Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek izpit za viličarja

izpit za viličarja

Sem spraševala na Ljudski univerzi v Postojni, pa še ne vedo, če jih bodo jeseni imeli, odvisno od števila prijavljenih. A jih izvajajo še kje, razen na Ljudskih univerzah? Tudi cena se mi zdi malo visoka: okoli 50.000 SIT – ali nimam pojma?

Prosim in hvala!

Pokliči še v LIV in Javor , mogoče bi se dalo prikopit k njim ko delajo pri njih skupine , ne vem sam razmišljam …

Pravni palček mi je je vzel besede iz ust….lahko se pa pozanimaš tudi na servisu za Iveco, tam pri križišču za v Gradec, sej veš….

*************************************************** Iščem urejeno damo z velikimi joški, napeto ritko in globokim grlom, ki bi bila veliko zdoma, zelo premožno in dobrega srca, ki zna odpuščati.

Glede cene si nisi čisto nič zmotila! Se giblje tam okoli 50-ih tisočakov. Izpit je drag, zato se pa marsikateri delodajalec temu izogiba in riskira, če ga obišče inšpekcija. Vem kako je bilo pri mojemu možu. MORAL je voziti viličarja, vendar brez izpita.

samo za informacijo :))

Ma hudič je to, da bi MORAL res in po pameti to vsak opravit (pikiram na delodajalce)…država pa zadevo krepko pocenit (pikiram na državo)

Potem ko do česa pride pa popušijo vsi…

Zabavo in udobje plačujemo poceni, za varnost pa sej veš…bo že.

*************************************************** Iščem urejeno damo z velikimi joški, napeto ritko in globokim grlom, ki bi bila veliko zdoma, zelo premožno in dobrega srca, ki zna odpuščati.

Hvala vse trem!

Lady L, ti naši delodajalci so vsi enaki. Vsa čast redkim izjemam. Cena pa – no, saj če pomislim na eno ponudbo za tečaj arhiviranja, ki stane 38.000 SIT, niti ni tako pretirana.

Saško in pravni palček – sonarodnjaka – bomo poskusili kaj na naših tleh izbrskat, ja!

Saško, a oni tamle na izvozu za Gradec 🙂 jih izvajajo, tele izpite, al kaj? Se ne bi čudila ob vseh novih dodatnih dejavnostih…

Točno tako!

Vendar se človeku vseeno trapasto zdi, da bi si moral tak izpit plačevat sam, namesto, da bi mu ga delodajalec. Raje plačajo nekajkrat višjo kazen, kot pa en izpit…

Ma na unem odcepu jih šraufajo in vozijo, pa si mislim da bi ti znali povedat kam se obrni, sej veš…tudi njim se je bržčas šlo za kak tolarček prihranit pri izpitu….

:))) sonarodnjaka, raje reci brata v burji , ker nas ista burja gladi….

New Report

Close