Izplačila
Ker sem čisti začetnik in sem ravno na siolu brala o ustanovitelju in lastniku Rippla, kjer v prispevku pišejo, da če bi on si hotel izplačati Ripple bi sesul sistem. Potem sem pa sem se vprašala, kako res tgrovati in si tudi denar izplačati – torej ne samo teoretično trgovati temveč dejansko s tem zaslužiti in si dobiček izplačati na TR, v evrih npr. Kakšne so vaše izkušnje z izplačili, ko gre za večje vsote? Ali je kdo zaslužil kakšno 6 mestno ptevilko in si to uspel izplačati? To deluje v praksi ali ne? Pri katerih borzah to najbolj deluje in je največja verjetnost, da ti uspe potegniti denar ven? Kaj priporočate glede zneska izplačila – če je komu ratalo velik zaslužiti, je pametno dati v izplačilo večjo vsoto ali pa je boljpe narediti več manjših izplačil?
Vse borze imajo omejitev mesečnih in dnevnih izplačil po višini navzgor. Za izplačila 6 mestnih števil dobiš osebni tretma.
Bitfinexova posojilnica, kjer se posoja samo denar vlagateljev, je na prvi poziciji težka ta trenutek 83.3 mio USD. Variabilna obrestna mera pa 0,083% na dan. Ni videti, da bi “vlagatelje” v resnici posojilodajalce, kaj močno skrbel dvig.
Pozabil dodati. Borz, ki pametno izplačajo denar ni veliko. Pri pametno mislim na SEPA. Jaz uporabljam Kraken in Bitstamp. Stroški izplačila so (za zdaj) minimalni (0,01€). Ne vem če še katera druga uporablja SEPA, bo še kdo kaj napisal po lastnih izkušnjah. Po mojem, da ne.
Če banka odkloni gostoljubje Kraknu ali Bitstampu, imamo takoj pogreb. Dovolj bi bilo že kratko navodilo ECB.
sem že parkrat dvignil 4 mestno številko na Bitstampu.
Bo znalo malo trajati predno izplačajo 6 mestno … če so pametni imajo svoje potfelje v več različnih panogah naložene — kar pa potem traja, da naberejo za večje izplačilo.
Da pa imajo toliko €, $ kot je kapitalna vrednost kript (članov posamezne menjalnice) pa ni možno .. ker vrednost, ki narašča v kriptah ne pomeni naraščanja vrednosti v €, $
Težko dokler v istemm stavku in namenu tipkaš oboje
[/quote]
Zakaj pa?
Tebe skrbi izplačilna zmožnost menjalnic, katerih funkcija ni, da od tebe karkoli odkupijo, kot neprestano impliciraš. So samo posrednik med tabo in kupcem tvojih kript.
Medtem ko pa banke dejansko nimajo kritja za morebitno izplačilo celotne količine evrov in dolarjev, ki so v obtoku, če komitenti naredijo stampedo. To te pa ne skrbi?
Zakaj pa?
Tebe skrbi izplačilna zmožnost menjalnic, katerih funkcija ni, da od tebe karkoli odkupijo, kot neprestano impliciraš. So samo posrednik med tabo in kupcem tvojih kript.
Medtem ko pa banke dejansko nimajo kritja za morebitno izplačilo celotne količine evrov in dolarjev, ki so v obtoku, če komitenti naredijo stampedo. To te pa ne skrbi?
[/quote]
Redkim je to jasno.
Zakaj pa?
[/quote]
Ne podtikaj kaj jaz impliciram. Povsem jasno natipkam kar vem in kaj delam, ko grem kupiti kripte in ko hočem Eur na svojem TRR.
Naredi simpl domačo nalogo: iz kript dobi za sladoled Eur. Pa sladoled pojdi kupiti.
Itak pa … Kaj se sploh spotikaš ob moje objavice ☺️