Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine izpolnjevanje prijave-ssrs

izpolnjevanje prijave-ssrs

Pozdravljeni!

Danes izpolnjujem prijavo za nakup stanovanja prek ssrs v cerkljah. Pa nekaj stvari ne vem kako izplinti in kje določene papirje dobiš. Pa kličem na sklad, pa jih ne prikličem, ali imajo zasedeno ali pa se noben ne javi !

stanovanje pri mojem:Vpis števila družinskih članov: stanovalcev je 6, od tega 5 s stalnim naslovom, eden jaz z začasnim naslovom. Koliko stanovalcev vpišem?
Kje dobim potrdilo o stalnem prebivališču prebivalcev?

stanovanje pri meni:Vpis števila družinskih članov: stanovalcev je 4, od tega vsi štirje na stalnem naslovu in jaz še z začasnim drugje. Koliko stanovalcev vpišem?

Kje dobiš dokazilo kdo je lastnik stanovanja? V kolikem času ga dobiš, pa koliko ga je potrebno plačat?

Prenos pravic varčevalca. Od mojega mami bi ta denar kar ga je privarčevala prenesla na naju. Kje to urediš?

Hvala in lep pozdrav!

mislim da se ti ne splača tolk komplicirat,ker je prosilcel norro menda in samo dnar stran mečeš,stanovanja pa bodo bolj en ‘klump’

Tudi jaz izpolnjujem prijavo in sem naletela na podobne težave.Stalna preBivališča verjetno dobiš na UE.
mI SMO ŠLI VČERAJ V Cerklje na ogled, arhitekt je bi kar zadovoljen z večino stanovanj, ne pa z vsemi. Sicer pa šele napeljujejo napeljavo, objekt ni zaprt.
ZA PRENOS PRAVIC PA POKLIČI NA BANKO, KJER SI VARČEVALA.

Nikin!
Zakaj bi metal stran denar, saj papirologija ne stane tako veliko, če pa stanovanja ne dobiš, pa 3300 evrov dobiš nazaj.

Mislim, da se upoštevajo samo stanovalci z stalnim naslovom?

Jst bom kot dokazilo o tem, kdo vse stanuje dala fotokopije osebnih – ker itak piše, da bodo preverjali podatke v bazah UE.

Kaj pa izjava, da nisi lastnik? Je dovolj, da to obkrožiš v prijavi in podpišeš, ali mora biti napisana posebaj?

No, mi imamo vsaj teoretične šanse: mlada družina, 1 otrok, 1. reševanje in še varčevalna iz leta 2000.

Kot je govorila moja babi: “brez nč, ni nč”

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close