 3. Če bo vse pravilno, je to to.
To je B koda 125, 11KW, velja samo SLO. Potrebnih min 6 ur….če si les, verjetn več. To ni isto kot A1 (al kako majo zdej) , ki jo delaš že kot škorc 16 let za 125, 11KW, ki je priznan tudi v inozemstvu.
Kupila si je XSR 125 legacy, pa gremo.
Skoz travme, kako bo šaltala. Pa je nardil kot mula izpit za frčija, pa tud do 2ge brzine je uspela pred leti z mojo.Dragstarko 1100. Sam to se pozabi….ja luba duša, sej sem te spoznal na motozboru….
Na konc je bil večji projekt speljat, če se loh tko izrazim. To pomeni speljat tako, da motor ne rita ali pa speljemo z zelo tulečim motorjem.
In sva šla driblat na parking; ker moja percepcija je, da ko si v prometu, moraš spremljat dogajanje v prometu, ne pa študirat kako se z vozilom upravlja. Speljat, ustavt, šaltat, žmigavc….. morš miže, ne pa se iskat med vožnjo.
Tko, da sem jo nekak natrlju, da pride na ure vsaj s tem znanjem, da ne bo zgubljala tam ur po nepotrebnem za osnovne stvari.
Če ji bo sedl, gre loh pol delat za A “open”. Ker njo je skoz odbijal še enkrat delat CPP, pa glavna vožnja z inšpekcijo…..tko, da tale oslovski most bo kar odličen.
Če pa ostane pri tem, bom pa motor mal natunu….obstaja original Yamaha 155cc, 19.3kojne (namesto 125cc, 14,8), za Indijo, pol so pa še razni big bore kiti 183 al pa 200cc. (Teh ne đajejo na valarje, k 50cc, če so naviti, pazit morš le, da te policija ne vidi k se peleš 160….)
Zanimivo, zadeva ma Minarellijevo mošino….spet bomo šraufal k Tomos, če bo treba….
Vse naštuderu. K 14 sekund do 100 je mal dolga….