Izposoja avtomobila za dva dni
Čez dva tedna imam intervju za službo dve uri stran od mesta kjer živim ampak sem brez avta, javni prevoz je pa tudi cela zgodba zase. Vsi prijatelji in znanci imajo svoje obveznosti in mi noben noče posodit avta tako da ne vem več kaj narediti. Ima kdo kakšno idejo? Avto bi potreboval samo za par ur hvala
Jaz se trenutno zaradi zaprtja vseh rentacarjev zanašam samo še na car sharing za razne opravke npr. obiska trgovine, lekarne, itd. Prvič sem storitve preizkusil cca. dva tedna nazaj sedaj pa vsaj enkrat na teden skočim po avto. Če te zanima izposoja avtomobila za neko kratko časovno obdobje potem res priporočam Giro, ki so slovensko podjetje in te res vodijo čez cel proces. Jaz na žalost nimam možnosti iti peš do trgovine tako da mi ta opcija res ustreza.
Jaz se trenutno zaradi zaprtja vseh rentacarjev zanašam samo še na car sharing za razne opravke npr. obiska trgovine, lekarne, itd. Prvič sem storitve preizkusil cca. dva tedna nazaj sedaj pa vsaj enkrat na teden skočim po avto. Če te zanima izposoja avtomobila za neko kratko časovno obdobje potem res priporočam Giro, ki so slovensko podjetje in te res vodijo čez cel proces. Jaz na žalost nimam možnosti iti peš do trgovine tako da mi ta opcija res ustreza.
[/quote]
Ooo, še nekdo, ki uporablja giro v teh časih. Z mojo tudi kar prek girota vzameva avto, če morava po nujnih opravkih