izpit že sedmič
Pozdravljeni.
Stara sem 33 let in že dve leti se pridno učim avto vožnje. Zamenjala sem tri avtošole in šest inštruktorjev imam pa krepko čez 200 ur. Zapravila sem že celo premoženje pa sem še kar brez izpita. Sem že sedmič odletela. Zadnjo izpitno vožnjo mi je moj inštruktor rekel, da bi me moral spustiti in on argumentira, da sem izsilila v križišču prednost itd. Ali je možno, da sem na Roški bolj pod drobnogledom ker imam toliko ur?
Izpit nujno rabim zaradi službe. Kaj naj storim?
Pozdravljeni, kot prvo nikar ne obupajte. Vsak enkrat opravi izpit. Predvidevam, da vam ne manjka veliko do izpita. Sam bi najprej, v šoli vožnje, opravil realno ocenjevalno vožnjo (včasih smo to imenovali društveni izpit) in se pogovoril z učiteljem vožnje, ter poizkušal poiskati rešitev. Torej analiza vožnje oz. večih ur vožnje, poiskati težave oz. napake, jih analizirati in poiskati rešitev oz. metodo kako jih odpraviti. Učitelj vožnje bi naj ponudil okvirne rešitve za odpravo težav. Na neuspeh lahko vplivajo tudi druge zadeve. Kot navedeno pogovor in nato dalje. Lp
Pozdravljeni, to je vprašanje za Izpitni center ali za Agencijo za varnost v prometu. Naprošam, da ga naslovite na njih. Lp
Pozdravljeni, žal se ne strinjam z Marija Elena. Namreč ocenjevalce menjajo po izpitnih centrih in se dogaja, da npr. v Domžalah ocenjujejo “Ljubljanski” ocenjevalci, v Postojni “kranjski” itd. Tako, da menjava kraja ne pomaga kaj dosti. Predvsem je potrebno znati vozit, pokazati varno in udobno vožnjo ter predvidevati. Lp
Pozdravljeni, ne vem kateri ocenjujejo na Ptuju predvidevam, da so verjetno ocenjevalci iz Mb ali Ms izpitnega centra. Kakorkoli potrebno je znati voziti… Lp