Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Izpit za nepremičninskega posrednika

Izpit za nepremičninskega posrednika

Pozdravljeni.

Rad bi opravljal izpit za nepremičninskega posrednika. Kupil bi gradivo ki se je za učit, ter če ima kdo tudi vprašanja in odgovore, ker na predavanja ne morem hodit.

Se zelo priporočam

Prosim za klic če kdo proda pa se dogovoriva na 041644593

ga imam drugi teden in če ga naredim, ti rade volje posodim vso razpoložljivo gradivo oziroma kar se bo dalo, pošljem v elektronski obliki!
Na zs mi javi tvoj kontakt!
Vida

Pozdravljena,

Zanima me, ali imaš mogoče še na razpolago gradivo za nepremičninskega posrednika v elektronski obliki.

Hvala za odgovor,
Alenka

lp.zanimam se za izpit za nepremičninskega posrednika mi lahko kdo pošlje gradivo v elektronski obliki na [email protected]
hvala v naprej

Zdravo,

zanima me, ali ima kdo še vedno ta vprašanja oz gradivo in bi ga bil pripravljen poslati?

Pozdravljeni,
potrebovala bi gradivo za izpit za nepremičninskega posrednika. Če ga kdo ima, naj mi prosim piše na ZS (gradivo seveda kupim, ne pričakujem ga zastonj).

Lep pozdrav
Zelo rad bi pristopil k opravljanju izpita za nepremičninskega posrednika in bi prosil če mi lahko kdo proda gradivo

hvala že v naprej

Pozdravljeni,

zanima me, če imate gradivo za nepremičninsko licenco in če ste pristopili k izpitu?

Hvala za (hiter 🙂 ) odgovor, Marjana

Pozdravljeni,

upam, da ste uspešno opravili izpit. Zanima me, če še imate gradivo za nepremičninsko licenco?
Vesela bom vsake info.

Hvala, lp

Pozdravljeni!

Prodam gradivo za izpit nepremičninskega posrednika v elektronski obliki. Gradivo je najnovejše in vsebuje skripte, primere izpitov, odgovore na vprašanja iz vseh 15 področij (cca 600 vprašanj). Več informacij na zs ali po tel. 031231139.

Prodam novo skripto za izpit nepremičninskega posrednika z vprašanji in odgovori. Učil sem se samo po tej skripti ter ustni in pisni del naredil brez težav. Pošljem v pdf-ju, če kdo potrebuje.
Cena: 30 eur. Telefon: 030 306 995

Kupila bi gradivo za izpit za nepremicninskega posrednika.gradivo bi zelela da ni starejse od leta 2017.pišite na mail [email protected]

Kupila bi gradivo za izpit za nepremicninskega posrednika.gradivo bi zelela da ni starejse od leta 2017.pišite na mail [email protected]

Pozdravljeni kupim gradivo za izpit nepremicninskega posrednika . Koliko je staro vaše gradivo. Lp Barbara

Pozdravljeni,
prodam posodobljeno skripto za pripravo na izpit za nepremičninskega posrednika. Zraven priložim še zbrana vprašanja in aktualne zakone, ki pridejo v poštev za izpit. Cena: 40 eur.
Kontakt: [email protected]

Pozdravljeni kupim gradivo za izpit nepremicninskega posrednika, vendar zgolj novo/novejše, zaželjeno elektronska verzija, v kolikor je možno. Namen se imam pripraviti na izpit še v letošnjem letu (2019), hvala. Lp Luka

Pozdravljeni kupim gradivo za izpit nepremicninskega posrednika, vendar zgolj novo/novejše, zaželjeno elektronska verzija, v kolikor je možno. Namen se imam pripraviti na izpit še v letošnjem letu (2019), hvala. Lp Luka ([email protected])

Pozdravljeni,

Ali mogoče kdo ve, kakšna vprašanja postavljajo na ustnem izpitu?

Hvala, lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close